gonabad 11 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ سلام در سایت ۶ دسته بندی دارم. که پنج تا رو نمایش میده و بجای ششمی نوشته (و یک مورد دیگر) چطور می تونم هر شش تا رو نمایش بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ با سلام دسته بندی کجا؟ کدوم برنامه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gonabad 11 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ این منو. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ در 46 دقیقه قبل، gonabad گفته است : این منو. متاسفم نمی تونم راهنمایی تون کنم. علت اینکه پرسیدم در کجا و در کدوم برنامه اینه که بشه فهمید کدها کجا قرار دارن. با قرار دادن این تصویر تنها کمکی که می تونم بهتون کنم اینه که براتون تصویر رو فتوشاپ کنم و با فتوشاپ مشکل تون رو حل کنم. وقتی داریم از وب سایت ها صحبت می کنیم دقیقا داریم از کد ها صحبت می کنیم. در نتیجه برای رفع مشکل نیاز به دیدن صفحه و مشخص کردن scope هست. توی عکس نه کد دیده می شه و نه حتی با این عکسی که شما قرار دادید میشه فهمید که این منو مربوط به فروشگاه هست یا بخش دانلود یا گالری! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gonabad 11 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ منوی بخش دریافت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۶ این مد رو نصب کنید : Downloads Category.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gonabad 11 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۶ نیازی به تنظیمی داره. چون نصبش کردم و هیچ تغییری نکرد.چطور تنظیمش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ مراجعه کنید به بخش افزونه ها. افزونه مورد نظر یکسری تنظیمات داره که با کلیک روی نماد مداد می تونید انجام بدید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.