رفتن به مطلب

برای شروعی حرفه ای آماده اید ؟!

سایت ساز IPSنسخه ۴/۴/۹/۲
فارسی ساز IPS ۴.۴بیلد ۵
تاریخ هجری شمسینسخه ۴.۷.۳

توجه کنید برای دانلود فایل های اختصاصی باید سایت خود را ثبت کنید. اطلاعات بیشتر.

جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

تخته امتیازات

  1. CHRIS-7

    CHRIS-7

    کاربر رسمی


    • امتیاز

      42

    • تعداد ارسال ها

      272


  2. وحید نامنی

    وحید نامنی

    بنیان گذار IPSFarsi


    • امتیاز

      23

    • تعداد ارسال ها

      16535


  3. علی یوسفلاوی

    علی یوسفلاوی

    تیم مدیریت


    • امتیاز

      18

    • تعداد ارسال ها

      1344


  4. علی مددی

    علی مددی

    مـدیـر کل سـایـت


    • امتیاز

      11

    • تعداد ارسال ها

      2189



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان چهارشنبه, 27 آذر 1398 در همه بخش ها

  1. 3 امتیاز
    خب مثل این که اساتید نیستند ، ببینید برای بی بی کد مربوطه باید مثل مدل های نماشا و ... عمل کرد و حتما کد آخر ویدیو که در تلوبیون میشه اپیزود وارد کرد میتونید از کد زیر در قسمت پنل ادمین > شخصی سازی > نوار ابزار رفته و افزودن دکمه سپس تب اختصاصی و نوع بلوک ، استفاده از گزینه ها بله و کد زیر را در قسمت html وارد کنید ضمنا آیکون و عنوان های دیگر را پر کنید و برای تست هم کد عددی ویدیو رو وارد کنید مثل نمونه خودتون 1374862 <iframe src="https://m.telewebion.com/embed/vod?EpisodeID={option}" width="300" height="200" frameborder="0" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true"> </iframe> این کد خام هستش که میتونید اندازه های پنجره را تغییر دهید (width - height)
  2. 3 امتیاز
    اگه دقت کرده باشید بقیه دوستان هم این مشکل رو دارند حتی خودم که بدون برنامه تحریم گذر سایت رو باز می کنم ! مشکل فقط فقط از شمسی ساز هست و خودم انجمنم را با شمسی ساز تست کردم که اینطوری میشد ! ضمن اینکه دو فایل از تبدیل کننده های تاریخ با نسخه php 5.3 نوشته شده اند Jdatetime.php - jdf.php
  3. 2 امتیاز
    در سیستم جدید IPS نیاز به تعریف نیست اگر کاربری یک هفته از ارسال مطلبی بگذرد و ثبت نامش را تکمیل نکند به طور خودکار از سیستم حذف میشود
  4. 2 امتیاز
    فکر می کنم ارور فقط مربوط به صفحه پیشخوان باشه ، و اگه هاستتون اوکی باشه نباید مشکلی پیش بیاد ، برای تست هم از روی همون گزینه support بالا کلیک کنید و گزینه دوم را انتخاب Something isn't working correctly و روی Continue بزنید - برای تست سرور تون هم همونجا گزینه System Check هست که اگر کلیک کنید یک صفحه میاد که باید تمامی موارد تیک خورده باشه ! ارور هم میگه که زبان اپلیکیشن چارت موجود نیست که برمیگرده به نحوه نصب کردنتون یا کانفیگ هاست !
  5. 2 امتیاز
    سلام : ورژن زمپ شما قدیمی است ، باید آخرید ورژن زمپ را که با سیستم شما سازگار هست را از سایت ارائه دهنده اصلی زمپ دانلود و نصب کنید ، مشکل برطرف میشود . قبلا مورد مشابهی پاسخ داده شده جستجو میکردید پیدا میشد . در ضمن اگر سایت هایی روی لوکال شما نصب شده و اکنون کار میکند ، با نصب ورژن جدید به احتمال زیاد آنها دیگر نصب نخواهد شد ، و آن سایت ها را هم باید آپگرید کنید به آخرید ورژن . آدرس سایت : از سایت زیر آخرین ورژن مناسب با سیستم خود را دانلود و نصب کنید . https://www.apachefriends.org/index.html
