بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ مشاهده فایل IPS Community Suite 4.2.7 نسخه نال شده IPS 4.2.7 مخصوص IPSFarsi به همراه تمامی برنامه ها مشکل پیش فرض سازی زبان فارسی در این نسخه رفع شده است. در صورت بهم ریختگی پوسته پس از نصب یا ارتقا حتما از بخش پشتیبانی موجود در سیستم، اقدام به پاک کردن cache نمایید. ارسال کننده وحید نامنی ارسال جمعه, 22 دی 1396 دسته نسخه های سری IPS 4 6 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Navids.MH 0 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ چطور بروزرسانی کنم ؟ فایل ها رو توی هاست ریختم Extraxt کردم ولی هنوز پیامش نرفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی نوروزی 396 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، Navids.MH گفته است : چطور بروزرسانی کنم ؟ فایل ها رو توی هاست ریختم Extraxt کردم ولی هنوز پیامش نرفته سلام 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
baranpatoghcom 0 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ استفاده از نسخه نال شده این اسکریپت نمیدونه دردسر ساز بشه واسمون ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1,689 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ در 42 دقیقه قبل، baranpatoghcom گفته است : استفاده از نسخه نال شده این اسکریپت نمیدونه دردسر ساز بشه واسمون ؟ سلام جای سوال شما داخل این موضوع نیست. (لطفا قوانین را رعایت کنید) به نظرتون چه مشکلی پیش میاد ؟ (هیچ دردسری رخ نمی دهد) 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saman3230 1 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۶ سلام من این فایا رو دانلود و می خوام روی لوکال نصب کنم ولی در زمان شروع نصب پیغام خطای EX1045 Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) میده فایل conf_global.dist.php که خالی خالیه اصلا نمیشه مشخصات db رو داد می خواستم بدونم مشکل از چیه؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۶ با سلام لطفا آموزش نصب رو مطالعه کنید. خطای مربوطه به خاطر عدم کلمه عبور صحیح برای دسترسی به دیتابیس هست. در صورتی که مشکل پا برجا بود در یک تاپیک جدید با جزییات بیشتر مثل شبیه سازی و نسخه php و ... مطرح کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده