فاکسیران 0 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ با سلام من موردی دارم تو بخش دانلود این که هر فایل بیشتر از 15 mb برای بارگزاری قرار میدم مشکل مربوط به سرور هنگام آپلود میده در حالی که در خود ip.download هم حجم دانلود رو زیاد کردم و هم در سرور این 3 مورد رو انجام دادم: post_max_size:512foxiranmaster: upload_max_filesize:512foxiranmaster: memory_limit:512 حالا هم مورد همچنان باقیه دوستان میدونن علت میتونه چی باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ با سلام لطفا دیگه لینک تاپیک هاتون رو برای من بعد از ارسال برای من پیغام خصوصی نکنید ! متنفرم از این کار ! اگر هر کاربری این کار رو بکنه من باید در اینجا رو تخته کنم !! max_execution_time max_input_time افزایش بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاکسیران 0 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ بله حق با شماست معذرت میخوام اینا باید به چی تغییر کنه مثلا من میخوام تا 100 mb رو آپلود کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ ممنون از توجه تون مقدارش بر اساس ثانیه هست. بگذارید روی 600 با توجه به نت ایرانی مناسب هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.