رفتن به مطلب

برای شروعی حرفه ای آماده اید ؟!

سایت ساز IPSنسخه ۴/۴/۱۰
فارسی ساز IPS ۴.۴بیلد ۵
تاریخ هجری شمسینسخه ۴.۷.۳

توجه کنید برای دانلود فایل های اختصاصی باید سایت خود را ثبت کنید. اطلاعات بیشتر.

جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

تخته امتیازات

  1. CHRIS-7

    CHRIS-7

    کاربر رسمی


    • امتیاز

      34

    • تعداد ارسال ها

      497


  2. Arash.Ranjbar

    Arash.Ranjbar

    کاربر رسمی


    • امتیاز

      20

    • تعداد ارسال ها

      366


  3. وحید نامنی

    وحید نامنی

    بنیان گذار IPSFarsi


    • امتیاز

      12

    • تعداد ارسال ها

      16772


  4. no name

    no name

    کاربر عادی


    • امتیاز

      11

    • تعداد ارسال ها

      280



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان پنجشنبه, 8 خرداد 1399 در همه بخش ها

  1. A امتیاز
    طبق گفته chris این کار امکان نداره. خواسته شما دقیقا مثل این میمونه که بیاین یه گروه کاربری مثلا کاربران فعال درست کنین و یه سری محدودیت برای این گروه اعمال کنین بعدش بیاین بگین فلان کاربرو تو این گروه مستثنی کن
  2. A امتیاز
    همچین برنامه ای بطور پیشفرض با امکانات زیاد در خود IPS وجود داره لطفا به بخش زیر برید: پیشخوان > سیستم > توسعه سایت > تبلیغات
  3. A امتیاز
    خیر ؛ انجام اینکار قطعاً ناممکن است ، مثل این میمونه که دسترسی ویرایش و حذف پست رو بدی اما روی مطالب مدیریت کل تاثیری نداشته باشه ! باز از دوستانی که نکته ایی رو درمورد این موضوع میدونن بیان ذکر کنند !
  4. A امتیاز
  5. A امتیاز
    همانطور که احمد آقا گفتند حجم دیتابیس با حجم فضایی که برای فایل میدن یکیه که برای شما که فقط اطلاعات کاربران رو میخواهید اصلا مهم نیست زیرا حجم اطلاعات کاربرا نسبت به تاپیک ها ، پست ها خیلی خیلی خیلی کم هست ، مثلا یک پست چند خطی حجمی معادل داشتن بین 300 تا 500 کاربر رو داره ! و همان اول کار هم گفتم که بجای تست آنلاین روی ومپ کارهاتون رو انجام بدید اگه روی ومپ نتونستید احتمال اینکه دیتابیس ویبولتین خراب یا ناقص شده باشه هست در غیر اینصورت خروجی دیتابیسی که بعد از کارتون میگیرد در حال فشرده شاید کمتر از 20 مگابایت باشه چون فقط اطلاعات کاربرا از ویبولتین کانورت شده با یه تعداد از جداول خود IPS که بدلیل تازه نصب شدن خالیه یا محتوای کمی در رابطه با تنظیمات سیستم داره
  6. A امتیاز
    آقای نامنی عزیز حرفتون کاملا درسته ی سری از محدودیت های هاست هم منو اذیت کرده تا این لحظه ولی اینقد باهاشون صحبت کردم ک دیگه محدوودیت دیتابیس ندارم ... اینککه در مورد سبک سازی دیتابیس گفتم از روی وسواس خودم هست نمیخوام اصلا اثاری از دیتابیس قبلی بمونه ....بریدم از وی بی اگه پست های اولیه تاپیک رو نگاه کنید گفتم قبل از اینکه خوشم از IPS بیاد از فعال بودن مدیران و عزیزان این فروم خوشم اومد و بخاطر همین راغب شدم بیام سمت IPS .... از دیشب تا حالا نشستم پای کانورت دیگه آخراشه بعدش ببینم چی مییشه خبرشو اعلام میکنم . احمد جان اطلاعات لازم رو برات خصوصی میفرستم
  7. A امتیاز
    عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ، از اونجایی که خیلی از دوستان بنا به هر دلایلی رمزشون رو فراموش میکنند و ممکنه به ایمیل وارد شده به اکانت مدیریت کل دسترسی نداشته یا کلا فراموش کرده باشند تنها تنها روشی که میمونه تغییر رمز هش Hash شده کاربری که مدنظرتونه یا مدیریت کل هست که به این صورت باید با دقت و حساسیت بالا عمل کنید تا یک وقت به اشتباه جای دیگر را خراب نکنید (البته قبل از اینکار از دیتابیس تون بک آپ تهیه کنید) اول از همه وارد سی پنل هاستتون بشید ، سپس وارد PHP My Admin شده و از آنجا با توجه به نام دیتابیسی که قبلا انتخاب نموده اید در سمت چپ کلیک کرده تا جداول انجمن باز شوند ، در این جداول به دنبال جدولی با نام "core_members" بگردید و وارد آن بشید ؛ کاربر مدنظر یا مدیریت کل را پیدا کرده که به ترتیب یوز آیدی برای شما لیست میشود یا همونجا جستجو کنید که بعد از پیدا کردن روی دکمه Edit همان ردیف اسم سمت چپ کلیک کرده تا وارد صفحه ویرایش جزئیات شوید ، از آنجا دنبال "members_pass_hash" و "members_pass_salt" را پیدا کرده و با توجه به لینک زیر مقادیر را پر کرده. Invision Power Board(IPB) Password Hash Generator وارد لینک بالا شوید و پسورد دلخواه خود را که برای ورود به آن نیاز دارید را وارد و با توجه به نسخه IPB یا IPS خود را انتخاب کنید و بعد روی "I'm not a robot" کلیک کنید تا تایید بشه که شما ربات نیستید و بعد از تیک خوردن روی Generate Hash کلیک کنید تا پسورد شما را به صورت Hash تولید کند ، که پس از عملیات با دو فیلد روبه رو خواهید شد که فیلد اول برای "members_pass_hash" و دومی هم برای "members_pass_salt" هست که مقادیرش رو درون کادر های گفته شده پر میکنید و در آخر صفحه روی دکمه Go بالایی که داخل همان کادر اطلاعات هست کلیک کنید و تمام ! حالا با پسوردی که در تنظیم کرده اید وارد شوید بدون دردسر و خرابکاری اضافه ! نکته مهم : جهت جلوگیری از احتمالات کرک شدن پسوردتون بعد از پایان کارتون پسوردتون رو تغییر بدید! موفق باشید Good LucK
  8. A امتیاز
