mehdigm 5 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ با سلام دوستان من یه سایت وردپرسی دارم و یه انجمن IPB ... میخواستم این ها رو یک پارچه کنم و فقط از یک اسکریپت استفاده کنم. از پورتال ساز IPB تا به حال استفاده نکردم ..... پورتال ساز IPB میتونه یه سایت در حد ورد پرس ایجاد کنه؟ و چه امکاناتی به ادمین میده؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ هر نوع امکاناتی بخواید بهتون میده.یه CMS کامل و اوایل پیچیده هست.یه مدت کار کنید هعمه چیزش میاد دستتون تقریبا. برای نمونه اینو ببینید: http://www.talkchelsea.net/با ip content هست. cms فوق العاده ایه. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی نوروزی 396 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ هر نوع امکاناتی بخواید بهتون میده.یه CMS کامل و اوایل پیچیده هست.یه مدت کار کنید هعمه چیزش میاد دستتون تقریبا. برای نمونه اینو ببینید: http://www.talkchelsea.net/ با ip content هست. cms فوق العاده ایه. به نظرتون انتقال از وردپرس به این سیستم امکان پذیره؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ بعید میدونم.اگر هم امکانش باشه انتظار انتقال کامل رو نداشته باشید. اقای نامنی بیان کاملتر این مورد رو پاسخ میدن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ با سلام انتقال از وردپرس به صورت کامل امکان پذیره ولی من توصیه نمی کنم اون امکاناتی که شما توی وردپرس می تونید در هر زمانی اضافه کنید به IP.Content یا IP.Blog نمی تونید. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdigm 5 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ ممنون از پاسختون ... بفرمایید که ip content به صورت مجزا تمام امکانات رو میده یا پلاگین های مربوط به خودش رو داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ پلاگین خاصی نداره.خودش تقریبا همهی امکانات رو میده.بعضا دولوپر ها بعضی افزونه ها برای این برنامه ساختن که برای بعضی کارها میشه ازش استفاده کرد ولی در کل اصل کار رو خودش به تنهایی انجام میده. نقل از سایت خودشون در مورد انتقال وردپرس: wordpress to IP.Blog Comments Entries Members Trackbacks ----------------------------- wordpress to IP.Content Articles Categories Comments Pages 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadhero 5 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ من چندساله توی زمینه wp کار میکنم!بهتره بگم دیگه متخصص وردپرس شدم! میشه روی وردپرس کارهایی را کرد که توی IPB نمیشه! پلاگین های زیادی میشه نصب کرد!و... من میگم با هم تطبیقشون بدید ولی وردپرس را انتقال ندید! موفق باشید! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ با این سیستم هم هرچی دلت بخواد میتونی پیاده کنی ولی خوب انجامش با وردپرس خیلی راحت تره چون مخصوص همون کاره. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadhero 5 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ با این سیستم هم هرچی دلت بخواد میتونی پیاده کنی ولی خوب انجامش با وردپرس خیلی راحت تره چون مخصوص همون کاره. واقعا هم همینطوره ولی چون IPB محیط سخت تری داره و متغیر های سخت تری داره من توصیه نمیکنم ولی وردپرس را میشه به راحتی(البته نه به راحتی راحتی) استفاده کرد و ویرایش نمود! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.