محمد رستمی 561 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ سلام.شرمندهام.نتونستم عنوان خوبی براش پیدا کنم.اما منظورم اینه که در IPBFarsi اگر کاربری قبل از زمان معینی فکر کنم ۷۲ ساعت باشه به تاپیکی که قبلاً ایجاد کرده و اون تاپیک از طرف کاربری پاسخی دریافت نکرده و پاسخ بده، این پیامی که الان ارسال میکنه با قبلی ادغام میشه.(چی گفتم من.امیدوارم فهمیده باشید) برای این کار از چه افزونه یا برنامهای استفاده شده؟ ممنون بابت راهنمایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sparda 11 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ در 17 دقیقه قبل، ankidroid گفته است : سلام.شرمندهام.نتونستم عنوان خوبی براش پیدا کنم.اما منظورم اینه که در IPBFarsi اگر کاربری قبل از زمان معینی فکر کنم ۷۲ ساعت باشه به تاپیکی که قبلاً ایجاد کرده و اون تاپیک از طرف کاربری پاسخی دریافت نکرده و پاسخ بده، این پیامی که الان ارسال میکنه با قبلی ادغام میشه.(چی گفتم من.امیدوارم فهمیده باشید) برای این کار از چه افزونه یا برنامهای استفاده شده؟ ممنون بابت راهنمایی افزونه ای نیاز نیست ، توی تنظیمات میتونید این تغییر رو بدین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام همون طور که گفته شد این امکان رو خود IPS داره. سیستم > مطالب > عمومی > ادغام ارسال های همزمان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.