  6. 2 امتیاز
    البته برای آپلود میتونید از دستور PHP هم در این رابطه استفاده کنید که شما از قسمت فایل منیجر هاست تون روی FILE+ کلیک کرده و در صفحه جدید اسم IPS را برایش انتخاب و بر روی create new file بزنید و پس از ساخت فایل را انتخاب و گزینه Edit را بزنید و در صفحه ایجاد شده کد دستوری زیر را کپی و سپس save changes را کلیک کنید خب به آدرس انجمن تون برید و فایل php را فراخوانی کنید مثلا: https://IPSFarsi.com/IPS.php <?php copy("https://IPSFarsi.com/files/file/3566-IPS-community-suite-449/?do=download", "ips4.4.9.zip"); ?> منتظر بمانید تا لود صفحه مرورگر به پایان برسد و پس از اتمام برید و فایل ips4.4.9.zip را استخراج کرده و نصب کنید.
  7. 2 امتیاز
    سلام دوست عزیز نیازی به این پلاگین نیست به ادمین > فروشگاه > حمایت ها برید و اضافه کنید بعد از ساخت هم از طریق ویجت ها می تونید در صفحه اصلی انجمن اضافه اش کنید
  8. 2 امتیاز
    اول از همه برید به قسمت سی پنل هاست و بک آپ بگیرد هم از دیتابیس و هم فایل ها و بعد از دانلود بک آپ به قسمت php my admin رفته و از قسمت دیتابیس ها سمت چپ دیتابیس انجمن تون رو باز کنید و سپس دنبال تیبل : core_output_cache بگردید و بر روی گزینه Empty کلیک و OK را بزنید اینطوری کش پاک میشه و هیچ صدمه ایی به جای دیگر نمیزنه !
  9. 1 امتیاز
    من سایتتون باز کردم همچین مشکلی نداشت احتمالا قالب تغییر دادید این مشکل چندین عامل میتونه داشته باشه مهم ترینش لود بخش head هست که شامل کتاب خانه های css و javascript میشه البته محتوا زیاد داره بخشی که باعث این مشکل میشه این دو بخش میتونه باشه یا استایل ها و اسکریپت ها داره از سایت دیگه ای لود میشه مثل خود گوگل که معمولا اینطوری زیاد استفاده میکنن طراح ها یا کتاب خانه های جاوا اسکریپتتون زیاده و لودشون طول میکشه توی این حالت مرور گر بخشی از body نشون میده که بدون استایل هست یکی از نکاتی که میتونه برای رفع این مشکل کمک کنه اینه که جاوا اسکریپت هاتون به فوتر منتقل کنید بعد از تگ body دوستان تو پیام ها گفتن نصب شمسی ساز باعث این مشکل میشه اونم جاوا سکریپت داره جاوا اسکریپت اونم باید به بعد بادی منتقل بشه معمولا اینطوری همچین مشکلاتی حل میشه تو طرح های جدید پیش فرض فایل های اسکریپت تو فوتر هستن برای پیشگیری از همچین مشکلاتی
  10. 1 امتیاز
    چرا میشه حتی یک مرورگر هم میشه شما یک یوزر تست بسازید و بعدش سایتتون رو باز کنید مثلا در کروم و بعدش سایتتون رو در صفحه جدید Incognito باز کنید و یوزر پسورد کاربر تست را بزنید و از این طریق تست کنید ، من خودمم از این روش برای تست استفاده میکنم اگر نمی دونید چه جوری این صفحه را بیارید از لینک آموزشی زیر استفاده کنید. قابلیت Incognito گوگل کروم چیست و چگونه از آن استفاده کنیم
  11. 1 امتیاز
    بعد از تکمیل فیلدها باید فیلدها رو به دسته های دانلود مرتبط کنید و هر دسته ای که دارید باید فیلدها رو برحسب نوع تعاریف اضافه کنید
  12. 1 امتیاز
    از طریق تلگرام به آیدیشون پیام بدین @ghasminia
  13. 1 امتیاز
