ayhan 1 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام من الان 2 تا قالب دارم در هر دوتاشم وقتی چت باکی رو فعال میکنم قالب هنگ میکنه تا چت باکس غیر فعال نشه سایت کلا کارایی خودشو از دست می ده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز نسخه جدید رو نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ayhan 1 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ همین ورژن روشه اما هنگ میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ ورژن IPS که نصب دارید چند هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ayhan 1 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ 4.1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ سلام به اخرین نسخه 4.1.19.4 اپدیت کنید مشکل شاید از افزونه دیگه ای باشه! با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ayhan 1 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ چطوری بروزش کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رستمی 561 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ayhan 1 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ ایا قسمتی در ای پی بورد هست از اونجا بک آپ بگیرم یا برم از هاست بگیرم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رستمی 561 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ سلام. از هاست فول بک آپ بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.