gonabad 11 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ سلام برای تبلیغ در گوگل، شرکت گوگل لینک زیر رو در سایتم ویروسی شناخته. در صورتی که با اسکنرهای متعدد که بررسی کردم هیچ ویروسی در سایت پیدا نشده. بازش که می کنم چیزی هم باز نمیشه. اصلا دامنه سایت من این نیست. === باز نکنید گوگل میگه ویروسیه (http://p.ato.mx/segment?add=125) حتی در خود security issue گوگل هیچ پیامی مبنی بر ویروس ذکر نشده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ با سلام وقت بخیر لینک کدوم صفحه از سایت رو دادید؟ داخل سورس صفحه رو ببینید که این آدرس کجا قرار داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gonabad 11 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ سلام اصلا این صفحه جزء سایت من نیست. دامین سایت من فرق میکنه. اینو به من گفتن: اما با این حال کارشناسان گوگل این مشکل را متوجه وجود لینک زیر در کد نویسی سایت شما عنوان می کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.