    اینطور که میگید نیست ، ببینید اکثر فایل های داخل روت در مرورگر اجرا میشن یا بارگزاری میشن به غیر از چند مورد که مربوط به خود سی پنل یا فایل htaccess هستش. شما مثلا فایل pic.gif رو در روت انجمن که بریزید و از مرورگر اون فایل رو به صورت آدرسش فراخوانی کنید لود میشه که آدرسش میشه www.site.ir/pic.gif خب این آدرس رو باید تو قسمت url کد های css استایل وارد کرده و ذخیره کنید - ماشاالله انجمن تون هم در رابطه با همین کدنویسی ، اسکریپت هست ! شدیدا توصیه میشه به صورت مستقیم لینک بدید تا همیشه و در هر مرورگری بدرستی اجرا بشه ! شما فایل تصویر رو در پوشه uploads آپلود کنید و آدرسش رو به صورت زیر در اون قسمت کد های استایل وارد کنید. دقت کنید اسم فایل باید همون sparkle.gif باشه background: url(http://forum.kamyabscript.ir/uploads/sparkle.gif); نکته : از اون جایی که الان قسمت پروفایل انجمن تون رو چک کردم دیدم که یه قسمتی از قالب رو دستکاری کردید که ارور داده !
  9. A امتیاز
    درود، مقادیری که آقای نامنی فرموندن باید توی php.ini Editor مربوط به cPanel اعمال بشه که اصولاً مدیرای هاستینگ این بخش رو غیر فعال می کنند. حالا راه حل هاش، می تونید از .htaccess استفاده کنید یا به صورت php این کار رو انجام بدید (توی فایل کانفیگ باید تغییرات اعمال کنید که به هیچ عنوان این روش رو برای شما پیشنهاد نمی کنم) یک روش دیگه هم هست که توی ریشه سایتتون یک فایل به اسم php.ini میسازید (اگه وجود نداشت) بعد همون مقادیر رو توش کپی می کنید. (این روش در بعضی مواقع به دلیل محدودیت هایی که از سوی مدیر هاستینگ اعمال می شه (به دلیل اولویت داشتن دستورات مدیر سرور) برای شما اعمال نخواهد شد، همه چیز بر میگرده به مدیر سرورتون که چطور کانفیگ هاشون رو انجام داده باشن) من خودم هاستینگ دارم، هر کجاش مشکل داشتید بگید تا با تصویر بهتون نشون بدم.
  10. A امتیاز
  11. A امتیاز
    @Mohamad8794 |:::.. از فرمول برق استفاده کن محمد عزیز..:::| خب جدا از شوخی باید از ادمین پنل بری به قسمت تبدیل و از اونجا عملیات تبدیل رو انجام بدی که می تونی فقط گزینه اطلاعات سیستم و کاربران رو انتخاب کنی که بعدش وارد صفحه بعدی که بشی اطلاعات دیتابیس ویبولتینت رو میخواد که باید قبل از عملیات تبدیل اون دیتابیس ویبولتین رو ایمپورت کرده باشی و اطلاعات رو که تکمیل کردی مراحل تبدیل آغاز میشه که شاید ازت در مورد مسیر آواتار و عکس نمایه کاربران ازت سوال کنه که آدرس اونو به صورت home/site باید وارد کنید که در ابتدای آغاز فعالیتم در اینجا راه حلش رو مفصل توضیح دادم خطا حین تبدیل از ویبولتین به IPS
  12. A امتیاز
    سلام. تو این آموزش میخوام بهتون یاد بدم که چطوری یک دکمه آپلود رو به ویرایشگر اضافه کنین که کاربرا با استفاده از اون بتونن تصاویر خودشون رو آپلود کنن تا فضای هاستتون پر نشه. خب برای شروع کارای زیر رو انجام بدید: 1. وارد سایت https://imgur.com بشید و یک اکانت بسازید بعد وارد آدرس https://api.imgur.com/oauth2/addclient بشید و فرم مربوطه رو پر کنید و دکمه submit رو بزنید بعد از این کار به شما یک client ID میده که بعدا بهش نیاز داریم. 2. وارد سایت https://ckeditor.com/cke4/addon/imgur بشین و افزونه رو دانلود بکنین و در قسمت "نوارابزار" انجمنتون نصبش کنین و به قسمت ویرایشگر اضافش کنین. موقع اضافه کردن بهتون یه پیامی میده که نادیدش بگیرین. 3. خب برای اینکه FTP انجمن رو به به این آپلود سنتر وصل کنین در داخل هاستتون در مسیری که انجمن رو نصب کردین وارد مسیر applications/core/interface/ckeditor/ckeditor بشین و فایل config.js رو ویرایش کنین و کد زیر رو بهش اضافه کنین: CKEDITOR.editorConfig = function( config ) { config.extraPlugins = 'imgur'; config.imgurClientId = 'Client_ID'; }; در قسمت Client_ID همون کدی که در مرحله یک به شما داده بود رو وارد میکنین و تغییرات رو ذخیره میکنین. **توجه** تنها عیبی که این داره موقع استفاده ازش باید از VPN استفاده بشه وگرنه تصاویر آپلود نمیش. شما میتونید سطح دسترسی دکمه رو به گروه خاصی بدید تا اونا استفاده کنن
  13. A امتیاز
    عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران و مدیران محترم سایت IPS Farsi از آنجایی که بعضی ها مثل بنده زیاد علاقه نصب افزونه و پلاگین بر روی انجمن ندارند و گاهی اوقات بعد از آپگرید انجمن ساز با پلاگین مربوطه به مشکل بر می خورند تصمیم بر این شد که توسط یکی دو خط کد از نصب و... خلاص شوید. در این آموزش " نمایش هاله ای دور آواتار کاربران در پست ها که وضعیت آنلاین یا آفلاین بودنشان را مشخص میکند " را برای شما آموزش خواهم داد. (بدون نیاز به نصب افزونه Advanced Online Indicator ) ضمنا در هنگامی که به صورت مخفی آمده باشید دور عکس آواتارتون به صورت آفلاین نمایش داده میشه و صرفا برای مدیران وضعیت آنلاین بودنتان قابل نمایش است ! ابتدا به مسیر : ادمین پنل > شخصی سازی > پوسته ها > کلیک بر روی آیکون </> یا همان ویرایش Css , Html - سپس در فیلد جستجو عبارت postcontainer را وارد کنید و قالب مربوطه را پیدا و کلیک کنید در محتویات صفحه با دقت بسیار موارد زیر را انجام دهید. برای نمایش در موبایل این کد ها را پیدا <div class='cAuthorPane_photo'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} </div> و با کد های زیر جایگزین کنید {{if ( !