raminr63 0 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ با سلام میدونم تو این 2 روزه مشکل زیاد مطرح کردم بابت این موضوع هم شرمنده فکر کنم دیگه انجمن با پوشته جدید رو فرم اومده دیگه بغیر از یکی دوتا مشکل همه چی حله یکی از اون مشکلا اینه که برای عرض انجمن من اسکرول میافته وقتی هم که اسکرول میکشی اینور انجمن سمت راست میره و فقط پس زمینه نشون داده میشه. اینهم عکسش: اگه صلاح میدونید به انجمن سری بزنید و خودتون ببینید :انجمن من برا این مشکل چه راه حلی پسشنهاد میدید؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ با سلام tapatalk یک استایل به قالب اضافه کرده با همچین کدی : position: absolute; top: 0px; left: -5000px; که باید بشه position: absolute; top: 0px; right: -5000px; از قسمت look & Feel سپس Search & replace قالب تون رو انتخاب کنید و اون کد اولی رو جستجو کنید ببینید پیدا می کنه یا خیر. اگر پیدا نکرد باید خود افزونه رو ویرایش کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raminr63 0 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ ممنون مشکل حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.