رفتن به مطلب

برای شروعی حرفه ای آماده اید ؟!

سایت ساز IPSنسخه ۴/۴/۱۰
فارسی ساز IPS ۴.۴نسخه ۶
تاریخ هجری شمسینسخه ۴.۷.۳

توجه کنید برای دانلود فایل های اختصاصی باید سایت خود را ثبت کنید. اطلاعات بیشتر.

جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

تخته امتیازات

  1. وحید نامنی

    وحید نامنی

    بنیان گذار IPSFarsi


    • امتیاز

      28

    • تعداد ارسال ها

      17,123


  2. Arash.Ranjbar

    Arash.Ranjbar

    کاربر


    • امتیاز

      10

    • تعداد ارسال ها

      790


  3. صائب کوهپایه

    صائب کوهپایه

    تیم مدیریت


    • امتیاز

      10

    • تعداد ارسال ها

      2,153


  4. محمد قاسمی

    محمد قاسمی

    برنامه نویس رسمی IPS


    • امتیاز

      5

    • تعداد ارسال ها

      451



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان یکشنبه, 19 بهمن 1399 در همه بخش ها

  1. A امتیاز
    در بخش آموزش راهنمای افزایش درج شد
  2. A امتیاز
    پوسته های IPS تنها دارای یک فایل XML می باشند که کافیست در IPS درون ریزی گردد. برای نصب پوسته های IPS مراحل زیر را دنبال کنید : ۱- مراجعه به مدیریت IPS و انتخاب بخش "شخصی سازی" ۲- سپس انتخاب بخش "پوسته ها" ۳- کلیک بر روی افزودن "پوسته جدید" ۴- زبانه "بارگذاری پوسته" را انتخاب کنید و فایل خود را انتخاب و سپس روی "بعدی" کلیک نمایید. بعد از نصب دقت بفرمایید که پوسته ها هر کدام دارای تنظیمات خاص خود هستند که نیاز هست آنها را پس از نصب یک بار بررسی نمایید تا به بهترین شکل ممکن با انجمن شما یکپارچه گردند. این تنظیمات شامل لوگو، اسم و ... هستند. برای این امر کافیست در بخش پوسته ها بر روی ویرایش تنظیمات کلیک نمایید.
  3. A امتیاز
    چناچه در آپلود قالب به مشکل خوردید و امکان آپلود قالب با حجم بالاتر از 2, مگ نبود طبق این بخش عمل کنید به منظور تغییر حداکثر حجم آپلود از طریق برنامه پی اچ پی، می بایست مقادیر زیر در تنظیمات پی اچ پی تغییر داده شود: برای این کار لازم است تغییرات را در فایل .user.ini اعمال کنید. در صورتی که این فایل در شاخه Public_html وجود دارد، آن را ویرایش کنید و در غیر این صورت یک فایل جدید با این نام ایجاد کنید. سپس کدهای زیر را در این فایل قرار داده و تغییرات را ذخیره کنید. upload_max_filesize = 500M post_max_size = 500M max_input_vars = 6000 memory_limit = 128M display_errors = off output_buffering = on
  4. A امتیاز
    با سلام وقت بخیر تاپیک مربوط به zarinpal رو مشاهده کنید. دقیقا یادم نمیاد ولی لازمه اون فایلی که دانلود کردید رو پوشه Zarinpal اگر Z با حرف بزرگ هست تغییر نام بدید به z کوچک.
  5. A امتیاز
    درود بر شما. بله، میتونید این مورد رو از قسمت " کاربران > تنظیمات کاربری > نمایه ها > تنظیمات نمایه" این کار را انجام بدید. تصویر نیز ضمیمه شد. با تشکر.
  6. A امتیاز
    با سلام وقت بخیر بخش جریان/فعالیت ها از ابتدا با هدف اطلاع رسانی تمامی فعالیت های انجمن ایجاد شده، اولین نکته اینکه برای سئو بهتر لینک ها، بهینه سازی آدرس ها رو فعال کنید. کافیه در مدیریت گزینه friendly url رو جستجو کنید. برای جریان ها، در قسمت جستجو مطالب> جریان ها رو انتخاب کنید سپس از بالا سمت چپ گزینه تنظیمات تمامی فعالیت را بزنید و تیک همه رو بردارید. اگر نتیجه دلخواه کسب نشد بگید تا راه حل های دیگه رو باهم پیش ببریم.
  7. A امتیاز
    سلام و عرض ادب. از نظر بنده IPS با اختلاف زیاد از سایر برنامه های انجمن ساز دیگه بهترین انجمن ساز حال حاضر هست. در مورد آموزش ها و تیم مدیریت هم که واقعا عالی و فعال هستین. پیشنهاد: بنظرم بهتره یه بازبینی در مورد آموزش های پایه بشه و بروز بشن، مطالب قدیمی آرشیو بشن همچنین آموزش های تکراری زیادی رو من دیدم که اساتید باید یه کلین آپ بکنن. مورد بعدی که کمبودش به شدت حس میشه بحث قالب یا تم هست،تم های کرک شده خیلی قابل اعتماد نیستن و ما مجبوریم به خاطر آپشن های خوبی ک دارن ازشون استفاده کنیم و طبیعتا باید انتظار به وجود اومدن مشکلات امنیتی توی سایتمون رو هم داشته باشیم که انتظار میره اساتید IPSFarsi فکری به حال این موضوع بکنن
  8. A امتیاز
    با سلام وقت بخیر اولین چیز برای داشتن وب سایت، تلاش کردن و همت داشتن هست. اگر فکر می کنید چنین کاری از شما بر میاد، پس روی لینک راهنمای کاربران تازه وارد کلیک کنید! موفق باشید
  9. A امتیاز
    در صورتی که با این مشکل دوباره مواجه شدید، حتما اطلاع بدید. چون این مدل اتفاقات در وب سایت های هک شده رخ میده. و اولین کار مهاجرت از هاستینگ کنونی تون خواهد بود.
  10. A امتیاز
    با سلام وقت بخیر اول از همه باید از طریق cPanel یا DirectAdmin مجوز SSL خودتون رو فعال کنید. بعد به تنظیمات IPS که می رسیم. دقیقا فایل conf_global.php در کنار همین فایل هست. اگر نباشه اصلا انجمن شما کار نمی کنه!
  11. A امتیاز
    با سلام وقت بخیر الان انجمن شما با خطای 500 در حال حاضر مواجه شده. به نظر می رسه که کلا سرورتون دچار مشکل شده و کلا این مشکلات مربوط به هک شدن هست. انجمن تون که دوباره آنلاین شدید خبر بدید تا بهم چک کنیم. موفق باشید
  12. A امتیاز
  13. A امتیاز
    سلام مثل سال های گذشته این بخش باز شد ولی فرقی که امسال دارد دیگه سالانه نیست و همه سال ها در این تاپیک آرشیو میشود . ضمنا موضوعات این تاپیک تا اردیبهشت 1400 باز شد.
  14. A امتیاز
    با سلام وقت بخیر تاریخ شمسی اینجا برای IPS هست و برای وردپرس نیست! این تاپیک هم مربوط تاریخ شمسی IPS هست.
  15. A امتیاز
    سلام.آقای @وحید نامنی در مورد افزونه شمسی ساز یه پیشنهادی داشتم که ممنون میشم یه نظر سنجی هم براش باز کنین تا سایر اعضا هم در صورت موافقت رای شون رو ارائه بدن از آقای @محمد قاسمی بخواین که افزونه شمسی ساز رو بهبود بدن و یه سری مشکلاتشو بهبود بدن و با نسخه جدید هم هماهنگش کنن. میدونم که این کار نیاز به صرف زمان از جانب وی هستش ولی اگه کاربرا راضی باشن بعد اتمام کار تو انجمن برای فروش بزارن و کسایی که میخوان خریداریش کنن من خودم به شخصه حاضرم برای افزونه شمسی ساز مبلغی رو هم پرداخت کنم. ممنون میشم در این مورد هم یه نظر سنجی گذاشته بشه
  16. A امتیاز
    با سلام وقت بخیر طبق آموزش قرار دادن دکمه آپارات برید جلو، منتهی به جای کل URL شما content رو قرار بدید.
  17. A امتیاز
    مساله اینجاست این که سطح دسترسی ندارند نشان از اینه که یک برنامه ای داره جلوگیری می کنه! من فکر می کنم هنوز mod_security به طور کامل غیرفعال نشده.
  18. A امتیاز
    داخل error log چه خطایی به شما نمایش داده می شه؟
  19. A امتیاز
    عنوان موضوع هم اشتباه انتخاب کردین ISP مخفف کلمه Internet Service Providers هست و این سیستم IPS است اصلاح شد
  20. A امتیاز
    با سلام وقت بخیر این طور که به نظر می رسه در سرور شما mod security فعال می باشد که باعث اختلال در سیستم شده است. یکبار این سیستم را از cPanel غیرفعال کنید و سپس اقدام به نصب نمایید. با تشکر
  21. A امتیاز
    با توجه به بزرگتر شدن سایت IPSFarsi نیاز بر این بود تا میزان عملکرد و رضایت دوباره مطرح شود لذا مجددا از اعضای سایت درخواست شد تا عملکرد یکساله سایت را با ذکر نام کامل خود در این مکان درج کنند تا ما بتوانیم با جمع آوری نظرات شما کمبود و کاستی ها را جبران کنیم همچنین بخشی از نظرات درج شده شما را در این بخش ؛ در قسمت نظرات سایت منتشر خواهد شد.
  22. A امتیاز
    در حال حاضر این مشکل رو من در نتایج جستجو نمی بینم آیا این مشکل رو هنوز در نتایج می بینید؟
  23. A امتیاز
    با سلام مجدد بررسی شد و دلیل کارنکردن recpatcha قرار داشتن سرور در ایران هست. تنها راه حل استفاده از سرویس هایی همانند shecan.ir و تنظیم DNS آن بر روی سرور است که البته باعث کندی زیاد خواهد شد. موفق باشید
  24. A امتیاز
    متاسفانه سرویس های ایرانی رو من تست نکردم به خاطر قیمت هاشون و در نهایت خودم یک سرور ایمیل آوردم بالا. کافیه افراد مورد نظرتون انجمن مربوطه رو دنبال کنند و سپس اعلامیه خودشون رو از پنل کاربری تیک بزنند. موفق باشید
  25. A امتیاز
    خیلی ممنون لطف کردید درست شد. من توی بخش سیستم > تنظیمات > ورود و عضویت دنبالش می‌گشتم. شاید اگه اونجا بود بهتر بود
  26. A امتیاز