$comment->author()->isOnlineAnonymously() ) OR ( $comment->author()->isOnlineAnonymously() AND \IPS\Member::loggedIn()->isAdmin() )}} <div class='cAuthorPane_photo' {{if $comment->author()->isOnline()}}<span id="onlineavatar" ></span>{{else}}<span id="offlineavatar"></span>{{endif}}{template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"}</div> {{elseif $comment->author()->isOnline()}} <div class='cAuthorPane_photo'{{if $comment->author()->isOnline()}}<span id="offlineavatar"></span>{{endif}} {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} </div>{{endif}} و جهت نمایش در دسکتاپ و صفحات بزگتر این کد ها را پیدا <li class='cAuthorPane_photo'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} </li> و با کد های زیر جایگزین کنید {{if ( !$comment->author()->isOnlineAnonymously() ) OR ( $comment->author()->isOnlineAnonymously() AND \IPS\Member::loggedIn()->isAdmin() )}} <li class='cAuthorPane_photo' {{if $comment->author()->isOnline()}}<span id="onlineavatar" ></span>{{else}}<span id="offlineavatar"></span>{{endif}}{template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"}</li> {{elseif $comment->author()->isOnline()}} <li class='cAuthorPane_photo'{{if $comment->author()->isOnline()}}<span id="offlineavatar"></span>{{endif}} {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} </li>{{endif}} و در مرحله آخر کد زیر را در custom.css در تب CSS وارد کرده و ذخیره کنید. #onlineavatar{display:inline-block!important;border:3px double;border-color:#06b000;box-shadow:0 0 15px #06b000;border-radius:100px}#offlineavatar{display:inline-block!important;border:3px double;border-color:#c7c7c7;box-shadow:0 0 15px #c7c7c7;border-radius:100px}@media screen and (max-width: 767px){#onlineavatar{display:inline-block!important;border:1px double!important;border-color:#06b000!important;box-shadow:0 0 15px #06b000!important;border-radius:100px!important;}#offlineavatar{display:inline-block!important;border:1px double!important;border-color:#c7c7c7!important;box-shadow:0 0 15px #c7c7c7!important;border-radius:100px!important;}}
  14. A امتیاز
    البته قالب پیش فرض IPS به صورت گرد هست تا مربعی شکل که این قالب اینطوری طراحی شده که برای حل این مشکل کافی بود مقدار border-radius رو از 100 به 10 یا 4 تغییر داد تا به اندازه خود عکس نمایه کاربر در بیاد
  15. A امتیاز
    البته اون تغییر رنگ نام کاربری رو میشه با یه چند خط کد ساده CSS3 ردیف کرد که نیاز به اون کد جاوا اسکریپت نباشه تا لود صفحات هم سنگین نشن مثل نمونه زیر که می تونید با اضافه کردن درصد رنگ های مختلف هم اضافه کنید https://codepen.io/raaasin/pen/quvHr در مورد بک گروند هم بهتره در فولدر uploads روت انجمن تون در مسیر سی پنل هاست > فایل منیجر آپلود کرده و آدرسش رو در قسمت مربوطه وارد کنید
  16. A امتیاز
    بفرمایید. از طریق زبان > بارگذاری نسخه جدید نصبش کنید profile song translated by Arash.Ranjbar.xml
  17. A امتیاز
    از طریق داشبود وارد قسمت شخصی سازی که میشین از طریق پوسته ها- پوسته مورد نظر روبه روش منوی آبشاری رو باز کنین و از گزینه ها مدیریت منابع رو بزنین. بعدش فایل رو از طریق اون آپلود کنین. بعد اینکار در قسمت جستجو اسم فایل آپلود شده رو جستجو کرده و در روبه روی فایل یک آدرس نوشته که اونو کپی و ازش استفاده کنید. اگر بازم مشکل حل نشد احتمالا آدرس اون لینک گیف عوض شده یا پاک شده که میتونید به اون وبسایت مراجعه و از گیفهای دیگه ای استفاده کنید.
  18. A امتیاز
    سلام. احتمالا مشکل از آدرس فایلتون هست که درست فراخوانی نمیشه. برای بررسی بهتر فایل گیف رو از طریق داشبورد انجمن آپلود کنین و از آدرسی که میده استفاده کنین
  19. A امتیاز
    سلام در مورد تبدیل بزارین اساتید جوابتونو بدن. ولی در مورد ایمپورت کاربران منم همین مشکل رو داشتم که آخر سر بیخیال شدم و مجبور شدم دستی ۳۵۰۰ تا کاربر رو وارد کنم که سه روز تموم وقتمو گرفت. این مشکل فک کنم بخاطر باگ هستش. اگرم میخواین ایمپورت کنین قبلش یکی دوتا کاربر دستی بسازین و اونا رو اکسپورت کنین و طبق الگوی که اون داره کاربران جدیدتون رو ایمپورت کنین.
  20. A امتیاز
    باسلام وقت بخیر حجم آپلود شما زیاده، بهتره که از خط فرمان اون رو Import کنید و اگر دسترسی به خط فرمان ندارید به پشتیبان سرور بگید. چرا که با مقادیری که بالا گذاشتید باز هم Max execution time کمه! ولی اگر مجبورید از طریق وب این کار رو انجام بدید در خود cpanel بخش php.ini editor می تونید این متغیرها رو تغییر بدید. قبلا در زمان همون تبدیل نمایش داده می شدن؟
  21. A امتیاز
    سلام اگه برای پروفایلتون تصویری انتخاب کرده باشید و وارد صفحه تنظیم اندازه تصویر نمایه شده باشید، متوجه ناهماهنگی بخش Crop تصویر این صفحه خواهید شد. درست مثل تصویر زیر: برای حل این مشکل یه راه حل بسیار ساده وجود داره. برای این کار در پنل ادمین و قسمت تم ها، وارد قسمت ویرایش تم قالب انجمنتون بشید. در قسمت css دنبال عبارت ".ipsForm_cropper" بگردید. حالا در اون قسمت فقط کد direction: ltr; رو اضافه کنید. کد این قسمت به این شکل خواهد بود: .ipsForm_cropper { max-width: 100%; direction: ltr; } اگه هم نتونستید پیداش کنید فقط کافیه کد بالا رو در قسمت custom.css قالبتون اضافه کنید. custom.css هم توی همین قسمت ویرایش قالب هستش. بعد انجام تغییراتی که گفتم، صفحه تنظیم اندازه تصویر نمایه به صورت زیر تغییر خواهد کرد: اگه وسط در وسط قرار نگرفته هم می تونید دنبال [data-role="cropper"] بگردید و کد display: inline-table; رو بهش اضافه کنید.کد این قسمت هم به این شکل خواهد بود: [data-role="cropper"] { margin: 0 auto; max-width: 100%; display: inline-table; } خیلی هم شیک و مجلسی? موفق باشید.
  22. A امتیاز
    برای 4.4 موجود نیست و از اونجا که دلاری هست و قیمت دلار بالا هست بعید میدونم شما حاضر باشین 35 دلار برای این قالب بدهید
  23. A امتیاز
    با عرض سلامخدمت شمامدیر عزیز خیلی ممنونم
  24. A امتیاز
    باسلام افزونه ای با این کارکرد در سری ۴ وجود ندارد.
  25. A امتیاز
    سلام. از افزونه هایی که در این مورد هستن میتونین استفاده کنین مثلا: 1. 2.
  26. A امتیاز
  27. A امتیاز
    داخل روت فایل منیجر یا همون جایی که IPS رو نصب کردید رفته و فایل conf_global.php را ویرایش کنید !
  28. A امتیاز
    توی ریشه سایتتون یک فایل هست به نام conf_global.php فایل رو ویرایش کنید و 5,6,7 رو ویرایش کنید. 'sql_database' => 'نام دیتابیس', 'sql_user' => 'نام کاربری', 'sql_pass' => 'پسورد',
  29. A امتیاز
    سلام به همگی ، در این آموزش کوتاه قصد دارم کد استایلی رو در اختیارتون بگذارم که به وسیله این کد دکمه پسند که به شکل قلب ❤ یا اگر عوض کرده باشید اولین شکلک به صورت انیمیشن ضربان میشه که تا وقتی روی اون کلیک نکنید همینطور میزنه و این مورد بدرد دوستانی میخوره که کاربرانشون بجای کلیک بر روی دکمه تشکر پست اسپم می فرستند! شاید با این مورد در حد کم فرجی شد تا دکمه تشکر رو ببینند ! .ipsReact_button.ipsReact_reacted{animation:none!important}.ipsReact_button{animation:heartBeat 1s infinite}@keyframes heartBeat{0%{-webkit-transform:scale(1);transform:scale(1)}14%{-webkit-transform:scale(1.3);transform:scale(1.3)}28%{-webkit-transform:scale(1);transform:scale(1)}42%{-webkit-transform:scale(1.3);transform:scale(1.3)}70%{-webkit-transform:scale(1);transform:scale(1)}} باشد تا در فرهنگمان رعایت قوانین جا بیافتد!!!
  30. A امتیاز
    بفرما ! اما قبلش باید تنظیم کنی که چه کسایی دسترسی داشته باشند ، داخل همون قسمت افزونه ها ! تازه شمارش گر و امتیازها هم تغییر میکنه انگار نه انگار که کس دیگه ایی پست کرده باشه !
  31. A امتیاز
    سلام. میخوام براتون ایجاد یه همچین user info panel ( اطلاعات کاربری ) پیشرفته و زیبا رو آموزش بدم. با من همراه باشید. قدم اول ) به ویرایش html/css قالبتون برید . و کلمه postContainer رو جستجو و واردش بشید. تمام کدهای postContainer رو پاک کنید. بله درست شنیدید / بهم اعتماد کنید. CTRL+A بزنید و همشو Delete کنید. من فکر همه جاش کردم. قبل از پاک کردن حتما حتما از کدهاش backup بگیرید که خدای نکرده کدی رو اشتباه وارد کرده باشم یا یادم رفته باشه قالبتون بهم نخوره. قدم دوم ) کد زیر را جایگزین کدهای پاک کردتون بکنید. در واقع همه کدهای زیر رو به postContainer وارد کنید. بعضی از ویژگیهای انیمیشنی، بخاطر تایم زیادی که ازم میگرفت حذف کردم ولی کدهاش یادم رفته پاک کنم. خرده نگیرید. عکس پشت زمینه ای که پشت آواتار بنده هستش کاور پروفایل شماست/ اگر کاور پروفایلون رو عوض کنید. به این صورت درمیاد. {{$idField = $comment::$databaseColumnId;}} {{$itemClassSafe = str_replace( '\\', '_', mb_substr( $comment::$itemClass, 4 ) );}} {{if $comment->isIgnored()}} <div class='ipsComment ipsComment_ignored ipsType_light' id='elIgnoreComment_{$comment->$idField}' data-ignoreCommentID='elComment_{$comment->$idField}' data-ignoreUserID='{$comment->author()->member_id}'> {lang="ignoring_content" sprintf="$comment->author()->name"} <a href='#elIgnoreComment_{$comment->$idField}_menu' data-ipsMenu data-ipsMenu-menuID='elIgnoreComment_{$comment->$idField}_menu' data-ipsMenu-appendTo='#elIgnoreComment_{$comment->$idField}' data-action="ignoreOptions" title='{lang="see_post_ignore_options"}' class='ipsType_blendLinks'>{lang="options"} <i class='fa fa-caret-down'></i></a> <ul class='ipsMenu ipsHide' id='elIgnoreComment_{$comment->$idField}_menu'> <li class='ipsMenu_item ipsJS_show' data-ipsMenuValue='showPost'><a href='#'>{lang="show_this_post"}</a></li> <li class='ipsMenu_sep ipsJS_show'><hr></li> <li class='ipsMenu_item' data-ipsMenuValue='stopIgnoring'><a href='{url="app=core&module=system&controller=ignore&do=remove&id={$comment->author()->member_id}" seoTemplate="ignore"}'>{lang="stop_ignoring_posts_by" sprintf="$comment->author()->name"}</a></li> <li