بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. وحید نامنی 12147 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ با سلام با توجه به اینکه در سرتاسر سایت های اینترنتی فارسی زبان در مورد سایت IPBFarsi که پشتیبان انجمن ساز IPS-IPB به زبان فارسی است اظهار نظرهای متفاوتی ارایه می شود که خیلی از این نظرات، مقرضانه بوده و حتی شامل افترا نیز می باشد و اینکه نسبت های دروغینی که به تیم ما، سایت ما و IPB داده می شود که واقعا به دور از حق است. بهترین راه تقابل با این افراد و سخنان نظر شما کاربران گرامی می باشد. زیرا کسی که حتی به خود زحمت کار با IPB-IPS را نداده اجازه به خود می دهد به دروغ اظهار نظر کاملا غلط ، خارج از قاعده نماید. لذا از شما کاربران عزیز خواهش می گردد نظرات خود را در مورد یک یا همه موضوعات زیر در ادامه این تاپیک قرار دهید تا در صفحه اول سایت با نام خود شما درج گردد. نظرات شما می تواند شامل یک یا همه موضوعات زیر باشد : - خود بنده و تیم مدیریت - نحوه پشتیبانی و نحوه برخورد - امکانات ارایه شده در سایت IPBFarsi - امکانات خود IPB - تجربه شما در مورد IPB و در صورت لزوم پیشینه قبلی شما در استفاده از انجمن ساز ها - توصیه شما به بقیه کاربران لطفا در انتهای پیام خود، نام خود، اسم سایت و سمت خود در سایت تان را درج نمایید. 22 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. Hoomanhpc2 15 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ تقریبا 5 ماه میشه که به IPB مهاجرت کردیم. قبلش من و دوستم (معین اکبری) از انجمن ساز ویبولتین استفاده می کردیم و پس از این که تصمیم گرفتیم دو انجمن رو با هم ادغام کنیم دوره جدید فعالیتمون رو با IPB شروع کردیم. نظراتی که تو ادامه گذاشتم فقط جهت تعریف و تمجید نیست؛ بلکه تجربیات خودم رو تو این 5 ماهی که با IPB و تیم IPB فارسی گذروندم رو با بقیه در میان میذارم... - آقای وحید نامنی و تیم مدیریت و نحوه پشتیبانی : به شخصه از زمانی که وارد انجمن شدم تمامی مشکلاتی که مطرح کرده بودم رو توانستم با پاسخ های کاملا ساده و قابل فهم این تیم یا تاپیک های آموزشی عالی که از قبل آماده کرده بودن با موفقیت حل کنم و خداروشکر تا الان از فعالیت این تیم و آقای نامنی واقعا راضی هستم و امیدوارم که با انتشار نسخه جدید فعالیت این پشتیبانی بیش از پیش بهتر و قوی تر بشه. - امکانات ارائه شده در سایت IPBFarsi : جدا اگر بخوام از این سایت ایراد بگیرم به راحتی نمیشه نقص یا مشکلی توی امکاناتی که ارائه شده پیدا کرد. تمامی آموزش هایی که برای یک فرد مبتدی لازم هست تو انجمن قرار گرفته. به علاوه آخرین نسخه برنامه ها، خود انجمن ساز و بقیه هوک ها تو بخش دریافت قابل دسترس هست. - امکانات خود IPB و تجربه ما : متأسفانه تو ایران انجمن ساز ویبولتین به دلایلی بین وبمسترها جا افتاده و از هرکسی که با این انجمن ساز کار کرده در این باره سوال بشه بدون این که تجربه ای از کار با IPB داشته باشه با جواب های خود سریع به بالا بردن ویبولتین و کوچک و ناقص نشون دادن IPB اقدام می کنه. هدف من درست انجام دادن عکس این کار نیست. من همونطور که بالا ذکر کردم قبلا (حدود دو سال) از انجمن ساز ویبولتین استفاده می کردم و واقعا انجمن ساز خوبی بود. دلیل اینکه تصمیم گرفتیم به IPB مهاجرت کنیم این بود که به صورت کاملا تصادفی با نسخه 4 آی پی اس برخورد کردیم که همون لحظه تغییر نظر دادیم و به IPB مهاجرت کردیم. در روزهای اول به دلیل تفاوت هایی که بین این دو سیستم وجود داشت