    نگارش 1.0.4

    10 دریافت

    پوسته تیره رنگ Gamozilla

    رایگان

  27. A امتیاز
    سلام خدمت همه دوستان بعد مدتها با یه آموزش خوب اومدم سراغتون. تو این آموزش میخوام بهتون یاد بدم که چطور میتونین مدت زمان بارگذاری صفحه رو به کاربر نمایش بدین یا حداقل خودتون از سرعت بارگذاری صفحات انجمنتون باخبر بشین. برای شروع به مسیر زیر برید: ادمین > شخصی سازی > پو سته ها > ویرایش پوسته مورد نظر تو این صفحه تو تب قالب عبارت footer رو جستجو و باز کنید و کد زیر رو در انتهای کدها قرار بدید: <span id="load_time"><i class="fa fa-clock-o" aria-hidden="true"></i></span> <div class="spacerthreme"> </div> {{if \IPS\Dispatcher::i()->application instanceof \IPS\Application AND \IPS\Dispatcher::i()->application->canManageWidgets()}} <button type='button' id='elWidgetControls' data-action='openSidebar' data-ipsTooltip title='{lang="manage_blocks"}' class='ipsButton ipsButton_primary ipsButton_narrow'><i class='fa fa-chevron-right'></i></button> {{endif}} <script> //محاسبه زمان قبل از فراخوانی توسط مرورگر var beforeload = (new Date()).getTime(); function getPageLoadTime() { //محاسبه زمان بعد از بارگذاری var afterload = (new Date()).getTime(); // محاسه زمان قبل و بعد بارگذاری seconds = (afterload - beforeload) / 1000; // درج "ثانیه" برای نمایش نتایج $("#load_time").text('بارگذاری صفحه در ' + seconds + ' ثانیه'); } window.onload = getPageLoadTime; </script> البته بسته به نیازتون میتونید در هرجای دیگه از انجمن استفاده کنید موفق باشین
  28. A امتیاز
    با سلام وقت بخیر وقتی کلمه ای که مخفف هست وارد بشه که در سیستم وجود داره، اگر نشانگر رو روی اون کلمه نگهدارید نسخه طولانی به کاربر نمایش داده می شه.
  29. A امتیاز
    سلام خدمت همه یکایک دوستان عزیز تو این آموزش میخوام نحوه اضافه کردن ستون چهارم به الگوی صفحه رو خدمتتون آموزش بدم. اگه دقت کرده باشین وقتی میخوایم صفحه ای بسازیم در تب "جزئیات" در قسمت الگو فقط میتونیم حالت تک ستونه، دو ستونه و سه ستونه انتخاب کنیم ولی با این آموزش میتونین حالت چهار ستونه رو هم اضافه کنین. پس تا انتهای آموزش همراه من باشید. 1. از داخل ادمین به قسمت صفحه ها رفته و گزینه "الگوها" رو بزنید. 2. در صفحه باز شده مثل تصویر زیر دکمه "جدید" رو بزنید و از میان گزینه ها گزینه "افزودن الگوی صفحه" رو انتخاب کنید 3. در پنجره پاپ آپ باز شده مثل زیر اسمی رو انتخاب کنید مثلا four_columns و تیک گزینه "افزودن به گروه های موجود" رو بزنید و برای گروه موجود گزینه "page builder" رو انتخاب کنید 4. بعد ذخیره زدن در سمت چپ در قسمت کد، کدهای زیر رو اضافه کنین و ذخیره رو بزنین <div> <div class='ipsGrid ipsGrid_collapsePhone'> <div class='ipsGrid_span3'> {template="widgetContainer" group="pages" app="cms" params="'col1', $widgets, 'vertical'"} </div> <div class='ipsGrid_span3'> {template="widgetContainer" group="pages" app="cms" params="'col2', $widgets, 'vertical'"} </div> <div class='ipsGrid_span3'> {template="widgetContainer" group="pages" app="cms" params="'col3', $widgets, 'vertical'"} </div> <div class='ipsGrid_span3'> {template="widgetContainer" group="pages" app="cms" params="'col4', $widgets, 'vertical'"} </div> </div> </div> 5. حالا اگه صفحه ای بخواین بسازین مثل تصویر زیر گزینه اولی رو انتخاب بکنین: 6. در صفحه بعدی مثل تصویر زیر حالت چهار ستونه در بخش الگو اضافه میشه: بعد از اتمام کار نتیجه میشه مثل تصویر زیر یعنی ستون چهارم جدید: امیدوارم موفق باشید.
  30. A امتیاز
    سلام به همه کاربران تو این تاپیک میخوام یه آموزش اختصاصی برای اضافه کردن دکمه شناور به انجمن بهتون یاد بدم پس تا انتهای آموزش همراه من باشید!!!! وارد داشبورد مدیریتی بشید و پوسته مورد نطر خودتون رو ویرایش کنین و در تب قالب کلمه footer را جستجو و باز کنین و کد زیر رو به انتهای کدها اضافه کنین <!--Float button for new topic created By Arash.Ranjbar--> {{foreach \IPS\Member::loggedIn()->createMenu() as $k => $url}} <a href="https://www.lenglishl.com/forum/index.php?app=forums&module=forums&controller=forums&do=add" data-ipsdialog="" data-ipsdialog-size="narrow" data-ipsdialog-title="انتخاب تالار" class="arash"> <i class="fa fa-pencil arash01" style="color:white;"></i> </a> <div class="arash-container"> <div class="arash-label">ایجاد تاپیک</div> <i class="fa fa-play arash-01"></i> </div> {$data}="{$v}" {{endforeach}} <!