Kasii 0 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۶ با عرض سلام و وقت بخیر. بنده هر وقت که می خوام پست ها، استاتوس ها و ... رو از پنل مدیران تأیید کنم به یک مشکلی بر میخورم. تأیید پست ها، تاپیک ها و استاتوس ها هیچ مشکلی نداره و بدون مشکل انجام میشه اما هر وقت که می خوام comment های استاتوس هارو تأیید کنم به ارور زیر بر میخورم: متاسفیم، مشکلی پیش آمده است! متاسفانه ما مطلبی را که شما به دنبال آن هستید را پیدا نکردیم. کد خطا : 2C138/5 عکس: لطفاً یاری برسانید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام ارور لاگ ها رو در بخش پشتیبانی بررسی کنید و اینجا هم قرار دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kasii 0 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ ارور لاگ چیزی نمیفته، ولی خب اینم Screenshot لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ با سلام وقت بخیر تمام مد ها رو غیر فعال کنید سپس cache سیستم رو پاک کنید و دوباره امتحان بفرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kasii 0 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ در 18 ساعت قبل، وحید نامنی گفته است : با سلام وقت بخیر تمام مد ها رو غیر فعال کنید سپس cache سیستم رو پاک کنید و دوباره امتحان بفرمایید. cache سیستم؟ کجا هست اینکه فرمودید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ در 9 ساعت قبل، Kasii گفته است : cache از بخش پنل مدیریت به بخش پشتیبانی بروید و گزینه مشکلی وجود دارد رو بزنید حالت دوم در کادر جستجو واقع در پنل ادمین عبارت task را جستجو کنید بعد به سراغ لیست کارها بروید و در انجا این گزینه را میابید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kasii 0 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ کردم، از سیستم پشتیبانی هم همه ی Customization هارو Disable کردم اما بازم همونطوریه... با مرورگر دیگه هم همینطوره... در ضمن من بعد از آپدیت داخل NavBar ام Leaderboard نیومد ولی تو آدرس که میزنم میاد بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ بر اساس نوع خطا و اقداماتی که انجام دادید لطفا به تنظیمات مربوط به گروه کاربری مدیریت مراجعه و تنظیمات رو بررسی بفرمایید. همچنین در بخش های دیگه که مرتبط با عملیات تایید هست، تنظیمات رو بررسی بفرمایید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kasii 0 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ والا تنظیماتی که بلد بودم کجا هستن رو چک کردم مشکلی نیست. در ضمن با اکانت Administrator چک کردم بازم خطا میده. IPS قابلیتی مثل Reinstall نداره؟ کلاً حس می کنم ناقص هست، درست آپدیت نشده از همینجا هم دانلود کردم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ system log هم بررسی کردید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.