مدیر کل بازنشسته سایت این ارسال پرطرفدار است. سعید نظری 1710 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ با سلام خدمت کاربران گرامی. از حدود 1 ماه قبل در حال ساخت و تهیه یک اسلایدر فوق العاده حرفه ای و بسیار زیبا و در عین حال بسیار منعطف برای ای پی بورد بودم که بعد از تست توسط چندین تن از دوستان عزیزم در فروشگاه قرار دادم.بعد از خرید میتونید اسلایدر رو دانلود و نصب کنید. آموزش نصب و تنظیمات بعد از خرید در همان صفحه ی دانلود برای شما نمایش داده خواهد شد. برای این اسلایدر تنظیمات بسیار زیاد و حرفه ای قرار دادم که به راحتی میتونید تغییرات مورد نظر را در این اسلایدر اعمال کنید. کاملا ریسپانسیو هست و علاوه بر تنظیمات خیلی زیاد که راحت میتونید شخصی سازیش کنید این این اسلایدر در سرعت لود انجمن شما کاملا بی تاثیر هست.یعنی بعد از لود شدن محتوای انجمن این اسلایدر شروع به کار میکنه. افکت های اسلایدر خیلی زیاد هست.حتی میتونید افکت رو روی حالت رندوم بذارید تا برای هر اسلایدر یه افکت جدا گونه نمایش داده بشه. همچنین از jquery easing effect هم استفاده کنید. تایمر هم به صورت حرفه ای داره و دو حالت هست یکی به صورت دایره ای که حتی میتونید شکلش رو تغییر بدید هم به صورت نواری که اون رو هم میتونید تغییر بدید. حتی میتونید رنگ بک گراند و متون و نوع فونت و اندازه و کلفتی فونت رو در قسمت توضیحات شخصی سازی کنید.یا اینکه توضیحات رو غیر فعال کنید. علاوه بر این میتونید عکس هاتون رو تعیین کنید کدوم قسمت از تصاویرتون نمایش داده بشن.ار تفاع اسلایدر هم میتونید تعین کنید. حتی میتونید تعیین کنید تصاویرتون در اندازه ی واقعیشون نمایش پیدا کنند و تنظیمات خیلی زیاد دیگه. 73 تنظیم برای این اسلایدر برای راحتی کار شما تعبیه کردم. پنل تنظیمات این اسلایدر: کسانی که اسلایدر رو خریداری کنند از آپدیت رایگان برای ورژن آی پی بورد 4 ه مبهره مند میشن + تخفیف برای سایر محصولات دیگر فروشگاه پشتیبانی 7/24 هم ازمحصولات خودم صورت میگیره و در صورت بروز و وجود مشکل مشکلات فیکس خواهد شد هر چند کاملا تست شده و بدون مشکل هست. دمو هم در همون انجمن میتونید مشاهده کنید (البته ی هنمونه هست و شما به راحتی میتونید هر تغییری دلتون میخواد ایجاد کنید.) و این فقط یک نمونه هست 11 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. amirbassir 909 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ سلام سعید جان! به شما تبریک میگم و افتخار می کنم که با اساتیدی مثل شما دوست هستم. موفق و پیروز باشید. 6 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سازنده مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ ممنون امیر جان شما همیشه لطف داشتی.امیدوارم زحمت هام بی نتیجه نمونه و انگیزه برای کارهای بعدی بوجود بیاد که محصولات رایگان هم شاملش میشه.البته امیدوارم! 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سازنده مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ شرح تنظمیات اسلایدر:GLOBAL SETTINGenable slider فعال کردن اسلایدر enable for guest فعال کردن برای مهمان enable jquery library در صورتیکه کتابخانه ی جی کوئری در پوسته تون استفاده شده از قبل این رو میتونید بذارید روی no و اگر مشکلی دیدید بهتره بذارید روی yes تا اسلایدر به نحو احسن کار کنه.