larsa.ir 109 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ باسلام خدمت دوستان بنده حدودی یک ماهیی از افتتاح سایت جدید پادونیس میگذره جالبه از همون اول که مطالب رو میزدم همه به مطالب خودم امتیاز میدادم و تو گوگل هم میاورد ستاره هارو مثل همین عکسی که ارسال شده اما الان حدود 2هفته هست که بیشتر پست های من که قبلا هم ستاره داشت الان دیگه با ستاره نمیاره و مطالب جدید رو هم که میزنم ستاره و رای داده شده هستم باز نمیاره مشکل از چی میتونه باشه سایت بنده هم زبان فارسی داره هم انگلیسی ایا از اونه یا اینکه قلب پیشفرض مورد داره یا از چی میتونه باشه ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم این مشکل رو حل کنم و مثل قبل باز بیاره الان به کل انگار گوگل پاک کرده ستاره هامو و کلا مطالب جدیدم رو هم دیگه مثل قبل با ستاره نمیاره نمونه های قبلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام من الان یک فایل رو جستجو و بررسی کردم.از لحاظ کد نویسی و تا اونجایی که مربوط به کد ها می شه همه چیز درسته اینکه اما چرا در بعضی از موارد نشون نمی ده برمیگرده به خود گوگل. بهتره توی انجمن های Web Master خود گوگل سوال تون رو مطرح کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
larsa.ir 109 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ میشه ادرس یا لینکشو بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/16, 11:59:22، larsa.ir گفته است : میشه ادرس یا لینکشو بفرمایید https://productforums.google.com/d/forum/webmasters لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.