مشکلاتی برامون ایجاد شد. ولی چند هفته نگذشت که با کمک دوستان و تیم IPBFarsi بر اکثر مشکلت چیره شدیم و الان احساس می کنم که IPB از نظر سئو، مصرف منابع و خیلی موارد دیگه از ویبولتین جلوتر است. مخصوصا با برنامه هایی که کنار انجمن ساز اصلی منتشر کرده مدیر یک سایت رو به اکثر اسکریپت ها بی نیاز می کنه. - توصیه ما : توصیه ما به کاربران اینه که قبل از انتخاب سیستم انجمن ساز حتما از قبل یک نمونه جهت آزمایش روی لوکال هاست نصب کن و بعد از مقایسه این دو سیستم بنا به نیازهاشون یکی رو انتخاب کنن. مطمئن هستم که در صورتی که تحت تأثیر بعضی مسائل قرار نگیرن انتخاب بیشتر دوستان IPB خواهد بود! یکم نظراتم طولانی شد. البته سعی کردم تا می تونم کوتاه تر بنویسم هومن منصوری مدیر کل انجمن تخصصی الیت مدز 13 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. MReza 407 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سلام / ممنون از ایجاد این تاپیک اول از اینکه خودم چطور آشنا شدم با سایت من دنبال یک نرمافزار انجمنساز میگشتم و پس از بررسی دیدم که بیشترین حجم از بهترین انجمنها با ویبولتین هست. این انجمن ساز چون پولی بود و برای میزبانی شرایط خاصی میطلبید باعث شد که بیخیالش بشم. بعد رفتم سراغ MyBB که گفته میشد نزدیک به وی بی هست. ولی این انجمن ساز خیلی دردسر داشت و تنوع قالب، سهولت کار با پنل مدیریت و نصب مدها و ... اون خیلی غیرحرفهای بود، چون من با دمو ویبولتین کار میکردم و میدیدم که چقدر این پنل MyBB نسبت به وی بی ضعیف و پر از مشکل هست. من مدی نبود که نصب کنم و به یک قسمت دیگه انجمن آسیب نزنه. با جستجو در گوگل به چند اسم جدید برخورد کردم. PHPBB و IPB / اولی رایگان بود و دومی فوق العاده جذاب. زمانی که وارد سایت ipbfarsi شدم، قالب سایت قالب baisik بود. این قالب متفاوت از هر قالبی بود که دیده بودم. نوار موقعیت و این قابلیت User Hover Card من رو شدیدا مجذوب انجمن کرده بود. وقتی که وارد سایت شدم، سیستم متفاوت پیغام خصوصی بود که من رو بیشتر جذب کرد. این سیستم برخلاف ویبولتین و مای بی بی، به کل جزیرهای نبود. فولدر ارسال و فولدر دریافت. همه پیغامهای بین دو نفر مثل یک تاپیک در یک جا و پشت سر هم بود. خلاصه بعد هم که پنل مدیریت مبهوت کننده IPB رو دیدم (در سایت دمو اصلی) دیگه مطمئن شده بودم که هدفم چی هست. این انجمنساز از یک اصول منطقی پیروی میکنه. نصب مدها و هوکها و زبانها و قالبها در پنل مدیریت یک قابلیت متفاوت و بیبدیل بود نسبت به انجمنسازهای قبلی و ویرایش و کار با اونها هم خیلی ساده و کاربردی بود. نظر من درمورد تیم مدیریت هم به صورت میانگین خوب هست آقای نامنی که هر وقت باشن تا آخرین حد ممکن کمک میکنن. یعنی اوایل طوری بود که من سوال که میکردم، اولین پاسخگو آقای نامنی بودن و من گاهی همینطور فقط صفحه اصلی رو ریفرش میکردم که اون پایین اسم آقای نامنی دیده بشه جناب سعید نظری هم اوایل یک سایت مجزا از اینجا برای قالبهای IPB داشتن که برای فروش بود البته و در ادامه تعطیل کردن و رایگان همشون رو اینجا قرار دادن. در خصوص قالبها و کلا مباحث فنی یک راهگشای همیشگی هستن. من فکر نمیکنم نیاز باشه که بیشتر در مورد ایشون صحبت بشه آقای علی مددی که از بهترین دوستان اینترنتی من هستن و جالبه ایشون در همه جا پشتیبانی میکنن انجمن / سایت شخصی / یاهو / ماهو / کاهو و ... خانم مرادی هم متاسفانه کمتر هستن ولی تا جایی که هستن مفید واقع میشن. خصوصا در بحث فارسیسازها. امیدوارم بیشتر فعالیت کنن. مسوولین قبلی