newawefa 2 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۷ با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت و زحمت کشان انجمن : در هنگام ثبت نام در انجمن سایتم موقعی که کاربری ثبت نام می کنه متاسفانه لینک ثبت نام به ایمیل کاربر ثبت نام کننده ارسال نمیشه مشکلی از چی هست ؟ همینطور که در قسمت تماس با انجمن سایتم پیام ارسالی به ایمیلم نمیاد مشکل از چه مواردی هست ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنند. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzadtehran1390 3 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۷ سلام از سیستم >>> تنظیمات پست الکترونیکی >>> آدرس پست الکترونیکی خروجی ایمیلی که از طریق هاست ساختید رو وارد کردید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
newawefa 2 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۷ در اونجا سه گزینه داره : php-smtp-sendgrid کدومش فعال کنم؟ و در قست های خالی چه مواردی را پر کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۷ سلام آدرس انجمنتون رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
LAwB.IR 23 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۷ در در 16 آذر 1397 در 21:53، newawefa گفته است : در اونجا سه گزینه داره : php-smtp-sendgrid کدومش فعال کنم؟ و در قست های خالی چه مواردی را پر کنم سلام . روی smtp قرار بده و قسمت یوزر پسورد رو خالی بزارید و ذخیر کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.