--End Float button for creat new topic By Arash.Ranjbar--> سپس در تب css فایل custom.css رو باز کنید و کد زیر رو بهش اضافه کنید /*css code for float button created by Arash.Ranjbar*/ *{padding:0;margin:0;} .arash-container{ position:fixed; bottom:48px; left:105px; display:table; visibility: hidden; } .arash-label{ color:#FFF; background:rgba(51,51,51,0.5); display:table-cell; vertical-align:middle; padding:10px; border-radius:3px; } .arash-01{ display:table-cell; vertical-align:middle; color:#FFF; opacity:0.5; } .arash{ position:fixed; width:60px; height:60px; bottom:40px; left:40px; background-color:#137f9b; color:#FFF; border-radius:50px; text-align:center; box-shadow: 2px 2px 3px #999; } .arash01{ font-size:24px; margin-top:18px; } a.arash + div.arash-container { visibility: hidden; opacity: 0; transition: visibility 0s, opacity 0.5s ease; } a.arash:hover + div.arash-container{ visibility: visible; opacity: 1; } میخواستم اینو به صورت افزونه کدنویسی کنم که حوصلشو نداشتم **نکته: دقت کنین که این دکمه برای کاربرانی که لاگین کردن نمایش داده میشه. برای مشاهده دمو به این آدرس مراجعه کنین! امیدوارم موفق باشید
  31. A امتیاز
    سلام خدمت دوستان. تو این آموزش می خوام بهتون یاد بدم که چطوری می تونین آیکن مورد نظرتون رو به سایدبارها مثل تصویر زیر اضافه کنین. قبل: بعد: 1. اضافه کردن آیکن به Today's birthday یا تولدهای امروز آدرس: شخصی سازی > پوسته مورد نظر > Templates > calendar > widgets > todaysBirthdays  کد زیر رو پیدا کنین: <h3 class='ipsType_reset ipsWidget_title'>{lang="block_todaysBirthdays"}</h3> با کد زیر جایگزین کنین: <h3 class='ipsType_reset ipsWidget_title'><i class="fa fa-birthday-cake"></i> &nbsp;{lang="block_todaysBirthdays"}</h3> 2. اضافه کردن آیکن به Upcoming Events یا رویدادهای پیش رو آدرس: شخصی سازی > پوسته مورد نظر > Template > calendar > widgets > upcomingEvents کد زیر رو پیدا کنین: <h3 class='ipsType_reset ipsWidget_title'>{lang="block_upcomingEvents"}</h3> با کد زیر جایگزین کنین: <h3 class='ipsType_reset ipsWidget_title'><i class="fa fa-calendar-o"></i> &nbsp;{lang="block_upcomingEvents"}</h3> 3. اضافخ کردن آیکن به Topics یا موضوع ها آدرس: شخصی سازی > پوسته مورد نظر > Template > forums > widgets > postFeed کد زیر رو پیدا کنین: <h3 class='ipsWidget_title ipsType_reset'>{$title}</h3> با کد زیر جایگزین کنین: <h3 class='ipsWidget_title ipsType_reset'><i class="fa fa-comment"></i> &nbsp;{$title}</h3> 4. اضافخ کردن آیکن به posts یا ارسال ها آدرس: شخصی سازی > پوسته مورد نظر > Template > forums > widgets > postFeed  کد زیر رو پیدا کنین: <h3 class='ipsType_reset ipsWidget_title'>{$title}</h3> با کد زیر جایگزین کنین: <h3 class='ipsType_reset ipsWidget_title'><i class="fa fa-comments"></i> &nbsp;{$title}</h3> خب اینا کارایی بود که باید انجام می دادین. اگه شما سایدبار خاصی دارین می تونین طبق آموزشهای بالا براش آیکن اضافه کنین. برای اعمال رنگ و اندازه به آیکنها می تونین از کد زیر استفاده کنین: <i class="fa fa-calendar fa-lg" style="font-size: 1.33333333em;line-height: 0.1em;vertical-align: -15%;color: #fff;"></i> برای دیدن آیکنهای بیشتر می تونید به آدرس http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/icons/ مراجعه کنید. ..::| امیدوارم خوشتون بیاد|::..
  32. A امتیاز
    سلام. شاید بعضیا تو آپدیت انجمن خودشون به نسخه جدید مشکلاتی داشته باشن که تو این تاپیک آموزش میدم که چطوری یه بروزرسانی درست و اصولی داشته باشین. نکات قبل از بروزرسانی: از فایلهای انجمن و دیتابیس قبلی حتما بکاپ تهیه کنین مطمئن بشید که ورژن php هاست بالای 7.2 باشه مطمئن بشید که هاستتون نیازمندی های نسخه جدید رو دارا باشه قبل از بروزرسانی افزونه ها و برنامه های نصب شده رو غیر فعال کنید. مراحل بروزرسانی: 1. نسخه جدید انجمن رو دانلود کنید (یک فایل زیپ شده خواهد بود) 2. وارد هاستتون بشید و در بخش file manager به بخشی که انجمن رو توش ریختین مراجعه کنین 3. در این بخش روی گزینه آپلود کلیک کنین و فایل زیپ نسخه جدید انجمن رو آپلود کنین 4. بعد آپلود روی فایل آپلود شده راست کلیک کنید و گزینه Extract رو بزنید در این حالت فایلهای جدید با فایلهای قدیمی جایگزین میشن یا به نوعی overwritten میشن 5. دسترسی پوشه ها رو روی 755 و فایلها رو روی 644 تنظیم کنید 6. حالا آدرس انجمنتون رو توی مرورگر وارد کنین و در ادامش admin/upgrade رو وارد و اینتر رو بزنید تا به صفحه بروزرسانی هدایت بشید. در این قسمت از شما نام کاربری و رمز ادمین خواسته میشود که با وارد کردن اطلاعات به مرحله اصلی وارد میشوید 7. در نهایت بعد از بروزرسانی با تصویر زیر روبه رو میشید و انتخاب میکنید که وارد ادمین بشید یا انجمن. امیدوارم مفید واقع بشه