class='ipsMenu_item'><a href='{url="app=core&module=system&controller=ignore" seoTemplate="ignore"}'>{lang="change_ignore_preferences"}</a></li> </ul> </div> {{endif}} <a id='comment-{$comment->$idField}'></a> <article {{if $comment->author()->hasHighlightedReplies()}}data-memberGroup="{$comment->author()->member_group_id}" {{endif}} id='elComment_{$comment->$idField}' class='cPost ipsBox {{if $otherClasses}}{$otherClasses}{{endif}} ipsComment {{if ( settings.reputation_enabled and settings.reputation_highlight and $comment->reactionCount() >= settings.reputation_highlight ) OR $comment->isFeatured()}}ipsComment_popular{{endif}} ipsComment_parent ipsClearfix ipsClear ipsColumns ipsColumns_noSpacing ipsColumns_collapsePhone {{if $comment->author()->hasHighlightedReplies()}}ipsComment_highlighted{{endif}}{{if $comment->isIgnored()}}ipsHide{{endif}} {{if $comment->hidden() OR $item->hidden() === -2}}ipsModerated{{endif}}'> {{if $item->isQuestion() and !$comment->new_topic}} {template="postRating" group="topics" app="forums" params="$item, $comment, $votes"} {{endif}} <div class='cAuthorPane cAuthorPane_mobile ipsResponsive_showPhone ipsResponsive_block'> <h3 class='ipsType_sectionHead cAuthorPane_author ipsResponsive_showPhone ipsResponsive_inlineBlock ipsType_break ipsType_blendLinks ipsTruncate ipsTruncate_line'> {template="userLink" group="global" app="core" params="$comment->author(), $comment->warningRef(), $comment->author()->group['g_id']"} <span class='ipsResponsive_showPhone ipsResponsive_inline'> {template="reputationBadge" group="global" app="core" params="$comment->author()"}</span> </h3> <div class='cAuthorPane_photo'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} </div> </div> <aside class='ipsComment_author cAuthorPane ipsColumn ipsColumn_medium ipsResponsive_hidePhone'> <div class='author_info'> <div class="wa_pContainer" itemscope="" itemtype="http://schema.org/Person"> <div class="pContainer_b1" > {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} </div> {{$coverPhoto = $comment->author()->coverPhoto();}} {{if $coverPhoto->file}} <div class="pc_coverphoto" style="background-image: url('{$coverPhoto->file->url}') !important;"> </div> {{else}} {{endif}} <div class="uipmaster2 cAuthorPane_author ipsType_blendLinks ipsType_break" title="نام کاربری" data-ipsTooltip class="pContainer_Button"> <h> <strong>{$comment->author()->link( $comment->warningRef() )|raw}</strong> </h> </div> <div class="wa_pContainer_b4"> <div class="wa_pContainer_lnk"> {{if \IPS\Member::loggedIn()->member_id != $comment->author()->member_id}} {{if \IPS\Member::loggedIn()->member_id != $comment->author()->member_id and ( !$comment->author()->members_bitoptions['pp_setting_moderate_followers'] or \IPS\Member::loggedIn()->following( 'core', 'member', $comment->author()->member_id ) )}} {{$memberFollowers = $comment->author()->followers();}} {{if member.member_id}} {{if member.following( 'core', 'member', $comment->author()->member_id )}} <a href="{url="app=core&module=system&section=notifications&do=follow&follow_app=core&follow_area=member&follow_id={$comment->author()->member_id}"}" title="{lang="following_this_member"}" data-ipsTooltip class="pContainerLink" data-role="followButton" data-ipsHover data-ipsHover-cache='false' data-ipsHover-onclick><i class="fa fa-user-times"></i></a> {{else}} <a href="{url="app=core&module=system&section=notifications&do=follow&follow_app=core&follow_area=member&follow_id={$comment->author()->member_id}"}" title="{lang="follow_this_member"}" data-ipsTooltip class="pContainerLink" data-role="followButton" data-ipsHover data-ipsHover-cache='false' data-ipsHover-onclick><i class="fa fa-user-plus"></i></a> {{endif}} {{endif}} {{endif}} {{if \IPS\Member::loggedIn()->member_id && !$comment->author()->members_disable_pm and !