LFG 0 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید. من بعد از اینکه Skin Images رو Export می کنم به این شکل در میاد: (++Encode In ANSI in Notepad) اینم php_info Click نمیتونم جایی ایمپورتش کنم! مشکل چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام بر میگرده به تنظیمات سرور شما. برای اینکه مشکلتون رو رفع کنید کافیه از طریق File Manager مربوط به Host تون شما پوشه تصاویر رو فشرده کنید و به مکان جدید منتقل کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
LFG 0 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ مثلا میشه من تصاویرو به یک Directory تو سیستم خودم منتقل کنم و با سیستم خودم Export کنم ؟ اگر منتقل کنم آی پی بی از روی Directory می خواد تشخیص بده فلان Skin Images وجود داره یا ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ کافیه شما در style_images یک پوشه ایجاد کنید خود سیستم خودکار شناسایی می کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.