  33. A امتیاز
    سلام خدمت دوستان. تو این آموزش می خوام بهتون یاد بدم که چطوری مثل تصویر زیر به اسمهای کروه کاربری ایفکت جرقه ای (حالا شما اسمشو هرچی می خواین بزارین اعمال کنید. 1. از قسمت شخصی سازی ویرایش پوسته مورد نظر را انتخاب کنید. 2. از تب قالب globaltemplate را انتخاب کنید. مثل تصویر زیر قسمت علامت زده را پیدا کنید. 3. کدهای زیر را بالای تگ شروع کننده فوتر یا در پایان تگ فوتر قرار دهید. <script> var speed=80 var hex=new Array("00","14","28","3C","50","64","78","8C","A0","B4","C8","DC","F0") var r=1 var g=1 var b=1 var seq=1 function changetext(){ for(i=0;i<document.getElementsByName("Rainbow").length;i++){ var storetext=document.getElementById? document.getElementsByName("Rainbow")[i] : document.all.highlight rainbow="#"+hex[r]+hex[g]+hex[b] storetext.style.color=rainbow } } function change(){ if (seq==6){ b-- if (b==0) seq=1 } if (seq==5){ r++ if (r==12) seq=6 } if (seq==4){ g-- if (g==0) seq=5 } if (seq==3){ b++ if (b==12) seq=4 } if (seq==2){ r-- if (r==0) seq=3 } if (seq==1){ g++ if (g==12) seq=2 } changetext() } function starteffect(){ if (document.all||document.getElementById) flash=setInterval("change()",speed) } starteffect() </script> 4. بعد از انجام تنطیمات را ذخیره کنید. 5. حال از تب css وارد custom.css شوید و کدهای زیر را در محل مناسبی قرار دهید. /* Membership Color Group /Color is in hex /change anything you want and suit your needs/ i have included only two groups here, you can incude as many as you want */ .Youranygroup { background: url(link to sparkle gif); color: #00fffa; font-weight: bold; text-shadow: 2px 0px 11px #00ffe5; } .Youranygroup { background: url(link to sparkle gif); color: #f93647; font-weight: bold; text-shadow: 2px 0px 11px #f93647; } 6. خب بعد از اینکه این کار رو انجام دادین حالا از بخش کاربران وارد گروههای کاربری شوید و گروهی را که می خواهید ایفکت روی اسم آنها اعمال شود را انتخاب (ویرایش) کنید. 7. در این قسمت در قسمت "قالب بندی گروه" روی "استفاده از HTML" کلیک کنید بعد از این کار دو کادر برای شما نمایان خواهد شد در کادر اولی (سمت راست) کد زیر را قرار دهید. <span name="Rainbow" class="Youranygroup"> 8. در کادر دوم (سمت چپ) کد زیر را قرار دهید. </span> 9. 6. تنطیمات را ذخیره کنید. با رفرش کردن صفحه تغییرات را در انجمن خود مشاهده خواهید کرد. ..::| امیدوارم خوشتون بیاد|::..
  34. A امتیاز
    سلام. تو این آموزش میخوام بهتون یاد بدم که چطوری یک دکمه آپلود رو به ویرایشگر اضافه کنین که کاربرا با استفاده از اون بتونن تصاویر خودشون رو آپلود کنن تا فضای هاستتون پر نشه. خب برای شروع کارای زیر رو انجام بدید: 1. وارد سایت https://imgur.com بشید و یک اکانت بسازید بعد وارد آدرس https://api.imgur.com/oauth2/addclient بشید و فرم مربوطه رو پر کنید و دکمه submit رو بزنید بعد از این کار به شما یک client ID میده که بعدا بهش نیاز داریم. 2. وارد سایت https://ckeditor.com/cke4/addon/imgur بشین و افزونه رو دانلود بکنین و در قسمت "نوارابزار" انجمنتون نصبش کنین و به قسمت ویرایشگر اضافش کنین. موقع اضافه کردن بهتون یه پیامی میده که نادیدش بگیرین. 3. خب برای اینکه FTP انجمن رو به به این آپلود سنتر وصل کنین در داخل هاستتون در مسیری که انجمن رو نصب کردین وارد مسیر applications/core/interface/ckeditor/ckeditor بشین و فایل config.js رو ویرایش کنین و کد زیر رو بهش اضافه کنین: CKEDITOR.editorConfig = function( config ) { config.extraPlugins = 'imgur'; config.imgurClientId = 'Client_ID'; }; در قسمت Client_ID همون کدی که در مرحله یک به شما داده بود رو وارد میکنین و تغییرات رو ذخیره میکنین. **توجه** تنها عیبی که این داره موقع استفاده ازش باید از VPN استفاده بشه وگرنه تصاویر آپلود نمیش. شما میتونید سطح دسترسی دکمه رو به گروه خاصی بدید تا اونا استفاده کنن
  35. A امتیاز
    سلام. برای اینکار وارد بخش واکنش ها بشید و از تب میزان اعتبارها روی هر کدوم که خواستین ویرایش رو بزنین و آیکن یا تصویر مورد نظرتون رو قرار بدین. در ضمن این اعتبارها به صورت پیش فرض هستن و خودتون میتونین اعتبارها رو اضافه کنین و برای هر کدومشون تصویر دلخواهتونو قرار بدین
  36. A امتیاز

