Tupac 0 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ سلام من مشکل فارسی نشدن دارم در کامپیوتر شخصی با زمپ ارورش اینه The chosen locale is not supported by your server. Your hosting provider or system administrator will be able to provide a list of the locales supported by your server. در قسمت Local Code لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ با سلام وقت بخیر آموزش نصب زبان فارسی رو مطالعه کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Tupac 0 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ همون کار هارا انجام میدم ولی در قسمت لوکال کد ارور میگیرم که بالا گزاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ahmad200 11 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۶/۱۷ در ۱۷:۳۳، Tupac گفته است: سلام من مشکل فارسی نشدن دارم در کامپیوتر شخصی با زمپ ارورش اینه The chosen locale is not supported by your server. Your hosting provider or system administrator will be able to provide a list of the locales supported by your server. در قسمت Local Code من این مشکل رو داشتم. لوکال کد رو میذاشتم: fa_IR ارور میداد. اونو به fa-IR تغییر دادم؛ درست شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.