hesabres 0 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ سلام من افزونهه اخرین فعالیت ها را نصب کردم در صفحه اول وقتی میخوام به وسیله دراگ جایگذاری بکنم بالای صفحه نمیشه تمکان نمایش این بلوک وجود ندارد ..... لطفا راهنمائی بفرمائید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
not-anymore-active 27 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ سلام وقت بخیر پس از جایگزاری بلوک، بروی ویرایش کلیک کرده و دسترسی های لازم را تنظیم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hesabres 0 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز همین کارو میکنم ولی بازم نشون نمیده و همون پیغام و نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ با سلام ما در سایت ۷ تا افزونه آخرین فعالیت ها داریم ذکر نام افزونه مورد استفاده ضروری هست چرا که سوال واضح تر شده و باعث می شه بقیه بتونن به شما کمک کنند! دقت داشته باشید بعضی از افزونه های آخرین ارسالی در کنار قابل نمایش نیستند و در وسط قابل نمایش هستند و بعضیای دیگه بر عکس! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hesabres 0 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ اقای نامنی سلام ممنون از پاسخگوئیتان من اخرین فعالیت ها با فرمت همین انجمن مد نظرم بود و فکر میکنم افزونش Recent Topics - MDMX هست که متاسفانه علی الرغم تنظیمات و ... چه در کنار چه در وسط همین پیغام رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ سلام وقتی ارور داده شد ، از ادمین » پشتیبانی رخدادنگاشت ها رو بررسی کنید ببینید خطایی ثبت شده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hesabres 0 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ سلام وقتتون بخیر بدون اینکه کار خاصی بکنم الان درست شد ! سوال دیگم در این ارتباط استایلی هست که اخرین فعالیت های شما داره که فونت تاپیک های خوانده نشده پر رنگ تر هست میشه راهنمایی بفرمائید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.