    نگارش 11.22.2

    3,265 دریافت

    نسخه نال شده IPS 4.4.10 به همراه تمامی برنامه ها در صورت بهم ریختگی پوسته پس از نصب یا ارتقا حتما از بخش پشتیبانی موجود در سیستم، اقدام به پاک کردن cache نمایید. نکته : قبل از ارتقا همیشه از داده های خود، پشتیبان بگیرید. حتما قبل از نصب و ارتقا، چک کنید سرور شما نیازمندی های اولیه برای نصب IPS را داشته باشد. برای این نسخه لازم است، حتما از نسخه PHP 7.3 به بالا و MySQL 5.7 به بالا استفاده نمایید. مشکل پیش فرض سازی زبان فارسی در این نسخه رفع شده است.

    رایگان

  37. A امتیاز
  38. A امتیاز
    سلام. امروز می خوام بهتون یاد بدم که چطور می تونید برای گروههای کاربری خاص ایفکتهای جالبی اصافه کنید. پس با من همراه باشید. 1. برای شروع کار آدرس ==> ادمین > شخصی سازی > پوسته ها > ویرایش پوسته مورد نظر > از تب قالب، انتخاب قالب globaltemplate را طی کنید. 2. کدهای زیر رو در قالب globaltemplate درست زیر تک پایان </body> قرار بدید و تغییرات رو ذخیره کنید. <script> var speed=80 var hex=new Array("00","14","28","3C","50","64","78","8C","A0","B4","C8","DC","F0") var r=1 var g=1 var b=1 var seq=1 function changetext(){ for(i=0;i<document.getElementsByName("Rainbow").length;i++){ var storetext=document.getElementById? document.getElementsByName("Rainbow")[i] : document.all.highlight rainbow="#"+hex[r]+hex[g]+hex[b] storetext.style.color=rainbow } } function change(){ if (seq==6){ b-- if (b==0) seq=1 } if (seq==5){ r++ if (r==12) seq=6 } if (seq==4){ g-- if (g==0) seq=5 } if (seq==3){ b++ if (b==12) seq=4 } if (seq==2){ r-- if (r==0) seq=3 } if (seq==1){ g++ if (g==12) seq=2 } changetext() } function starteffect(){ if (document.all||document.getElementById) flash=setInterval("change()",speed) } starteffect() </script> 3. خب بعد از اینکه این کار رو انجام دادین حالا از بخش کاربران وارد گروههای کاربری شوید و گروهی را که می خواهید ایفکت رنگین کمانی روی اسم آنها اعمال شود را انتخاب (ویرایش) کنید. 4. در این قسمت در قسمت "قالب بندی گروه" روی "استفاده از HTML" کلیک کنید بعد از این کار دو کادر برای شما نمایان خواهد شد در کادر اولی (سمت راست) کد زیر را قرار دهید. <span style='color:#ff0000;font-weight:bold;'><span name="Rainbow"> 5. در کادر دوم (سمت چپ) کد زیر را قرار دهید. </span> 6. تنطیمات را ذخیره کنید. با رفرش کردن صفحه تغییرات را در انجمن خود مشاهده خواهید کرد. ..::| امیدوارم خوشتون بیاد|::..
  39. A امتیاز
    سلام. شما باید مقدار Upload max file size را در تنظیمات PHP زیاد کنید. حالا یا این کار را با تیکت از پشتیبانی بخواهید یا اگر به سی پنل و هاست دسترسی دارید از طریق مسیر زیر اوکی کنید. Cpanel >>> Select PHP Version >>> Switch to PHP options >>> Upload max file size
  40. A امتیاز
    سلام دوستان ، برای افزودن دکمه آپارات به ادیتور انجمن خود مراحل زیر رو انجام دهید : به مسیر ادمین > شخصی سازی > ویراشگر > نوار ابزار ها برید - روی دکمه "افزودن دکمه" کلیک کنید - روی تب "دکمه اختصاصی" کلیک کنید موارد رو همانند پایین تنظیم کنید: عنوان: آپارات آیکن: نوع: بلوک استفاده از گزینه ها : بله برچسب گزینه : متنی به دلخواه وارد کنید سپس در قسمت HTML وارد کنید : <div class="aparat"> <div class="aparat-inner"> <iframe src="https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/{option}/vt/frame" width="560" height="315" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" > </iframe> </div> </div> ذخیره کنید و دکمه آپارات رو به نوار ابزار ادیتور اضافه کنید نحوه استفاده: لینک آپارات که به این صورت هست : http://www.aparat.com/v/8CtkG ، شما قسمت قرمز رنگ رو بعد از کلیک روی دکمه آپارات وارد کنید. موفق باشید آپدیت - ۱۴ آذر ۹۶ - ریسپانسیو دستورات زیر را به custom.css اضافه کنید: .aparat { width: 560px; max-width: 100%; margin: 0; } .aparat-inner { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; }
