ali2673 0 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ سلام وخسته نباشید به همه من میخوام تو انجمنم صفحه ای مشابه با صفحه خبرهای سایت IPS بسازم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید؟ لینک ارسال
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ با سلام باید برنامه Pages رو نصب کنید لطفا و خواهشا دقت کنید در کدوم انجمن سوال تون رو مطرح می کنید. انجمن گفتگو آزاد جای پرسیدن سوال های IPS نیست. توی توضیحاتش هم به همین علت نوشتیم ! انتقال به انجمن سوالات و مشکلات لینک ارسال
ali2673 0 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ سلام .ممنون از این به بعد در انتخاب انجمن بیشتر دقت میکنم. برنامه pages رو از کجا میتونم دانلود کنم ونصب کنم؟ لینک ارسال
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ در 41 دقیقه قبل، ali2673 گفته است : سلام .ممنون از این به بعد در انتخاب انجمن بیشتر دقت میکنم. متشکر در 41 دقیقه قبل، ali2673 گفته است : برنامه pages رو از کجا میتونم دانلود کنم ونصب کنم؟ همراه با خود سیستم که نصب می کنید هست. اگر نصب ندارید کافیه در پنل مدیریت به بخش برنامه ها برید و اون رو نصب یا فعال کنید. موفق باشید لینک ارسال
ali2673 0 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ ممنون از پاسختون ولی هرکاری کردم نتونستم صفحه ای مشابه بسازم لینک ارسال
Mr.Source 8 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ ممنون کدهای PHP هم داخل صفحه میشه قرار داد؟ لینک ارسال
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ @Mr.Source قوانین انجمن رو مطالعه کنید! قفل لینک ارسال
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2592 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ این موضوع به دلیل عدم تطابق با اهداف و قوانین انجمن به بایگانی انتقال یافت. لینک ارسال
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.