    متشکرم. خودم حلش کردم. دوستانی که این مشکل رو دارند . به این آدرس برن و تیکش رو فعال کنند. cpanel/select php version/set as current version php 7.3 و تیک mbstring رو فعال کنید.
  14. 1 امتیاز
    همین عکس را برای هاستینگ خود تیکت کنید. اعلام کنید که اسکریپت به این دلیل نصب نمی شود.
  15. 1 امتیاز
    سلام چه کارهایی انجام دادین ؟! دیتابیس بدرستی ایجاد کردید و اطلاعات را بدرستی وارد کردید ؟
  16. 1 امتیاز
    مشکل مربوط به کانفیگ هاستینگ شون بود که توسط مدیر وب سرورشون حل شد.
  17. 1 امتیاز
    مشکل شما رو کس دیگری هم داشت که عنوان صفحه رو به انگلیسی نوشت و حل شد ، حتی منم تست کردم به فارسی هیچ اروری نگرفتم نمیدونم چرا بقه این مشکل رو دارند !!!! اما مطمئن باشید که بخاطر مواردی هست که فارسی نوشتید که توصیه میشه به انگلیسی بنویسید و پس از ساخت برید و به فارسی ویرایش کنید. https://IPSFarsi.com/forums/topic/24959-مشکل-با-صفحه-ساز-ای-پی-اس/
  18. 1 امتیاز
    با توجه به اینکه نیاز به درگاه دارد درگاه آن را به اقای قاسمی نیا سفارش دهید تا بعدا فارسی سازی انجام شود @حسن قاسمی نیا
  19. 1 امتیاز
    یا درست فایل ها اپلود نشده و یا هاست شما مشکل داره برای این کار با ftp بسته نصبی IPS را در داخل هاست اپلود کنید
  20. 1 امتیاز
    به نظر منم بهترین راه استفاده از کلمات کلیدی رایچ و همچنین هشتگ های پر کاربرد هست، البته نوشتن و تولید محتوایی که قبلاً وجود نداشته یه کار سخت و دشوار هست اما نشد نداره ولی به هر حال یکی از بهترین راه حل ها همین هست
  21. 1 امتیاز
    بزرگوار ! اینقدرا که شما خیال میکنید هم پیاده نیستیم که اینقدر پیام دلسوزانه فرستاده اید! ضمن اینکه شما مثل اینکه دقت در متن سوال نداشتید یا درخواست بنده رو مشاهده نفرموده اید!اصلا دیتابیس مذکور در phpmyadmin قابل مشاهده نبود.... حتی در MySQL Databases و... در سی پنل هم حذف شده بود و قابل مشاهده نبود! جوابی مشکل گشا ازاینجا نیامد!ناچارا دیشب رفتم از سایت گیت هاب کدی که مشکلمو برطرف میکرد رو پیداکردم و کل دیتابیس مخفی رو باهاش آپلود کردم ! کد رو دراینجا قرار میدهم که اگر احیانا کسی لازم داشت که از کل دیتابیسش با کدهای php بکآپ وخروجی بگیره ، باهمین کدها به راحتی میتونه با نوشتن نام یوزر ودیتابیس و رمزش در سطر دوم کدها، از دیتابیسش خروجی بگیره . <?php EXPORT_DATABASE("localhost","user","pass","db_name" ); /* ##### EXAMPLE ##### EXPORT_DATABASE("localhost","user","pass","db_name" ); ##### Notes ##### * (optional) 5th parameter: to backup specific tables only,like: array("mytable1","mytable2",...) * (optional) 6th parameter: backup filename (otherwise, it creates random name) * IMPORTANT NOTE ! Many people replaces strings in SQL file, which is not recommended. READ THIS: http://itask.software/tools/wordpress-migrator * If you need, you can check "import.php" too */ function EXPORT_DATABASE($host,$user,$pass,$name, $tables=false, $backup_name=false) { set_time_limit(3000); $mysqli = new mysqli($host,$user,$pass,$name); $mysqli->select_db($name); $mysqli->query("SET NAMES 'utf8'"); $queryTables = $mysqli->query('SHOW TABLES'); while($row = $queryTables->fetch_row()) { $target_tables[] = $row[0]; } if($tables !