MyAriaMv 3 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سلام و خسته نباشید ! ببخشید بنده میخاستم تبدیل رو انجام بدم ! همه چی اوکیه ! فقط اون قسمتایی که باید مسیر (Path) رو معلوم کنیم هرکار میکنم ارور دریافت میکنم ! مسیری که من فایلایه XenForo رو ریختم /public_html/forum هستش ! حالا تو قسمت نوشته جایی که XenForo رو نصب کردید بگید ! Path to XenForo installation من اینو هر چی میزنم ارور میده !!! public_html/forum public_html/forum/ /public_html/forum /public_html/forum/ /forum/ /forum forum forum/ و کلی مورد دیگه زدم که هیچیو قبول نمیکنه! چی باید بزنم دقیقا تا قبول کنه !؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سلام سعی کردید به صورت full path وارد کنید؟! آدرس های کامل اول با /home شروع می شن که از طریق File Manager پنل هاست شما قابل مشاهده است. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MyAriaMv 3 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۴۰۰ بله درسته ! به اون دقت نکرده بودم ، ممنون !! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.