Ali_Emi 2 ارسال شده در 4 تیر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۴۰۰ سلام خدمت شما من جدیدا وقتی که میخوام برنامه یا افزونه ای رو نصب کنم سایت دچار مشکل میشه و این ارور رو نمایش میده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. Fatal error: Cannot use "parent" when current class scope has no parent in /home/h156369/domains/site.ir/public_html/forum/system/Theme/Theme.php(2612) : eval()'d code on line 38 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 6 تیر، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۴۰۰ با سلام وقت بخیر این فایل رو روی هاست تون بارگذاری کنید و اجراش کنید. آیا همه چیز سبز هست و خطایی نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali_Emi 2 ارسال شده در 8 تیر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۴۰۰ ظاهرا با نسخه 8 php یک مشکلی داشت که از نسخه 7.4 استفاده کردم درست شد خیلی ممنون از راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.