\IPS\Member::loggedIn()->members_disable_pm and \IPS\Member::loggedIn()->canAccessModule( \IPS\Application\Module::get( 'core', 'messaging' ) )}} <a href='{url="app=core&module=messaging&controller=messenger&do=compose&to={$comment->author()->member_id}" seoTemplate="messenger_compose"}' data-ipsDialog data-ipsDialog-title='{lang="compose_new"}' data-ipsDialog-remoteSubmit data-ipsDialog-flashMessage="{lang="message_sent"}" title="ارسال پیام به کاربر" data-ipsTooltip class='pContainerLink'><i class="fa fa-paper-plane"></i></a> {{endif}} {{endif}} </div></div> <div class="wa_pContainer_b2"> <div class="wa_pContainer_b2_1"> <div> <span class="wa_pContainer_b2_m">تاپیک ها</span> </div> <span style="font-size: 15px;">{{$where[] = "starter_id = " . $comment->author()->member_id;}} {{$author_topics = \IPS\forums\Topic::getItemsWithPermission( $where, NULL, 0 );}} {{$topics_count = count($author_topics);}} {$topics_count}</span> </div> <div class="wa_pContainer_b2_1"> <div> <span class="wa_pContainer_b2_m">ارسال ها</span> </div> <span style="font-size: 15px;">{$comment->author()->member_posts}</span> </div> </div> <div class='uipmaster' title="گروه کاربری" data-ipsTooltip class="pContainer_Button">{expression="\IPS\Member\Group::load( $comment->author()->member_group_id )->formattedName" raw="true"} {{if \IPS\Member\Group::load( $comment->author()->member_group_id )->g_icon }} <img src='{file="$comment->author()->group['g_icon']" extension="core_Theme"}' alt='' class='cAuthorGroupIcon'> {{endif}} </div> <li class="userpa"> <span class="leftinfo"><i class="fa fa-heart"></i> اعتبار : </span> <span class="rightinfo" style="color:#fff">{template="reputationBadge" group="global" app="core" params="$comment->author()"}</span> </li> <li class="userpa"> <span class="leftinfo" style="color:#f5d285"><i class="fa fa-trophy fa-lg"></i> {lang="members_days_won_count"} </span> <span class="rightinfo" style="color:#f5d285">{number="$comment->author()->getReputationDaysWonCount()"}</span> </li> <li class="userpa"> <span class="leftinfo"><i class="fa fa-bell"></i> وضعیت : </span> <span class="rightinfo">{{if $comment->author()->isOnline()}}<span class='ifonline'>آنلاین</span>{{else}}<span style='color:#ea5c5c'>آفلاین</span>{{endif}}</span> </li> <li class="userpa"> <span class="leftinfo"><i class="fa fa-exclamation-triangle"></i> اخطارها : </span> <span class="rightinfo">{number="$comment->author()->warn_level"}</span> </li> <li class="userpa"> <span class="leftinfo"><i class="fa fa-eye"></i> آخرین فعالیت : </span> <span class="rightinfo">{{if $comment->author()->last_activity}}{datetime="$comment->author()->last_activity"}{{else}}{lang="never"}{{endif}}</span> </li> <li class="userpa"> <span class="leftinfo"><i class="fa fa-sign-in"></i> تاریخ عضویت : </span> <span class="rightinfo">{datetime="$comment->author()->joined" dateonly="true"}</span> </li> {{if $comment->author()->member_id}} {{if $comment->author()->reputationImage()}} <li class='ipsPad_half'> <img src='{file="$comment->author()->reputationImage()" extension="core_Theme"}' title='{{if $comment->author()->reputation()}}{$comment->author()->reputation()}{{endif}}' alt=''> </li> {{endif}} {template="customFieldsDisplay" group="global" app="core" params="$comment->author()"} {{endif}} <div> <div> </div> </div> </div> </div> </aside> <div class='ipsColumn ipsColumn_fluid'> {template="post" group="topics" app="forums" params="$item, $comment, $item::$formLangPrefix . 'comment', $item::$application, $item::$module, $itemClassSafe"} </div> </article> قدم سوم ) خوب . بعد از ذخیره تغییرات، وارد custom.css بشید و کدهای زیر رو اضافه کنید. .cAuthorPane { padding: 10px !important; margin-top: 57px } aside.ipsComment_author.cAuthorPane.ipsColumn.ipsColumn_medium { width: 245px; } .wa_pContainer { padding: 2px; background-color: #fff; margin: -10px 2px 15px 2px; } .pContainer_b1 { margin-top: 0px; margin-bottom: 5px; text-align: center; } .pContainer_b1 img { border-radius: 500px; height: 100px; width: 100px; } .pc_coverphoto { margin-bottom: 5px !important; background-color: #FFFFFF !important; background-position: 50% 50%; background-repeat: no-repeat; -webkit-background-size: 100% 100%; -moz-background-size: 100% 100%; background-size: 100% 100% !important; height: 114px; width: 216px; border-radius: 10px; margin: -98px 0 0 0; } .wa_pContainer_b2 { background-color: #6fa066; background-image: url({resource="" app="core" location="global"}); overflow: hidden; padding: 8px 0; border-radius:7px; } .wa_pContainer_b2_1 { width: 50%; float: left; } .wa_pContainer_b2_1 .ipsRepBadge { font-size: 15px; font-weight: normal; } .wa_pContainer_b2_m { color: #f5f5f5; text-transform: uppercase; font-size: 12px; } .wa_pContainer_lnk { text-align: center; } .wa_pContainer_b3 { margin: 5px 0; } .wa_pContainer_b4 { margin: 5px 0; } .pContainerLink { width: 104px; height: 28px; line-height: 28px; margin: 0 1px; text-align: center; background: #3d94bd; border-radius: 5px; display: inline-block; color: #FFFFFF; font-size: 15px; } .pContainerLink:hover { color: #FFFFFF; } .pContainer_Button { width: 60px; height: 28px; line-height: 28px; text-align: center; background: #2ac392; border-radius: 2px; display: inline-block; color: #FFFFFF; font-size: 15px; } .pContainer_Button:hover { color: #FFFFFF; } .userpa { display: inline-block; width: 100%; color: #fefffe; padding: 5px 10px; margin-top: -2px; border-radius: 5px; background: #282828; border: 1px #282828 solid; } .userpa:hover { background: #000; } .uipmaster{ display: inline-block; width: 100%; color: #fefffe; padding: 5px 10px; margin-top: 4px; margin-bottom: 6px; border-radius: 5px; background: #282828; border: 1px #282828 solid; } .uipmaster:hover { background: #000; } .uipmaster2{ display: inherit; width: 100%; color: #fefffe; padding: 5px 10px; margin-top: 4px; margin-bottom: 6px; border-radius: 5px; background: #282828; border: 1px #282828 solid; } .uipmaster2:hover { background: #000; } .leftinfo { font-size: 12px; float: right; text-align: right; margin-right: 3px; margin-left: 0; min-width: 60px; width: auto !important; } .rightinfo { float: left; color: #CCC; font-size: 11px; } .ifonline{color:#15e615} /*------------ By Sarvin Pakzad ------------*/ تغییرات رو ذخیره کنید. تمام. لازم به ذکره که نیاز به هیچ افزونه و پلاگینی نیست. من فقط تاریخ شمسی رو نصب و کمی ویرایشش کردم تا تاریخ رو بصورت عددی بیاره. همچنین شما میتونید کدهارو به سلیقه دلخواهتون تغییر بدید. در صورت بهم ریختن قالبتون بهم گزارش بدید تا اصلاحش کنم. در صورت نیاز به اطلاعات کاربری پیشرفته تر و تخصصی برای انجمنتون بهم پیام ارسال کنید. هزینه ایی نمیگیرم. منتظر آموزش های پیشرفته تری باشید. امیدوارم آموزش مفیدی بوده باشه. موفق باشید. سروین پاکزاد
  32. A امتیاز
    با سلام در این اموزش میخوام یاد بدم که چگونه به نوار بخش های یا انجمن ها عکس بگراند بگذارید ابتدا به ویرایش کد های قالبتان رفته و کد زیر را سرچ نمایید : .ipsType_sectionTitle و وارد framework.css شد و کد را پیدا کنید و قطعه کد زیر را به کدتان اضافه کنید : background-image: url(ادرس عکس ); بعد این کار سیو کنید و چنین محیطی را خواهید داشت
  33. A امتیاز
    در این آموزش " افزودن تعداد موضوعات و استایل دهی جدید به صفحه اول انجمن و داخل انجمن ها " را برای شما آموزش خواهم داد. اگه پست های پیشین مرا دیده باشید همانند اینو برای پست ها در تاپیک آموزش کادربندی اطلاعات کاربری در پست ها (جدید) انجام دادم که حتما از اون پست هم بازدید به عمل بیاورید ابتدا به مسیر : ادمین پنل > شخصی سازی > پوسته ها > کلیک بر روی آیکون </> یا همان ویرایش Css , Html - سپس در فیلد جستجو عبارت forumRow را وارد کنید و قالب مربوطه را پیدا و کلیک کنید در محتویات صفحه با دقت بسیار موارد زیر را انجام دهید. این دو خط کد ها را پیدا <dt class="ipsDataItem_stats_number">{number="$count"}</dt> <dd class="ipsDataItem_stats_type ipsType_light">{lang="posts_no_number" pluralize="$count"}</dd> و با کد زیر جایگزین کنید <ul class="chris_Forum_Icons"><li><div class="chris_Forum_Post_Icon chris_Forum_Post_Icon_Posts" data-ipstooltip="" _title="{lang="__api_forums_posts"}"> <i class="fa fa-comments" aria-hidden="true"></i><span class="topic_icon_numtext">{number="$count"}</span></div></li> <li><div class="chris_Forum_Post_Icon chris_Forum_Post_Icon_topics" data-ipstooltip="" _title="{lang="__api_forums_topics"}"> <i class="fa fa-list-alt" aria-hidden="true"></i><span class="topic_icon_numtext">{{if $forum->hasChildren()}}{{$cSubTopics = 0;}}{{foreach $forum->children() as $subforum}}{{$cSubTopics += $subforum->topics;}}{{endforeach}}{{$cTopics = $forum->topics + $cSubTopics;}}{number="$cTopics"}{{else}}{{$cTopics = $forum->topics;}}{number="$cTopics"}{{endif}}</span></div></li></ul> و در مرحله آخر کد زیر را در custom.css در تب CSS وارد کرده و ذخیره کنید. .chris_Forum_Post_Icon_Posts{background:#1d57da;color:#fff}.chris_Forum_Post_Icon_topics{background:#1d8803;color:#fff}.chris_Forum_Post_Icon{border-radius:100%;display:inline-block;position:relative;font-size:17px;width:30px;height:30px;line-height:30px;text-align:center;box-shadow:0 0 5px 2px #00000047 inset}.chris_Forum_Post_Icon span{background:#f5f5f5;border-radius:10px;font-size:11px;font-weight:700;color:#000;position:absolute;bottom:-10px;right:-3px;height:17px;line-height:17px;box-shadow:0 0 5px 1px #00000047 inset;text-shadow:none;padding:0 5px}ul.chris_Forum_Icons li{display:block;float:left;margin:0!important}@media screen and (max-width: 979px){ul.chris_Forum_Icons{display:block;float:left;margin:0!important;width:70%}} مثل همیشه تمام !
  34. A امتیاز