== false) { $target_tables = array_intersect( $target_tables, $tables); } $content = "SET SQL_MODE = \"NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO\";\r\nSET time_zone = \"+00:00\";\r\n\r\n\r\n/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */;\r\n/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */;\r\n/*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */;\r\n/*!40101 SET NAMES utf8 */;\r\n--\r\n-- Database: `".$name."`\r\n--\r\n\r\n\r\n"; foreach($target_tables as $table){ if (empty($table)){ continue; } $result = $mysqli->query('SELECT * FROM `'.$table.'`'); $fields_amount=$result->field_count; $rows_num=$mysqli->affected_rows; $res = $mysqli->query('SHOW CREATE TABLE '.$table); $TableMLine=$res->fetch_row(); $content .= "\n\n".$TableMLine[1].";\n\n"; $TableMLine[1]=str_ireplace('CREATE TABLE `','CREATE TABLE IF NOT EXISTS `',$TableMLine[1]); for ($i = 0, $st_counter = 0; $i < $fields_amount; $i++, $st_counter=0) { while($row = $result->fetch_row()) { //when started (and every after 100 command cycle): if ($st_counter%100 == 0 || $st_counter == 0 ) {$content .= "\nINSERT INTO ".$table." VALUES";} $content .= "\n("; for($j=0; $j<$fields_amount; $j++){ $row[$j] = str_replace("\n","\\n", addslashes($row[$j]) ); if (isset($row[$j])){$content .= '"'.$row[$j].'"' ;} else{$content .= '""';} if ($j<($fields_amount-1)){$content.= ',';} } $content .=")"; //every after 100 command cycle [or at last line] ....p.s. but should be inserted 1 cycle eariler if ( (($st_counter+1)%100==0 && $st_counter!=0) || $st_counter+1==$rows_num) {$content .= ";";} else {$content .= ",";} $st_counter=$st_counter+1; } } $content .="\n\n\n"; } $content .= "\r\n\r\n/*!40101 SET CHARACTER_SET_CLIENT=@OLD_CHARACTER_SET_CLIENT */;\r\n/*!40101 SET CHARACTER_SET_RESULTS=@OLD_CHARACTER_SET_RESULTS */;\r\n/*!40101 SET COLLATION_CONNECTION=@OLD_COLLATION_CONNECTION */;"; $backup_name = $backup_name ? $backup_name : $name.'___('.date('H-i-s').'_'.date('d-m-Y').').sql'; ob_get_clean(); header('Content-Type: application/octet-stream'); header("Content-Transfer-Encoding: Binary"); header('Content-Length: '. (function_exists('mb_strlen') ? mb_strlen($content, '8bit'): strlen($content)) ); header("Content-disposition: attachment; filename=\"".$backup_name."\""); echo $content; exit; } ?>
  22. 1 امتیاز
    ببینید کار با دیتابیس کمی دشوار هست و باید حتما دوره دیده باشید بخصوص دوره SQL که دستور کوئری هم خیلی حساس هست و ممکنه بجای تغییرات با کلی ارور مواجه بشه که باید این جور موارد را به دست یک برنامه نویس بک اند یا کسی که وارد هست بسپارید | ضمن اینکه اگه هنوز در کش هست و کار میکند توصیه میکنم یه بک آپ بگیرید از قسمت PHP MY ADMIN
  23. 1 امتیاز