هم من از دوستم کدخدا سعید یک یادی کنم ایشون هم به شخصه به من خیلی کمک کردن. برای بقیه مدیران و مسولین فعلی، قبلی، آینده آرزوی موفقیت میکنم. تجربه شخصی و توصیه چند مورد هستن که همیشه "بد" هستن و انجام ندادن کار "بد" خودش کار خوب هست. تخریب و توهین کردن از جمله اینها هست، مخصوصا حتی اگر حرفمون از دید خودمون منطقی باشه. تحت هیچ شرایط کسی، شخصی، عقیدهای و اصلا چیزی رو تخریب نکنید. هر کس با پیشفرضها و تجربیات شخصی خودش به باورهایی میرسه، این باورها تا جایی که هیچ آسیبی به ما وارد نکنه، بایستی تحمل بشه. حتی در صورت آسیب وارد شدن به ما هم باید از تخریب کردن خودداری کنیم و اگر باور داریم که دیدگاهمون منطقی هست، از بحث و مذاکره با آسیب زننده نباید بترسیم. ممکنه در این بین طرف مقابل حرف ما رو بپذیره و بگه حرف شما منطقی هست و یا برعکس، شاید ما بفهمیم حرف اون منطقی هست. در هر صورت نباید میل به کمال رو با تعصب بیجا سرکوب کرد. اگر هم طرف مقابل و یا اصلا خود ما تعصبی بودیم و حاضر به پذیرش حرف طرف مقابل نبودیم، شک نکنید که همین بحث خود تبلیغات هست و کسانی هستن که بحثها رو پیگیری کنن. اگر دیدگاه ما منطقی باشه این دسته از افراد سمت ما میان. توصیه به کاربران پیداکردن قالب خوب برای یک سیستم انجمنساز، پیدا کردن مدها و برنامههای کاربردی برای یک سیستم انجمن ساز و از این دست مسائل بیشتر برای کاربران تازه وارد جذابیت داره. منتها مهمترین فاکتورهایی که برای اکثریت جذاب هست این هست که بزرگان چه روشی رو دنبال میکنن؟ اونها از چه انجمنسازهایی استفاده میکنن؟ یا حتی انجمن موردعلاقه من از چه نرم ازفاری استفاده میکنه؟ به نظر من اینها اولین سوالهایی هست که یک مدیر تازه وارد برای استفاده از انجمنسازها از خودش میپرسه. بنابراین بهترین تبلیغات برای IPB این هست که انجمنهای بزرگ رو به این انجمنساز جذب کنیم. کاربرانی هم که علاقمند هستن به تبلیغ IPB راه حل اصولی اون این هست که انجمن IPB خودشون رو بزرگ کنن. یعنی هرچقدر تعداد انجمن های IPB بزرگ فارسی بیشتر بشه، خود به خود طیف بیشتری از افراد متوجه قابلیتهای بیبدیل IPB میشن. بازم ممنون. 9 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ (ویرایش شده) - نحوه پشتیبانی و نحوه برخورد پشتیبانی انجمن واقعا خوبه - امکانات ارایه شده در سایت IPBFarsi برخی از امکانات هستن که هنوز واسه IPB ساخته نشدن. (به دلیل اینکه هنوز برنامه نویسان بزرگ به سمت این انجمن نیومدن تا براش بسازن) - امکانات خود IPB عالی فقط تا حالا 2 مشکل دیدم: 1- تعیین مدیریت انجمن جالب نیست 2- فضای آپلود رو نمیشه به یه سرور دیگه انتقال داد - تجربه شما در مورد IPB و در صورت لزوم پیشینه قبلی شما در استفاده از انجمن ساز ها من با سیستم های "مای بی بی" و "ویبولتین" هم کار کردن. اما IPB واقعلا از این دو سیستم بهتره (فقط مشکلش اینه که انگلیسیه که من بهش عادت کردم) - توصیه شما به بقیه کاربران از تجربه دیگران استفاده کنید تا خودتون واسه دیگران تجربه نشید همیشه به دنیال امکانات انجمن باشید نه ظاهر انجمن!!! ظاهر رو میشه تغییر داد اما امکانات رو به هر انجمن ساز نمیشه اضافه کرد من خودم کاربر متعصب ویبولتین بودم و هنوز هم ویبولتین رو دوست دارم. اما به نظر من IPB خیلی از ویبولتین بهتره (البته این دلیل نمیشه که ویبولتین بد باشه...) ویرایش شده 16 آذر، ۱۳۹۳ توسط سیدرضا بازیار 7 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. NaeemSameti 100 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ - خود بنده و تیم مدیریت در مورد خودتون باید بگم به زبون ساده مهربونترین و دلسوزترین مدیری هستین که دیدم، تیم مدیریتم عالی هستش، فقط سعید نظری یکم جوونی میکرد قبلنا الان خوب شده. - نحوه پشتیبانی و نحوه برخورد پشتیبانی خیلی عالی به طوری که تمام مشکلاتم تو همین انجمن حل شده، نحوه برخوردم عالی - امکانات ارایه شده در سایت IPBFarsi بسیار عالی - امکانات خود IPB حقیقتش بگم فراتر از انتظارم، خیلی هم کار باهاش سادس 8 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. aranesh 11 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ من با ویبولتین کار میکردم ، یکی از دوستان دنبال قالب ای پی بورد بود با این فروم اشنا شدم ، جهت تست ای پی بورد رو نصب کردم و یه سری مطالب رو خوندم و اینا...و میتونم بگم ای پی بورد خیلی بهتر از ویبولتین هست دلایل نمیخوام بپینم اما خب واقعیت همینه ، حتی سرور رو کانفیگ ای پی بورد کردم از هر موردی که دیدم حتی رم و کسی هاست ای پی بورد با کیفیت و قیمت مناسب نیاز داشت میتونم کمکش کنم اما راجب این فروم بدی هاش اینه مهمان پسند نیست...یکی که تازه اومده کمتر جایی تو این فروم حق ارسال پست رو داره یا مثلا الان شرط برای کاربر رسمی شدن ثبت فروم و درخواست هستش الان منی که فرومم رو بستم ویبولتین بود و الان تازه میخوام از ای پی بورد استفاده کنم اما نمیتونم کاربر رسمی بشم بعضی جاها کارم لنگ میمونه... در کل قالب این فروم قالب زیبایی هستش و سرعت بسیار خوبی نسبت به ویبولتین داره با کادر مدیریت اشنایی ندارم اما اقای سعید نظری رو باهاشون برخورد کردم بسیار لذت بردم اما صفحه اصلی سایت بنظرم مناسب نیست ، منظورم پیج اصلیه نه فروم اخرین ارسال ها مد یا هکی بود که میتونست شبیه ویبولتین یا حداقل مای بی بی باشه خیلی جالب بود چون اینطوری اصلا تو چشم نمیاد... در کل ارزوی موفقیت دارم براتون ، با تشکر 7 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اما راجب این فروم بدی هاش اینه مهمان پسند نیست...یکی که تازه اومده کمتر جایی تو این فروم حق ارسال پست رو داره یا مثلا الان شرط برای کاربر رسمی شدن ثبت فروم و درخواست هستش مهمان پسند هستند. اما میخوان هوک های ویژه دست همه نباشه...! (چون براش زحمت کشیدن) {البته به نظر من این مشکل در آینده که انجمن بزرگ شد حل میشه} اخرین ارسال ها مد یا هکی بود که میتونست شبیه ویبولتین یا حداقل مای بی بی باشه خیلی جالب بود چون اینطوری اصلا تو چشم نمیاد... کاملا موافقم 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. احسان نباتی 34 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ - خود بنده و تیم مدیریت خیلی عالی بود ولی من میخواستم تو تیم باشم که به خاطر اشتباهی که کردم نشد - نحوه پشتیبانی و نحوه برخورد عالی بود - امکانات ارایه شده در سایت IPBFarsi اینم عالی - امکانات خود IPB اینم عالی - تجربه شما در مورد IPB و در صورت لزوم پیشینه قبلی شما در استفاده از انجمن ساز ها بلد نیستم انجمن بسازم - توصیه شما به بقیه کاربران شما به اشتباه من دچار نشوید 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. SILENT 6 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ البته دوستانی که بیشتر اینجا بودند باید نظر بدن نه من ولی بهرحال جسارت کردم و تجربه ای که در این مدت کم کسب کردم در مورد IPB رو مطرح میکنم. - خود بنده و تیم مدیریت :خیلی اشنا نیستم با سطح اطلاعاتتون ولی از نظر پاسخ دهی به سوالات تا جایی که من متوجه شدم