PersianEngineer.Com 27 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام من نسخه Chatbox 3.0.2 رو نصب کردم ولی امکان اضافه شدن شکلک در چت رو ندارم! مشکل از چیه و چطوری میشه حلش کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام نسخه جدید ویژه 4.3 هست و روی 4.2 این مشکل رو دارد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
healthy69 0 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ یعنی در ورژن جدید مشکل رفع میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 20 دقیقه قبل، healthy69 گفته است : یعنی در ورژن جدید مشکل رفع میشه؟ شما باید همون نسخه قبلی رو نصب کنید که پیشوند BIM42 داره. نسخه های BIM43 مخصوص سری 4.3 هست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PersianEngineer.Com 27 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۷ در در 17 اردیبهشت 1397 در 21:27، وحید نامنی گفته است : شما باید همون نسخه قبلی رو نصب کنید که پیشوند BIM42 داره. نسخه های BIM43 مخصوص سری 4.3 هست! بله حق با شماست. دقت نکرده بودم. نسخه قبلی رو نصب کردم و مشکل حل شد. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.