  41. A امتیاز
    سلام با این روش کاربران تالار رو با وردپرس ست کردم چون خیلی دنبال پلاگین بودم و پلاگین مناسبی برای نسخه 4 پیدا نکردم خودم با کرون جاب دستوراتی را اعمال کردم که مدیر محترم درخواست نمودن تا این روش رو برای عموم بزارم توضیحات: اموزش ست کردن کاربران آی پی اس با وردپرس توجه کنید این کد ها کاربرانی که تو تالار ثبت نام میکنند رو با وردپرس ست میکنه یعنی شما باید از طریق انجمن عضو بگیرید و عضویت وردپرس را غیره فعال کنید. دوتا فایل پی اچ پی هست که شما فقط باید اطلاعات اتصال به دیتابیس رو داخلشون وارد کنید بعد با استفاده از کرون جاب هاست تون آدرس فایل هارو معرفی کنید بهش تا کاربران براتون ست شوند کاربرانی که با ای پی بی ثبت نام میکنند به راحتی میتونند در وردپرس لاگین کنند و وقتی لاگین کردند می تونند به راحتی دیدگاه با همون نام کاربری که در تالار دارند انتشار دهند. فقط کاربران میتوانند لاگین کنند به قسمت مدیریت وردپرس دسترسی ندارند چون این کد هارو بنا به نیاز خودم نوشتم به همین خاطر دسترسی به پنل مدیریت وردپرس رو برا کاربران مجاز نکردم منظور از قسمت مدیریت همون پیشخوان وردپرس هستش. ------- آموزش: دوتا فایل cronadd.php این فایل وظیفه افزودن کاربر به وردپرس رو بر عهده داره cronupdate.php این فایل هم وظیفه اپدیت رو برعهده داره تا اگر کاربری پسورد خود را در تالار ویرایش دادند در وردپرس هم اعمال شود. -------- داخل فایل cronadd.php کد زیر را مشاهده میکنید در این قسمت باید اطلاعات دیتابیس انجمن رو وارد کنید $server = 'localhost'; $user = 'root'; $pass = 'pass'; $db = 'namedb'; root نام کاربری دیتابیس می باشد pass پسورد دیتابیس می باشد namedb نام دیتابیس مسباشد این کد وظیفه داره اطلاعات کاربری رو از انجمن بخونه و توسط کد زیر در وردپرس ثبت کنه. در این کد باید اطلاعات دیتابیس وردپرس خودتون رو وارد کنید $dbc = mysqli_connect('localhost', 'root', 'pass', 'namedb') or die('Error connecting to MySQL server'); root نام کاربری دیتابیس می باشد pass پسورد دیتابیس می باشد namedb نام دیتابیس مسباشد -------- داخل فایل cronupdate.php اطلاعات اتصال دیتابیس انجمن رو وارد کنید $server = 'localhost'; $user = 'root'; $pass = 'pass'; $db = 'namedb'; root نام کاربری دیتابیس می باشد pass پسورد دیتابیس می باشد namedb نام دیتابیس مسباشد ور در کد پایین اطلاعات اتصال دیتابیس وردپرس خود را وارد کنید $dbc = mysqli_connect('localhost', 'root', 'pass', 'namedb') or die('Error connecting to MySQL server'); root نام کاربری دیتابیس می باشد pass پسورد دیتابیس می باشد namedb نام دیتابیس مسباشد -------- بعد اینکه این تغییرات اعمال شدند وارد پنل هاست خود بشید و فایل هارو به کرون جاب معرفی کنید آموزش استفاده از کرون جاب را از سرویس دهنده خود دریافت کنید دوتا فایل پیوست شدند Amozesh set kardan.zip دوستان با این روش می تونید همین ست کردن رو با جوملا هم داشته باشید فقط یکم به php وارد باشید و در قسمت هایی که افزودن و آپدیت وردپرس هست تیبل های جوملا رو قرار بدین به راحتی ست خواهند شد.
  42. A امتیاز

