بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. وحید نامنی 12147 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ مشاهده فایل IPS Community Suite 4.2.8 نسخه نال شده IPS 4.2.8 مخصوص IPSFarsi به همراه تمامی برنامه ها مشکل پیش فرض سازی زبان فارسی در این نسخه رفع شده است. در صورت بهم ریختگی پوسته پس از نصب یا ارتقا حتما از بخش پشتیبانی موجود در سیستم، اقدام به پاک کردن cache نمایید. ارسال کننده وحید نامنی ارسال جمعه, 18 اسفند 1396 دسته نسخه های سری IPS 4 2 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsan1111 287 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ درود وحید جان. سپاس بابت انتشار نسخه 4.2.8 در موقع اکسترکت فایل ها یه خطایی در مورد بسته نشدن کامل فیل زیپ میده. البته مشکل خاصی نیست و میشه فایل ها را استخراج کرد. می خواستم بدونم مشکلی نداره و همه فایل ها در پک هستن؟ احیانا ناقص زیپ نشده؟ چون نسبت به نسخه های قبل بعضی فایل ها تو پک نیست. خود آپدیت اینجوری هست؟ مشکلی نداره؟ ممنون 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. وحید نامنی 12147 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ با سلام و ارادت مشکل رو رفع کردم، دوباره حتما فایل رو دانلود کنید. 1 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
j-akbari 50 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ درود بر شما جناب نامنی عزیز ظاهرا همچنان مشکل آنزیپ کردن وجود داره IPS-Community-Suite-4.2.8-NULLED-IPSFarsi.zip: Unexpected end of archive ممنون میشم بررسی بفرمایید با تشکر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 13 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ در 5 ساعت قبل، وحید نامنی گفته است : با سلام و ارادت مشکل رو رفع کردم، دوباره حتما فایل رو دانلود کنید. سلام ظاهرا مشکل رفع نشده و فایل زیپ هنوز اکسترکت نمیشه! لطفا دوباره بررسی نمایید 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ هم اکنون cache سرور پاک شد، دوباره تست کنید اگر مشکل داشت بگید. با تشکر 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
j-akbari 50 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ درود بر شما جناب نامنی عزیز با تشکر از شما مشکل برطرف شده پایدار باشید 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saman3230 1 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ سلام من این فایا رو دانلود و می خوام روی لوکال نصب کنم ولی در زمان شروع نصب پیغام خطای EX1045 Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) میده فایل conf_global.dist.php که خالی خالیه اصلا نمیشه مشخصات db رو داد می خواستم بدونم مشکل از چیه؟ از اینکه این موضوع دوباره ارسال می کنم ، معذرت می خوام اما من این مشکل رو با این ورژن دارم، چون اصلا نم یتونم ورژن های قبل رو دانلود کنم و پیغام خطای ما نمیزاریم آسیب بزنید به خودتون رو میده !! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behrooz 5 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ درود لطفا پیش نیاز نصب این نسخه رو قرار بدین از نت افراز بپرسم ساپورت میکنن یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Behzad4x 3 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ سلام. جناب نامنی گرامی، برای رفع پیام هشدار آپدیت (پیام قرمزرنگ بالای سایت) ، حتما باید این آپدیت نصب بشه؟ سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده