بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. وحید نامنی 12147 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ با سلام با افتخار به اطلاع کاربران گرامی می رساند نسخه 3.4.7 انجمن ساز IPB منتشر گشته است که شامل آخرین بروزرسانی های امنیتی و همچنین رفع مشکلات نرم افزاری گزارش شده از زمان ارایه نسخه 3.4.6 است. برخی از مشکلات رفع شده در این نسخه : Internet Explorer 11 Copy/Paste Issue Facebook Profile Photos Not Loading Incoming Email Piping throws an error Terms of use link on registration broken All security patches since last released are bundled in this version Updates to Facebook Connect integration to support API Version 2.1 لازم به ذکر است که توصیه می شود تمام کاربران به این نسخه بروزرسانی نمایند. 14 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfan56 1 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ برای کاربران مبتدی پیشنهاد میشه؟ میتونه نیاز های یه نسخه خوب (مانند 3.4.6) رو برای من برطرف کنه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
persia 87 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلام خدمت دوستان میبخشید چطوری میتونم این رو اپدیت کنم ؟ باید انجمن رو به کل پاک کنم یا فقط این رو اپلود کنم رو هاست ؟ واسه اون هوک و برنامه هایی که نصب هستش اتفاقی میفته؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rámin 32 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ نسخه نالش کی میاد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. وحید نامنی 12147 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سازنده بنیان گذار IPSFarsi این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ برای کاربران مبتدی پیشنهاد میشه؟ کلا IPB برای کاربران مبتدی توصیه نمی شه. میتونه نیاز های یه نسخه خوب (مانند 3.4.6) رو برای من برطرف کنه چیزی به نام نسخه خوب یا بد توی IPB وجود نداره ! VB نیست که ! نسخه جدید وقتی میاد برای کارایی بهتر و امنیت بیشتر همه باید نصب کنند. اینکه اگر توی یک انجمن ساز دیگه ای یک نسخه قدیمی رو می گن خوب یک نسخه جدید رو می گن بـــــد، این فاجعه بودن اون رو می رسونه ! از این خبرا اینجا نیست ! سلام خدمت دوستان میبخشید چطوری میتونم این رو اپدیت کنم ؟ باید انجمن رو به کل پاک کنم یا فقط این رو اپلود کنم رو هاست ؟ واسه اون هوک و برنامه هایی که نصب هستش اتفاقی میفته؟ واسه اون مد هایی که نصب کردید اتفاقی نمی افته. راهنمای ارتقا هم اگر دوست داشتید بدونید توی بخش آموزش وجود داره نسخه نالش کی میاد اگر به بخش دانلود خدای نکرده مراجعه کنید می بینید 7 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده