این ارسال پرطرفدار است. علی نوروزی 396 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۶ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۶ مشاهده فایل پوسته x1 اختصاصی آی پی اس فارسی درود فراوان پوسته x1 به رایگان تقدیم به کاربران آی پی اس فارسی مخصوص IPS نسخه 4.2 . . . . . . . . (لطفا یه فاتحه برای پدربزرگم بخونید) فقط کپی رایت لطفا حذف نشود. ارسال کننده علی نوروزی ارسال چهارشنبه, 15 آذر 1396 دسته پوسته های اختصاصی سری 4 4 3 1 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۶ خیلی عالی خسته نباشی علی جان 1 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezabax 3 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) این مشکل رو داره چیکارش کنم ویرایش شده 24 آذر، ۱۳۹۶ توسط rezabax نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی نوروزی 396 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ در 7 ساعت قبل، rezabax گفته است : این مشکل رو داره چیکارش کنم درود از افزونه استفاده می کنید؟ با پوسته پیشفرض تست نمایید. همچنین آدرس انجمن تان را هم در صورت تمایل برای بنده ارسال کنید. در 20 ساعت قبل، rezabax گفته است : این مشکل رو داره چیکارش کنم با بررسی صورت گرفته مشکل دوست عزیزمان کلی بوده و ربطی به قالب نداشته است با تشکر 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Source 8 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۷ روی 4.3.6 سازگاری داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lilinazif74 1 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۷ سلام ببخشید روی کدوم یکی از ورژن های دیگر سازگار هستش؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.