Shahsavarani 32 ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ عرض سلام و ادب خدمت جناب آقای @وحید نامنیو دوستان همراه، ضمن تشکر بابت همراهی و پاسخگویی همیشگی شما عزیزان ناب، یه سوالی در مورد مرتب کردن تالارها دارم: آیا امکان مرتب کردن Sort تالارها حسب حروف الفبا یا شماره هست؟ یه چیزی شبیه Word پیشاپیش از لطف و توجه و پاسخگویی شما سروران گرانقدر کمال امتنان رو دارم. ارادتمند، دکتر امیر محمد شهسوارانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 11 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۴۰۰ سلام وقت بخیر نمایش تالار ها براساس مرتب سازی ای هست که خودتون در صفحه ساخت تالارها تنظیم کرده اید و تنظیماتی دیگر جهت تغییرش نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahsavarani 32 ارسال شده در 14 مهر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۱۱ در ۲۲:۵۲، علی یوسفلاوی گفته است: نمایش تالار ها براساس مرتب سازی ای هست که خودتون در صفحه ساخت تالارها تنظیم کرده اید و تنظیماتی دیگر جهت تغییرش نیست خب، پس باید تقاضا رو بدیم به جناب آقای @وحید نامنی که انشاء الله در آپدیت های بعدی لحاظ بفرمایند ❤️ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 15 مهر، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۴۰۰ سلام وقت شما بخیر ویژگی های این چنینی رو می تونید به خود شرکت invision گزارش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahsavarani 32 ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۱۵ در ۱۸:۳۷، وحید نامنی گفته است: شرکت invision عرض سلام و ادب جناب مهندس نامنی؛ چطوری؟ از طریق سایت اینویژن؟ میگه اکانت میخواد و ما که نال شده داریم نمیشه و ... راهی هست ما اتحادیه نال یوزرها بتونیم جوین شیم؟ پیشاپیش از راهنمایی های حضرتعالی کمال امتنان رو دارم. ارادتمند، دکتر امیر محمد شهسوارانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ بعضی از دوستان ظاهرا همین طوری پیام دادن در بخش news و بخش suggestion. کافیه درخواست رو مطرح کنید و اصلا نگید که نصب دارید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahsavarani 32 ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ درود و عرض ادب جناب آقای @وحید نامنی چه جالب 😄 چشمممممممممممممممممممم برم یه گردو خاکی کنم در گروهشون (فقط ایشالا روس نباشن)😷 ارادتمند، دکتر امیر محمد شهسوارانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.