larsa.ir 109 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ با سلام بنده 2روز نسخه بتارو نصب کردم طبق تغییر اصول گوگل که www داره ور میداره منم اومدم از فایل conf_global.php 'base_url' => 'http://www.rexino.com/' www هرو ورداشتم و ذخیره کردم الان این ارور اومده البته دوباره درست کردم ذخیره کردم اما باز این ارور هست Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/durna/public_html/1sites/rexino.com/conf_global.php:1)' in /home/durna/public_html/1sites/rexino.com/init.php:469 Stack trace: #0 [internal function]: IPS\IPS::errorHandler(2, 'Cannot modify h...', '/home/durna/pub...', 469, Array) #1 /home/durna/public_html/1sites/rexino.com/init.php(469): header('HTTP/1.1 500 In...') #2 [internal function]: IPS\IPS::exceptionHandler(Object(ErrorException)) #3 {main} thrown in/home/durna/public_html/1sites/rexino.com/init.php on line 469 اینم دمو: www.rexino.com rexino.com/init.php.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ با سلام تبریک می گم. رسما این بخش رو افتتاح کردید ! فایل conf_global.php هم قرار بدید. ( کلمه عبور و نام کاربری رو حذف کنید بعد بگذارید). البته برای حذف www نباید از این طریق اقدام کنید باید از طریق htaccess ریدایرکت کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
larsa.ir 109 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ خدمت شما conf_global.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ فایل config شما در ابتداش قبل از شروع <?php حاوی فاصله خیلی زیادی هست. اون فاصله ها رو حذف کنید و فایل رو ذخیره کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
larsa.ir 109 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ ممنون حل شد فقط کسی با تنظیمات سایت مپ این کار کرده چون بعد دوروز تازه پست هارو میندازه تو سایت مپش خخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.