برای ساپورت بهتر و عدم تداخل این تنظیم رو قرار دادم و اتوماتیک هم میشد فهمید جی کوئری از قبل وجود داره یا نه و تنظیمات رو اعمال کرد. auto start slideshow تعیین شروع به کار اتوماتیک اسلایدر یا نه به طور دستی یعنی با کلیک روی دکمه ی play enable navigation buttons فعال کردن دکمه های اسلایدر (دکمه ی عقب و جلود و play و pause) only show navigation buttons on hover نشان دادن دکمه ها فقط در زمانی که موشواره رو روی اسلایدر میبرید? enable pause/play button فعال کردن دکمه ی play/pause? pause on hover استاپ شدن اسلایدر وقتی موشواره رو روی اسلایدر میبرید و اگر موشواره رو بردارید دوباره شروع به کار میکنه pause on click متوقف کردن حالت اتوماتیک اسلایدر با کلیک روی اسلایدر؟ برای ادامه حرکتش روی دکمهی play باید کلی ککنید enable pagination فعال کردن دکمه های دایره ای در پایین اسلایدر (با کلیک روی هر کدام به اسلایدر مورد نظر میرید) show thumbnails فعال کردن تصاویر بندانگشتی؟1-در صورتی که enable pagination روی yes باشه با بردن موشواره روی اون دایره ها تصویر بند انگشتی از هر اسلایدر رو مشاهده میکنید2-در صورتیکه enable pagination روی no باشه در پایین اسلایدر تصاویر بند انگشتی نشون داده میشن که با کلیک روی اونها میتونید به اسلایدر بعدی برید ----------------------------------------- TRANSITION & EFFECTtransition effect افکت مورد نظرتون رو میتونید قرار بدید از لیستی که براتون ساختم و افکت های که قرار دادم.میتونید به صورت چندتایی هم استفاده کنید یعنی با کاما 3 تا افکت رو استفاده کنید یا مثلا 7 تا افکت رویا اینکه میتونید بذارید روی random jquery easing effect افکتی که برای خود این افکت ها به کار برده میشه.رجوع کنید به اینجا برای لیست کاملش:http://jqueryui.com/demos/effect/easing.html-----------------------------------------CAPTION & CONTENTcaption background color در قسمت پایین اسلایدر اگر caption رو فعال کنید تا متن مورد نظرتون رو نمایش بدید با این تنظیم میتونید رنگ بک گراند این قسمت رو از نامحدود رنگ انتخاب کنید. caption font فونت این متن رو میتونید هرچی دلتون خواست قرار بدید.میتونید به صورت چندتاییی هم فونت بذارید مثلاbyekan,tahoma,sans-serif caption font-weight ضخامت فوننتون.در اینجا میتونید فوننتون رو کلفت تر و یا نازک تر کنید. caption font-size سایز فونتتون برای متن هایی که قرار میدید caption text color رنگ متن ها که از نامحدود رنگ میتونید انتخاب کنید-----------------------------------------TIMER SETTINGSchoose a timer انتخاب تایمر1-pie که حالت دایره ای هست2-bar که حالت نواری و پیمایشی داره.از راست یه نوار تا سمت چپ پر میشه و بعد پر شدن اسلاید میره روی بعدی pie timer position مکان تایمر pie میتونید تعییین کنید کجا نشون داده بشه bar timer position مکان تایمر bar میتونید تعییین کنید کجا نشون داده بشه.بالا یا پایین اسلایدرpie timer diameter در اینجا میتونید قطر تایمر pie رو تعیین کنید timer stroke ضخامت تایمر.میتونید به دلخواه تعیین کنید چقدر باشه.فقط توجه داشته باشید که مقدارش باید از نصف diameter که بالا تعیین کردید کمتر باشه (برای pie) timer padding در اینجا تعیین میکنید بین اون لودر یا همون نوار پیمایش و بک گراندش چند پیکسل فضا وجود داشته باشه timer opacity در اینجا میتونید تایمر رو شفاف کنید و حالت شیشه ای بدید. از 0 تا 1 که هرچی به 0 نزدیکرت باشه شفاف تر میشه و خود 0 عم که باعث میشه محو بشه.اعداد اعشاری هم میتونید بدید timer color رنگ خود نوار پیمایش تایمر timer background color رنگ بک گراند تایمر time to show each slide مدت زمان نمایش هر اسلایدر.به میلی ثانیه هست.هرچه بالاتر کند تر transition period مدت زمیان نمایش افکت های بین اسلایدر ها. به میلی ثانیه هست.هرچه بالاتر کند تر-----------------------------------------IMAGES SETTINGSselect images for slideshow در اینجا از 10 عکسی که قرار دادم تعیین میکنید چند تا شون فعال و چندتا شون غیر فعال باشند و ... image alignment در اینجا تعیین میکنید که عکستون اگر از سایز اسلایدر بزرگتر بود چه قسمتی از عکس نشون داده بشه:مثلا topleft باعث میشه قسمت بالا سمت چپ عکستون بیشتر مورد توجه باشه.یا مثلا center باعث میشه وسط در وسط عکستون نمایش پیدا کنه portrait view در این حالت میتونید تعیین کنید که عکس هاتون در سایز واقعی خودشون نشون داده بشن در اسلایدر و scale نشن slider height در اینجا ارتفاع اسلایدر رو تعیین میکنید.دیفالت من 500پیکسل قرار دادم.میتونید به دلخواه بذارید-----------------------------------------#IMAGEimage link/path در اینجا میتونید ادرس عکس از هاست یا اینکه لینکش رو از ها توی اینترنت قرار بدید thumb image link/path در اینجا میتونید ادرس عکس های بند انگشتی رو از هاست یا اینکه لینکش رو از ها توی اینترنت قرار بدید enable caption فعال کردن قسمت توضیحات برای هر اسلایدر caption content محتوای هر اسلایدر که میتونید تن مورد نظر خودتون رو اضافه کنید. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinbrusli 30 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ این اسلایدر خیلی عالیه و به طراحش تبریک میگم بابت این همه ذوق و سلیقه .... اما به نظرم استفادش کمه .... چون هر انجمنی نیاز به اسلایدر نداره ... مگر در موارد خاص و نادر .... امیدوارم طراح با ذوق و هنر این اسلایدر چند تا کار شاهکار اما کاملا کاربردی منتشر کنه تا ذوق و هنر و خلاقیتش و به رخ بکشه .... این همه هنر برازنده ستایشه .... موفق باشی دوست عزیز 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سازنده مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ این اسلایدر خیلی عالیه و به طراحش تبریک میگم بابت این همه ذوق و سلیقه .... اما به نظرم استفادش کمه .... چون هر انجمنی نیاز به اسلایدر نداره ... مگر در موارد خاص و نادر .... امیدوارم طراح با ذوق و هنر این اسلایدر چند تا کار شاهکار اما کاملا کاربردی منتشر کنه تا ذوق و هنر و خلاقیتش و به رخ بکشه .... این همه هنر برازنده ستایشه .... موفق باشی دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم که اومدید صادقانه نظر دادید.همین نظر ها هم برای بنده و امثال بنده به عنوان دولوپر دلگرمی و رضایت خاطر هست. بله ماژولی نیست که هر انجمنی بهش نیاز داشته باشه و من به این امر واقف بودم ولی خوب باید قبول داشته باشیم دیگه دکور هم نباید باشه تو فروشگاه من.البته بنده به خاطر اینکه مدت خیلی زیادیه که اینجا هستم و کامل کامل به کاربرای اینجا و و اخلاقیات و جوش شناخت دارم تمامی مسائل و جوانب کار رو اگاه بودم و اصلا هم رو فروش این حسابی باز نکردم.دلایل بنده برای فروش این ماژول کاملا متفاوت با این قضایا هست. تنها موردی که باعث شد من این کار رو انجام بدم علاقه ی فوق العاده زیادم به کار طراحی و کدنویسی هست. برای این اسلایدر هم من برای تک تک قسمت هاش تنظیمات گذاشتم که راحت میشه همه جاشو شخصی سازی کرد.میتونستم با 4 تا تنظیم ساده مثل همون غیر فعال کردن و فعال کردن و ... کلکشو میکندم و کارشو تموم میکردم و مسلما وقت خیلی کمتری از بنده هم میگرفت. ولی خوب خیلی چیزای دیگه ه ممد نظرم بود پیاده کنم ولی خوب کارش طولانی تر میشد و وقت بیشتری میگرفت چون نمیتونم بکوب پای طراحی باشم و باید به سایر کار ها م هم برسم. به هرحال.