یادگاری 8 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ سلام قبلا پوشه ی مربوط به admin رو درهاستم به نام دیگه ایی تغییر دادم الان که میخوام نام پوشه رو تغییر بدم اجازه تغییر رو نمیده (حتی نام مربوطه رو هم در قسمت constants.php ) تغییر دادم ولی ارور میدهد: حالا اگر اسم مربوطه در پوشه ایی دیگه ایی وجود داشته باشه اونا رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ من قبلا در قسمت htaccess نام admin رو تغییر دادم ولی الان در این قسمت هیچ کدی وجود ندارد که من نام قسمت مدیریت رو تغییر بدم . An error occurred while attempting to rename the file Cannot rename a directory onto an existing file or directory لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام وقت بخیر خطایی که قرار دادید ترجمه اون می شه که نامی که دارید پوشه رو بهش تغییر نام میدید اسم یک پوشه دیگه ای هست که از قبل وجود داره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یادگاری 8 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام بله دقیقا حق باشماست . من نام admin رو در3 قسمت تغییر دادم : یکی نام پوشه ادمین constants.php htaccess الان این پیام رو که میده به این خاطر هست که درقسمت htaccess من قبلا نام پوشه ادمین رو تغییر دادم .ولی الان هیچ کدی در این قسمت وجود نداره که بخوام نام پوشه قبلی رو تغییر بدم...... کدی هست به این قسمت اضافه کنم که بتونم نام پوشه رو دوباره تغییر بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ داخل htaccess نام مدیریت درج نمیشده الان باید نگاه کنید ببینید داخل پوشه ادمین چه پوشه هایی دارید که این کار با مقایسه یا بسته دانلودی IPS صورت می گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یادگاری 8 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ در هم اکنون، صائب کوهپایه گفته است : داخل htaccess نام مدیریت درج نمیشده الان باید نگاه کنید ببینید داخل پوشه ادمین چه پوشه هایی دارید که این کار با مقایسه یا بسته دانلودی IPS صورت می گیره شما مطمئن هستید در این قسمت نام مدیریت تغییر نمیکنه.............. چون تا زمانی که نام پوشه رو در این قسمت تغییر ندادم انجمنم اون موقع لود نمیشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ اینجوری حرفم رو اصلاح کنم که در .htaccess روت چیزی مربوط به مدیریت نیست اما در پوشه ادمین همون دوتا فایل رو پاک کنید ورود دومرحله ای کنسل میشه جاش احراز هویت با گوگل رو اکتیو کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یادگاری 8 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ در هم اکنون، صائب کوهپایه گفته است : اینجوری حرفم رو اصلاح کنم که در .htaccess روت چیزی مربوط به مدیریت نیست اما در پوشه ادمین همون دوتا فایل رو پاک کنید ورود دومرحله ای کنسل میشه جاش احراز هویت با گوگل رو اکتیو کنید دقیقا همین کار رو انجام دادم ..........ولی در هاست اجازه تغییر نام رو نمیده و میگه اسم دیگه ایی به همین اسم در پوشه ایی دیگه ایی وجود داره ............که اون پوشه رو متاسفانه نمیدونم کجاست که تغییرش بدم . An error occurred while attempting to rename the file Cannot rename a directory onto an existing file or directory لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ دسترسی بخش مدیریت و هاست رو برام ارسال کنید تا چک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.