    اول باید ببینید چه قالبی هست. فارسی سازی قالب و انجمن در اکثر موارد کاری نداره و فقط باید زبان فارسی رو نصب کنید و راسچین کنید که زبان فارسی رو می تونید از بخش دریافت دانلود کنید. در برخی موارد ممکنه وقتی راسچین و فارسی میشه مشکلاتی در استایل قالب بوجود بیاد که به راحتی قابل حله و می تونیم درستش کنیم
  24. 1 امتیاز
    برای این قسمت تنظیمات وجود داره به مسیر زیر رفته و گزینه "هر دو" را برگزینید ادمین پنل > سیستم > جستجو مطالب > جستجو : قسمت تنظیمات جستجو
  25. 1 امتیاز
    دقت کنید که نال کردن در IPS این طور نیست که باعث مشکلات بشه بخش هایی از کدها تغییر میکنه که اطلاعات با سیستم اصلی مقایسه نشه. در مورد اون حالت هم باید @محمد قاسمی موارد و مشکلات رو رفع کنند
  26. 1 امتیاز
    سلام و درود برشما @acard شما اگر آشنا به قوانین و نوشتن قوانین هستید پس باید آشنا به رعایت کردن آن هم باشید. خیلی خیلی بخشید یدونه قالب خریدین هرجا رسیدین گفتین ! خوب قالب خریدین اسکریپت که نخریدین ! در مورد کمک و راهنمایی کاربران ، اینجا هرکسی توانایی داشته باشه و یا جواب مشکلات مطرح شده را بلد باشه جواب میده نیاز به کار خاصی نیست فقط باید کمی صبر کنید. لطفا صبور باشید و در ضمن ما خیلی خیلی هم انتقادپذیر هستیم ، خودم که عاشق انتقاد هستم. _____________________________________ نسخه vBulletin که تبدیل کردین چی بود؟ این تاپیک هم ی نگاهی کنید.
  27. 1 امتیاز
    من که همچنین مشکلی ندارم و شمسی ساز رو نصب نکردم اما انجمن هایی که شمسی ساز رو نصب کردن رو هنگام ورود به اونها همانند این انجمن به صورت مهمان وارد میشه و بعد از چند ثانیه به صورت کاربر! من میگم مشکل از شمسی ساز هستش و ربطی به نال بودن سیستم نداره | ببینید نال بودن سیستم همانند کرک کردن فایل اجرایی نرم افزارهاست که قسمت سریال یا اکتیو اونو برمیدارند و اجازه ارسال اطلاعات از سمت نرم افزار به سایت سازنده نمیدن!
  28. 1 امتیاز
    تا اونجایی که اطلاع دارم و حتی خود آقای یوسفلاوی گفتند نیازی به دستکاری دیتابیس ویبولتین نیست زیرا خود توسعه دهنده گان IPS هم فکر همه چیز را در کانورتری که هنگام نصب IPS نصب می کنید را کرده اند و مشکل برمیگرده به یه سری تغییرات که اونم به php my admin مربوط میشه نه دیتابیس های ویبولتین یا IPS و این جور مشکلات همش بخاطر زبان فارسی هستش که متاسفانه میونه خوبی با سیستم ها نداره!
  29. 1 امتیاز
    سلام. برای این که کلا بخواین از یه فونت در سرتاسر قالب و حتی تو ادمین استفاده بکنین مراحل زیر رو انجام بدین. ابتدا وارد مسیر زیر بشین: ادمین > شخصی سازی > پوسته ها > ویرایش پوسته مورد نظر > در تب css وارد فایل costum.css بشید و کد زیر رو قرار بدید: @font-face { font-family: اسم فونت مورد نظر; src: url('{resource="اسم فونت مورد نظر" app="core" location="global"}') format('woff2'); font-style: normal; font-weight: normal; } body, h1, h2, h3, h4, h5, p, input, .ipsType_pageTitle, .ipsType_sectionTitle, .ipsType_secondaryTitle, .ipsType_sectionHead, .ipsType_minorHeading, .ipsApp label:not(.ipsField_unlimited), .ipsApp input, .ipsApp button, .ipsApp select, .ipsApp textarea, .ipsWidget.ipsWidget_vertical .ipsWidget_title, .ipsWidget.ipsWidget_horizontal .ipsWidget_title { font-family:اسم فونت مورد نظر; } بعد از انجام این کار وارد مسیر زیر بشید: ادمین > شخصی سازی > پوسته ها > مدیریت منابع > افزودن منبع تو این پنجره در موقعیت های موجود global رو انتخاب کنید و بفیه گزینه هارو کاری نداشته باشید. و در آخر از انتها فونت مورد نظرتون رو آپلود کنید. باز به مشکل برخوردین سوالتونو بپرسین حالا من یا دوستان جوابتونو میدن.
