ACPersia.iR 2 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ یک سوال ؟ لطفا این کد را ببینید <style>@font-face{ font-family: 'BYekan'; src: url('font/byekan.eot'); src: url('font/byekan.eot?iefix') format('embedded-opentype'), url('font/byekan.ttf') format('truetype');}*{font-family:'BYekan', tahoma !important;}</style>بالا در صورتی که فونت بی یکان یا هرفونت دیگری در هاست باشد آن را برای کل سایت (حتی مطالب) به نمایش در میاره حالا من از اساسید محترم این سوال رو دارم اگه بخواهم با این کد فونت وردپرس رو عوض کنم به صورتی که فقط مطالب فارسی فونتشون عوض بشه یعنی فونت نوشته های انگلیسی عوض نشه باید چی بهش اضافه شه ؟ با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ شاید بدردت بخوره http://ipsfarsi.com/topic/12089-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AF%D8%B1-text-area-%D9%88-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1/ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ACPersia.iR 2 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سلام داش احسان ممنون از زحمتی که کشیدی ولی منظورم برای وردپرسه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ACPersia.iR 2 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ کسی نیست کمک کنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ کلا از * وقتی استفاده میکنید برای همه فونتشون عوض میشه.نمیشهبرای زبان های متفاوت تفاوت قائل شد. یا قبل یا بعد از فونت فارسی فونت مورد نظرتون رو اضافه کنید.مثلا فونت droid sans: font-family: droid sans,byekan بعدشونم از دوتا safe web fonts مثل arial,sans-serif; استفاده کنید. موفق باشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ با سلام کسی نیست کمک کنه چرا دوست من قوانین رومطالعه نمی کنید؟ اولا انجمنی که توش پست کردید مخصوص IPB هست دوما توی قوانین انجمن درج کردیم زودتر از 72 ساعت تاپیک رو بالا نیارید. سوما ، انجمن اینجا توسط ربات ها که مدیریت نمی شه! شما از این طرف سوال رو ارسال کنید از اون طرف تحویل بگیرید. 1% درصد هم فکر نمی کنید در اون چند ساعتی که شما ارسال کردید شاید اصلا کسی نبوده که ندیده ! // انتقال به بخش مربوطه // نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ACPersia.iR 2 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ آقا وحید من معذرت می خواهم آخه آقا وحید تقصیر خودتونه اینقدر سریع و خوب رسیدگی می کنید که همه ی ما بد عادت شدیم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.