larsa.ir 109 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ احساس میکنم جستجو گر گوگل تو سایت پیمایش نمیکنه قبلا تو نسخه 3 نشون میداد مثلا الان انلاینه الا اما تو نسخه نصبی 4 نشون نمیده میخواستم بدونم تنظیم خاصی داره یا نشکل از چی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ آره میاد توی هر انجمنی میریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ با سلام با توجه به نسخه 4 می تونم بگم از نظر سئو فوق العاده هست اما این احساس چرا در شما ایجاد شده یک دلیل بیشتر نداره. دقت سیستم آمار گیری بیشتر شده که چنین چیزی رو شما احساس می کنید. سایت رو در گوگل وب مستر تولز ثبت کنید اگر واقعا مشکلی باشه توی بخش پیغام ها معلوم می شه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ آقفا وحید شما هم این سایترو آپدیت میکنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
larsa.ir 109 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ تو نسخه 3 اخه تو کاربرانو مهمانان انلاین نشون میداد و بیشتر وقت ها هم آنلاین بود تو سایت اینجا هرچقدر دقت میکنم نیست تو نسخه 3 مثلا 1 تا پست بود 6 تاش ایندکس میشد تو گوگل وبمستر اینجا شده 3 تا تو نسخه 3 یه قسمتی بود مثلا بهش میگیفتی حساسیت ایندکس این افزونه مثلا 1 باشه با 0.6 باشه اینجا اونم ورداشتن فقط یادم نیست تو نسخه 3 تگ ها هم یه بخشی توسایت مپ داشتن با نه چون تو 4 که این نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اصلا یه انجمن نول شده به صورت آزمایشی درست کن تست کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
larsa.ir 109 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اصلا یه انجمن نول شده به صورت آزمایشی درست کن تست کن عزیز اصلا من سوالم یه چیز دیگست ؟ تازه عضو ای پی بی شدین !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ تو نسخه 3 اخه تو کاربرانو مهمانان انلاین نشون میداد و بیشتر وقت ها هم آنلاین بود تو سایت اینجا هرچقدر دقت میکنم نیست تو نسخه 3 مثلا 1 تا پست بود 6 تاش ایندکس میشد تو گوگل وبمستر اینجا شده 3 تا تو نسخه 3 یه قسمتی بود مثلا بهش میگیفتی حساسیت ایندکس این افزونه مثلا 1 باشه با 0.6 باشه اینجا اونم ورداشتن فقط یادم نیست تو نسخه 3 تگ ها هم یه بخشی توسایت مپ داشتن با نه چون تو 4 که این نیست یادمه در این مورد با شرکت IPS بحث شده بود و این مورد رو حذف کردن. دلیلش اینه. البته توی نقشه سایت که اولویت در نظر می گیرن به نظر من هیچ تاثیری نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
larsa.ir 109 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ Sitemap Priority اوردن تو قسمت پست تالارها این عکسم من درست تنظیم کردم درسته باید فعال باشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ بله، کاملا درست هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.