  30. 1 امتیاز
    تو سیستم های دیگه اصولا باید پلاگینی نصب کنید اما جدید این مورد جزو یکی از الزامات شده و IPS هم این قابلیت رو داره برای تنظیم این قابلیت باید برای هر گروه کاربری که مد نظر دارید انجام دهید و به مسیر : ادمین پنل > کاربران > گروه های کاربری رفته و گزینه ویرایش برای هر گروه کاربری که می خواهید این مورد اعمال بشه را زده و از تب مطالب به قسمت مدیریت و گزینه "گذشتن از کنترل Flood؟" را فعال کنید .
  31. 1 امتیاز
    جهت اطلاع دوستان و کاربران عزیز عرض کنم ، نسخه نال شده ای که اینجا قرار می دهیم توسط خود آقای نامنی نال می شود و هیچ گونه استفاده ای از نال شده خارجی نمی کنیم و به غیر از نال شدن یکسری تغییرات برای بومی سازی هم روی نسخه انجام می شود. تا عمری باشه و زنده باشیم ، انجمن برپاست و آخرین نسخه این انجمن ساز را ارائه می کند.
  32. 1 امتیاز
    سلام این برای تمامی نسخه های IPS هستش که هم با فارسی سازگار شده و هم از شمسی ساز استفاده می کنند انجمن بنده هم همینطور هستش و شاید مال بقیه دوستان هم همینطور باشه با تشکر یاحق
  33. 1 امتیاز
    سلام دسترسی به هاست فرستادم ببینید میتونید درست کنید، هزینه ای هم داشته باشه از طریق سایت راویکسو پرداخت می کنم. ممنون
  34. 1 امتیاز
    سلام خدمت دوستان تو این آموزش می خوام بهتون یاد بدم که چطور عرض ستون postbit یا همون ستونی که در پستها عکس و گروهتون رو شامل میشه تغییر بدین. 1. وارد ویرایشگر پوسته خود شوید. 2. از تب css وارد custom.css شوید. 3. کد زیر را در محل مناسبی قرار دهید. :root{ --author-pane-width: 200px; } در اینجا عدد 200 عرض ستون رو مشخص می کنه که می توانید آن را تغییر دهید. ..::| امیدوارم خوشتون بیاد|::..
  35. 1 امتیاز
    اگر مدیران محترم این تاپیک را به بخش سئو منتقل کنند ، بیشتر و بهتر میشود در این مورد بحث و گفتگو کرد .
  36. 1 امتیاز
    رفیق، واقعا درک میکنم که واسه مدیران احترام قائلید ولی در این سطحش و من واقعا ندیده بودم خیلی ممنون. من نمیدونم از کجا این موضوع سرچشمه میگیری ولی اگر منظورتون به حرفی که کاربر بود که یوزرش نمیدونم دومن بود چی بود. مدیر محترم @صائب کوهپایه خودشون بررسی کردن و مشکل رفع شد. نیازی به این همه حساس کردن نیست. اینطور تاپیکا هم ارزش ندارن هم به ارزش ها صدمه میزنن. @وحید نامنی اخوی نمیخوام ناراحتت کنما ولی چطور به خودت این اجازه رو میدی که راجب 82 میلیون نفر نظر بدی مگه کی هستی؟ فقط فکر میکنی در سایت های ایرانی چنین مشکلاتی وجود داره؟ ما انسانیم با طرز تفکر های مختلف. امکان نداره دعوا مرافع یا فحش و فحش کشی نشه! هر کامیونیتی میخواد باشه توی هر جای دنیا. حالا ی عده فرهنگ ندارن نمیتونی به ی ملت توهین کنی. بد و خوب همه جا هست نباید زیاد درگیر این مسائل بود. شمام ایرانی هستی دیگه افغانی یا پاکستانی که نیستی؟
  37. 1 امتیاز
    سلام دوستان قالب هایی که اختصاصی طراحی میکنم در این تاپیک قرار میدم. همه نمونه ها برای نسخه 4 هست آپدیت 1
  38. 1 امتیاز