کم نمیزارید بابت این قضیه سپاسگذارم. - نحوه پشتیبانی و نحوه برخورد : خیلی خوبه بنظرم فک نمیکنم بهتر از این باشه چون این قضیه رو توی انجمن های پشتیبان مشابه تجربه کردم... - امکانات ارایه شده در سایت IPBFarsi : فک میکنم جایه رشد زیادی داره ! نمیگم بده ولی برای نشون دادن و مطرح کردن IPB که سر فرصت من داخل یک تاپیک یا بصورت خصوصی مطرح میکنم... - امکانات خود IPB : یکی از دلایلی که از ویبی به اینجا مهاجرت کردم بخاطر سادگی و قدرت این سیستم بود بنظرم یکی از از انجمن ساز هایی هست که نیاز نیست هر روز به یکی از مشکلاتش بپردازیم ... قالب پیشفرض- اژاکس اماده خود سیستم و امکانات اماده بدون افزونه... که اگر با انجمن ساز های رایگان و یا حتی پولی کار کرده باشید این قضیه کاملا مشخص هستش. - تجربه شما در مورد IPB و در صورت لزوم پیشینه قبلی شما در استفاده از انجمن ساز ها : چند روزه که به IPB اومدم . بیش از 4 سال بصورت فنی با vb کار کردم البته این قضیه ماله 4-5 سال پیش هستش... با انجمن ساز های دیگه مثل phpbb و mybb و zenforo و ... کار کردم در حد چند روز... خیلی تجربه ندارم. - توصیه شما به بقیه کاربران : دوستانی که دنبال یک انجمن ساز بدون دردسر و وقت گذاشتن هستند ! یه چیزه ساده و پرقدرت و بهینه از ابتدا بنظرم IPB گزینه بهتری هست نسبت به دیگر انجمن ساز ها ... فاکتور های مهم که منو بیشتر جذب کرد سادگی کار.سئو.اژاکس. و قالب پیشفرض سیستم بود. 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Joker 62 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ - خود بنده و تیم مدیریت : در سطح حرفه ای هستش رفتارا مخصوصا در کنار این حرفه ای بودن یه جو صمیمی رو میشه بین کاربرا و تیم مدیریت حس کرد که در نوبه خودش بسیار جالب و البته موثر هستش - نحوه پشتیبانی و نحوه برخورد : کمتر موضوع یا بهتره بگم موضوعی ندیدم که بدون پاسخ مونده باشه حداقل در این چند وقتی که همراه بودم با انجمن که متحیرم کرد این نکته واقعا بدون اغراق همه چی perfect هستش - امکانات ارایه شده در سایت IPBFarsi : در ارائه امکانات همون امکاناتی مورد نیازی هستش که تو همه پشتیبانی های سیستم محتوا و انجمن ساز های دیگه برای کاربران فراهم میشه ولی با این حال گاهی اوقات پا رو فراتر میزارن و یه جورایی کاربران رو غافل گیر می کنن مثل پک کامل آیکون های زنده که جناب نامنی گذاشتن ، ماژول اسلایدر ( اختصاصی) و قالبی که جناب نظری گذاشتن ، آمورش های کاربری و مفید جناب مددی و سایر اعضا - امکانات خود IPB : دوستان توضیحات کامل در مورد امکانات این انجمن ساز بار ها و بارها بازگو کردن که خصوصیات مهم میشه به آجاکس ، ساده اما پر محتوا ، مدریت کامل و یک پارچه ، سبک بودن و از همه مهمتر سئو قوی. - تجربه شما در مورد IPB و در صورت لزوم پیشینه قبلی شما در استفاده از انجمن ساز ها : تجربه شخصی فقط در حد تست در لوکال هاست بوده در همین حد می تونم بگم که دوستان با چند وقت کار کردن به سادگی می تونن اون نیازی که از یه فروم دارن ( چه حرفه ای و چه مبتدی) رو به بهترین شکل ممکن رفع کنن و لذت کافی رو از این انجمن ساز ببرن ، سابقه کار با وی بی و phpbb رو داشتم نه به صورت حرفه ای در حد یک وب مستر معمولی - توصیه شما به بقیه کاربران : در کنار کسب تجربه سعی کنید از تجربه دیگران استفاده کنید و همیشه سعی کنید بهترین انتخاب رو با تحقیق و مشاهده عینی رو داشته باشید IPB می تونه یکی از همون انتخاب های شما باشه 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده