محمد رستمی 561 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ مشاهده فایل پک کامل آیکن مرورگرها آیکن مرورگرهایی که در این پک قرار گرفته اند: ie61 ie62 ie71 ie72 ie81 ie82 ie91 ie92 firefox1 firefox2 opera1 opera2 chrome1 chrome2 safari1 safari2 maxthon1 maxthon2 netscape1 netscape2 ارسال کننده محمد رستمی ارسال دوشنبه, 7 خرداد 1397 دسته متفرقه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ سلام حداقل منبع میذاشتید درسته که چیزی نیستش ولی اگه اجازه می گرفتید بهتر بود با تشکر یاحق نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رستمی 561 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) دوست من... نمیدونم شما این مجموعه را قبلاً در IPSFarsi با نام دیگری منتشر کردید یا خیر؟ اگر که اینطور است مشکلی برای حذف ندارم. مورد دوم: اگر منظور شما این است که من مجموعه را از سایت شما یا یک سایت ایرانی دیگر برداشتم باید بگم که در مورد قضاوتتون تجدید نظر کنید. چون من هیچ کدام از فایل ها را از سایت های ایرانی نمیارم. منبع را اینجا نمیذارم چون تمایلی به اشتراک گذاری منبع ندارم. اما لینک فایل را برای @وحید نامنی ارسال میکنم. شما هم لینک فایلتون را اینجا بذارید قضاوت را میذارم به عهده جناب نامنی. من با حذف یا تغییر نویسنده فایل هیچ مشکلی ندارم. ویرایش شده 8 خرداد، ۱۳۹۷ توسط محمد رستمی 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۷ سلام اقا رستمی خدا قوت خسته نباشید بنده این فایل هارو خودم دونه دونه از سایت خارجی پیدا کردم و جمع اوری کردم الان هم روی سایتم نصب هستش اینم مدرک که بنده در وی بی ایران ارسال کردم: http://www.vbiran.ir/thread22693.html نیازی به تعویض نویسنده یا حذف نیستش فقط خواستم مطرح بکنم! شاید شما از سایت دیگه ای برداشتید مشکلی نیستش! با تشکر یاحق نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ با سلام وقت بخیر منبع فایل ارسالی، برای بنده ارسال و بررسی شد و مربوط به vbiran نبود. احتمالا فرد دیگه ای به اشتراک گذاشته و دست به دست چرخیده. 3 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.