ایجاد انگیزه بیشتر برای هر دولوپری باعث میشه دفعه ی بعدی خیلی با دقت و وسواس بیشتر محصولاتشو طراحی و توسعه بده و محصول خیلی با کیفیت ترو بهتری ریلیز کنه که محصولات رایگان هم جزوش میشه. اگر خدا بخواد بعد از ریلیز ورژن استیبل 4 منتظر مد های حرفه ای از بنده و تیم برنامه نویسی آی پی بی فارسی باشید. 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinbrusli 30 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ (ویرایش شده) خیلی خیلی ممنونم که اومدید صادقانه نظر دادید.همین نظر ها هم برای بنده و امثال بنده به عنوان دولوپر دلگرمی و رضایت خاطر هست. بله ماژولی نیست که هر انجمنی بهش نیاز داشته باشه و من به این امر واقف بودم ولی خوب باید قبول داشته باشیم دیگه دکور هم نباید باشه تو فروشگاه من.البته بنده به خاطر اینکه مدت خیلی زیادیه که اینجا هستم و کامل کامل به کاربرای اینجا و و اخلاقیات و جوش شناخت دارم تمامی مسائل و جوانب کار رو اگاه بودم و اصلا هم رو فروش این حسابی باز نکردم.دلایل بنده برای فروش این ماژول کاملا متفاوت با این قضایا هست. تنها موردی که باعث شد من این کار رو انجام بدم علاقه ی فوق العاده زیادم به کار طراحی و کدنویسی هست. برای این اسلایدر هم من برای تک تک قسمت هاش تنظیمات گذاشتم که راحت میشه همه جاشو شخصی سازی کرد.میتونستم با 4 تا تنظیم ساده مثل همون غیر فعال کردن و فعال کردن و ... کلکشو میکندم و کارشو تموم میکردم و مسلما وقت خیلی کمتری از بنده هم میگرفت. ولی خوب خیلی چیزای دیگه ه ممد نظرم بود پیاده کنم ولی خوب کارش طولانی تر میشد و وقت بیشتری میگرفت چون نمیتونم بکوب پای طراحی باشم و باید به سایر کار ها م هم برسم. به هرحال.ایجاد انگیزه بیشتر برای هر دولوپری باعث میشه دفعه ی بعدی خیلی با دقت و وسواس بیشتر محصولاتشو طراحی و توسعه بده و محصول خیلی با کیفیت ترو بهتری ریلیز کنه که محصولات رایگان هم جزوش میشه. اگر خدا بخواد بعد از ریلیز ورژن استیبل 4 منتظر مد های حرفه ای از بنده و تیم برنامه نویسی آی پی بی فارسی باشید. علاقه فوق العاده بالای شما در طراحی و کدنویسی قابل تحسینه و همین انگیزه هاست که از دلش شاهکارهایی درمیاد که در حد بهترین طراحی های حرفه ای جهان ارزش دارن. این طراحی با اینکه خودتون میدونستید پتانسیل فروشش کمه و بااین حال انجامش دادین نشان از انرژی و ذوق و مهارت بالای شما برای انجام کارای شخصیه که واقعا قابل تحسینه. انشالله که درIPB 4 چندین کار شاهکار در کل وب فارسی از شما ببینیم. مطمئنا لیاقت و شایستگی طراحی بهترین موود ها برای IPB حتی در تیم اصلی IPB رو خواهید داشت. موفق باشید دوست عزیز. ویرایش شده 12 مهر، ۱۳۹۳ توسط hosseinbrusli 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سازنده مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ خیلی ممنونم حسین جان. لطف دارید.انشالله برای شما هم ارزوی موفقیت دارم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سحر شیرازی 1835 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ سلام واقعا تبریک میگم آقا سعید. خیلی حرفه ای و زیبا شده. خسته نباشید میگم بابت زحماتتون. به نظر من این اسلایدر میتونه جلوه ی زیبایی به هر انجمنی بده با اون افکت های جذابش نمای جالبی به انجمن میبخشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ سازنده مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ مرسی سحر جان.لطف داری نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.