    14 دریافت

    دانلود قالب Carbon از ipsfocus قیمت جهت اطلاع : 30 $ آمریکا لینک دمو : http://www.ipsfocus.com/themes/carbon

    رایگان

  39. 1 امتیاز

    نگارش 98.05

    10 دریافت

    سلام. اینم یک تم بازی به رنگ روشن. البته بعضی از جاهاش به زبان روسی هست افغانی هست هرچی هست انگلیسی و فارسی نیست

    رایگان

  40. 1 امتیاز

    نگارش 4.4

    504 دریافت

    اگر می خواهید از IPS استفاده نمایید و مطمئن شوید که Host شما نیازمندی های اولیه برای استفاده از سیستم پیشرفته IPS را دارد می توانید از این اسکریپت استفاده نمایید. طریقه استفاده : فایل PHP موجود را در روت انجمن خود آپلود کرده و مسیر آن را در مرورگر اجرا کنید تا ملزومات موردنیاز را مشاهده نمایید. صفحه در سایت مرجع

    رایگان

  41. 1 امتیاز
    سلام علی اقا دستتون درد نکنه واقعا عالی شده! دو مورد جزیی دیدم گفتم شاید لازم باشه شایدم صلاح ندونستید + اول اینکه انجمن هایی که تاپیک یا پاسخ جدید میاد رنگ نمادهاشون هیچ فرقی نمیکنه که مشخص بشه در کدوم انجمن ها ارسال جدید وجود داره + دوم اینکه یه گزینه بود یه اسم "علامت زدن سایت بعنوان خوانده شده" که الان هر جارو نگاه کردم نبود بازم ممنون از طراحی زیبا و بی نظیرتون با تشکر یاحق
  42. 1 امتیاز
    سلام مشکل بررسی شد و باید پلاگینی مثل پلاگین یوتیوب برای ادیتور نوشته شود و با آموزشی که ارائه دادیم متاسفانه در نسخه های فعلی کاربرد ندارد.
  43. 1 امتیاز
    با سلام وقت بخیر مراجعه کنید به بخش گروه های کاربری > گروه مورد نظر رو ویرایش کنید و از زبانه عمومی تنظیمات مربوط به بخش پیام ها رو انجام بدید. موفق باشید
  44. 1 امتیاز

    نگارش 2.0.0

    146 دریافت

    سلام دوستان این پوسته قبلا گذاشته شده بود اما به دلیل مشکلاتی حذف شد لطفا کپی رایت ها رو تغییر ندید تا پوسته های بیشتری قرار بگیره !

