lotfi 3 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ سلام دوستان من مشکل سی پی یو دارم هر پانهای باند منابع سی پی یو میخرم سی پی یو رو همون 100 میره سایت بسته میشه و مشکل از طرف انجمن گزارش کردن عکس میزارم از مشکل لطفا راهننمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ با سلام وقت بخیر چند نفر آنلاین همزمان دارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lotfi 3 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۴۰۰ 100 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۴۰۰ این تعداد بازدید همزمان رو فکر نمی کنم هاستینگ های اشتراکی قبول کنند. متداول هاست های اشتراکی حداکثر ۱۵ الی ۲۰ کاربر همزمان هست و بعد از اون چون استفاده از منابع زیاد می شه خودکار بلاک می کنند. باید به فکر انتقال به vps باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.