    نگارش 1.0.0.0

    47 دریافت

    مد ارسال پیامک از طریق IPB نسخه آزمایشی قبل از خرید (رایگان) با این مد می توانید پنل پیامک خود رو به سایت خود متصل و امکان ارسال پیامک را بین اعضای سایت مهیا سازید در ارسال پیامک کاربران از شماره تلفن سایرین مطلع نخواهند شد در این افزونه بجز شارژ پنل شماره مجازی که خارج از سایت است تمامی مراحل تایید شماره ، سارژه حساب کاربر ، ارسال پیامک ، کسر هزینه ها کاملا خودکار بوده و نیازی به حضور مدیر نمی باشد برخی از امکانات: Full Ajax (تمام عملیات در همان صفحه از سایت و بدون نیاز به تغییر صفحه و رفرش انجام می ود) و امکان ارسال از تمامی صفحات سایت میسر است پنل مدیریت فارسی ثبت و تایید شماره همراه کاربران به صورت کاملا خودکار (به دو روش) تغییر (ارتقا) گروه کاربری بعد از ثبت شماره همراه (گروه اصلی و فرعی) تعیین گروه های کاربری مجاز به استفاده ارسال مستقیم به شماره همراه یا کاربر به کاربر متمایز کردن پیامک های لاتین و فارسی و طول هر کدام تعیین هزینه برای پیامک های لاتین ، فارسی و ثبت شماره همراه هماهنگی کامل با Nexus جهت استفاده از اعتبار حساب کاربر به منظور کسر هزینه (ولی نصب بودن Nexus الزامی نیست) فیلتر کلمات غیر مجاز و نامناسب هماهنگی با کاربران نادیده گرفته شده (لیست سیاه) الحاق متن دلخواه به پیامک های ارسالی ذخیره تمامی اطلاعات در دیتابیس (کلیه پیامک های ارسالی و شماره ای معرفی شده تایید شده و نشده) پیش نیازها : داشتن یک پنل آنلاین با امکانات وب سرویس بر روی سرور سایت، لودر Ioncobe نصب شده باشد (برای نسخه آزمایشی سرور لوکال) این نسخه قابل دانلود و استفاده در لوکال بوده و تمامی امکانات قابل دسترس است جهت تهیه نسخه اصلی (مختص سایت خود) از طریق پیام خصوصی اقدام کنید قیمت : فعلا فروش متوقف شده است !!! توجه: نصب و راه اندازی اولیه برای مدتی محدود به صورت رایگان انجام می شود

    رایگان

این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد
×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا به ما در درک نحوه استفاده از آن کمک کند. سیاست حریم خصوصی.