    رایگان

  45. 1 امتیاز
    قالب پست اول بعد از هماهنگی با نسخه 4.1 به طور رایگان در انجمن قرار خواهد گرفت.
  46. 1 امتیاز

    40 دریافت

    درود قالب بسیار زیبای Nelier برای IPS 4 که دارای ویژگی های خاصی است به صورت فارسی تقدیم به کاربران آی پی بی فارسی با فعال کردن این قالب رنگ کنترل پنل هم تحت تاثیر قرار میگیره پشتیبانی از برنامه های: Forums Calendar Chat بدون کپی رایت

    رایگان

  47. 1 امتیاز
    با تشکر از اقدام شما جهت ثبت انجمن خود مرحله اول : درج آدرس انجمن در بخش پروفایل کاربری به نمایه خود رفته، سپس "ویرایش نمایه" را انتخاب و در انتهای صفحه اطلاعات "آدرس سايت IPS شما" بدون //:http وارد كنيد. مثال (IPSFarsi.com/forums) مرحله دوم : ایجاد تاپیک در انجمن "درخواست افزایش رتبه" و قرار دادن آدرس سایت خود ما نیاز داریم که آدرس مکانی که شما IPS را نصب کرده اید بررسی نماییم پس حتما از صحیح بودن آدرس مطمئن شوید. --------------- فرآیند تایید و ارتقا حساب کاربری بین ۲۴ الی ۷۲ ساعت زمان می برد. بعد از تایید رنگ نام کاربری شما سبز خواهد شد. نکات بسیار مهم : ۱- نال یا غیر نال بودن سیستم فرقی در این پروسه ندارد. ۲- سایت هایی که کپی رایت خود سیستم را حذف کرده اند شامل ارتقا رتبه نمی شوند و پشتیبانی نیز از آنها صورت نمی گیرد. ۳- ارتقا رتبه شامل کاربرانی که سایت خود را به صورت آفلاین دارند و روی لوکال تست می کنند نمی شود. قبل از ارسال درخواست توجه كنيد : ۱- افزودن آدرس سایت به نمایه کاربری ۲- حذف نکردن کپی رایت ۳- سایت شما نباید تستی باشد ۴- سایت شما باید پیکره بندی شده باشه ۵- سایت شما باید حداقل دارای دو تالار با زیر دسته داشته باشد و شامل محتوای مربوط به کسب و کار شما باشد از قرار دادن فايل های سفارشی و توليد شده توسط پرسنل IPSFarsi در سايت های ديگر خودداری كنيد.
  48. 1 امتیاز
    سلام و خسته نباشید راستش به این نتیجه رسیدم یک اموزش مبتنی بر عنوان همین موضوع قرار بدم برای این کار برید members /member groups/mange member groups بعدش در قسمت Group Formatting Prefix : میتونید از کد css استفاده کنید جهت جلوه های خواص یک جلوه ساده که خودم استفاده میکنم رو براتون قرار میدم Group Formatting Suffix : این جا هم کد رو میبندیم . </> دمو » و ما تو css میتونیم جلوه های زیادی استفاده کنیم حالا من یکیش که shadow اضافه میکنه به متن رو انتخاب کردم تو کادر اولی وارد میکنید : <span style='color:red; text-shadow: 0px 0px 8px; font-weight: bold;'> و تو کادر دومی وارد میکنید </span> اگه مناسب بود اموزش تشکر بزنید .. این روش هم سریع تره هم کاربردی تر . دیگه نمیخواد دو سات برین توی style و دوباره فراخوانی کنین راستی دیروز جشن تولدم بود نامردا هیچ کی تبریک نگفت هیج کی منو دوشت نداله
  49. 1 امتیاز
    فرقی نداره!!! شما هم میدونین چیو می خواهین پاک کنید منم، در هر صورت من برم دیگه دیر وقته، دوستان اگه خواستن کمک می کنن. شبتون خوش.
  50. 1 امتیاز
    سال نو پیشاپیش مبارک !
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد
×
×
  • اضافه کردن...