    سلام برای فعال کردن امضای کاربران در IPS در اولین اقدام ) به کاربران > تنظیمات کاربری > نمایه ها > تنظیمات نمایه بیایید پایین و به قسمت امضاها برید و تیک فعال کردن امضا ها رو فعال کنید. + همچنین میتونید دیگر گزینه های موجود رو فعال کنید. دومین اقدام ) به قسمت گروه های کاربری برید. ( من اینجا مثلا گروه کاربران عادی رو انتخاب کردم ) گروه کاربری دلخواه رو انتخاب کرده : گزینه توانایی استفاده از امضاء را تو قسمت ( امضاها ) فعال کنید. لازم به ذکر هستش که شروط مختلفی رو همچنین میتونید برای استفاده از امضاها برای گروه کاربری تون بدید. تغییرات رو ذخیره کنید . حالا داخل انجمن تغییرات اتخاذ شده رو برای گروه کاربری مد نظرتون رو میتونید مشاهده کنید. موفق باشید.
  35. A امتیاز
    سلام دوستان تو این آموزش میخوام چند استایل برای گروههای کاربری رو بهتون یاد بدم. <span style='font-weight: bold; background: linear-gradient(to left, #d07fff, #8473fd ); -webkit-background-clip: text; -webkit-text-fill-color: transparent;'> <span style='font-weight: bold; background: linear-gradient(to right, #ff6d6d, #ff08d5); -webkit-background-clip: text; -webkit-text-fill-color: transparent;color: #FF512F;'> <span style='font-weight: bold; background: linear-gradient(to right, #ffd400, #d53a3a); -webkit-background-clip: text; -webkit-text-fill-color: transparent;'> <span style='font-weight: bold; background: #d21df3;; -webkit-background-clip: text; -webkit-text-fill-color: transparent;text-shadow: 1px 1px 10px #d21df3;'> امیدوارم خوشتون بیاد
  36. A امتیاز
    سلام دوستان. اگه تا حالا برنامه General Statistics رو نصب کرده باشین میدونین که ظاهر چندان خوبی نداره ولی با این آموزش میتونین یه استایل خوب بهش بدین. خب برای شروع وارد مسیر زیر بشید. ادمین - شخصی سازی - پوسته ها - ویرایش پوسته مورد نظر - تب قالب - جستوجوی عبارت gstats کل کدهای داخلش رو با کدهای زیر جایگزین کنید: <div class="cybergstat"> <h3 class="ipsType_reset ipsWidget_title">Статистика форума</h3> <div class='ipsWidget_inner'> {{if $orientation == 'vertical'}} <div class='ipsPad_half'> <ul class='ipsDataList'> <li class='ipsDataItem'> <div class='ipsDataItem_main ipsPos_middle'> <strong>{lang="total_topics"}</strong> </div> <div class='ipsDataItem_stats ipsDataItem_statsLarge'> <span class='ipsDataItem_stats_number'>{number="$stats['total_topics']"}</span> </div> </li> <li class='ipsDataItem'> <div class='ipsDataItem_main ipsPos_middle'> <strong>{lang="total_posts"}</strong> </div> <div class='ipsDataItem_stats ipsDataItem_statsLarge'> <span class='ipsDataItem_stats_number'>{number="$stats['total_posts']"}</span> </div> </li> <li class="ipsDataItem"> <div class="ipsDataItem_main ipsPos_middle"> <strong>{lang="stats_total_members"}</strong> </div> <div class="ipsDataItem_stats ipsDataItem_statsLarge"> <span class="ipsDataItem_stats_number">{number="$stats['member_count']"}</span> </div> </li> <li class="ipsDataItem"> <div class="ipsDataItem_main ipsPos_middle"> <strong>{lang="stats_most_online"}</strong> </div> <div class="ipsDataItem_stats ipsDataItem_statsLarge"> <span class="ipsDataItem_stats_number">{number="$stats['most_online']['count']"}</span><br> <span class="ipsType_light ipsType_small">{datetime="$stats['most_online']['time']" norelative="true"}</span> </div> </li> </ul> <hr class='ipsHr'> {{if $stats['last_registered']}} <div class='ipsClearfix ipsPad_bottom'> <div class='ipsPos_left ipsType_center cNewestMember'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$stats['last_registered'], 'small'"} </div> <div class='ipsWidget_latestItem'> <strong class='ipsType_minorHeading'>{lang="stats_newest_member"}</strong><br> <span class='ipsType_normal'>{$stats['last_registered']->link()|raw}</span><br> <span class='ipsType_medium ipsType_light'>{lang="members_joined"} {datetime="$stats['last_registered']->joined" norelative="true"}</span> </div> </div> {{endif}} </div> {{else}} <div class="ipsGrid ipsGrid_collapsePhone"> <div class='ipsGrid ipsGrid_collapsePhone'> <div class='ipsGrid_span2 ipsType_center'> <div class="gstatsistic"> <span class="ipsType_light"><span class="ipsType_left leftsts">{number="$stats['total_topics']"}</span> <span class="ipsType_right rightsts">{lang="total_topics"}<i class="fa fa-comment-o ists" aria-hidden="true"></i></span> </span> </div> </div> <div class='ipsGrid_span2 ipsType_center'> <div class="gstatsistic"> <span class="ipsType_light"><span class="ipsType_left leftsts">{number="$stats['total_posts']"}</span> <span class="ipsType_right rightsts">{lang="total_posts"}<i class="fa fa-comment-o ists" aria-hidden="true"></i></span> </span> </div> </div> <div class='ipsGrid_span2 ipsType_center'> <div class="gstatsistic"> <span class="ipsType_light"><span class="ipsType_left leftsts">{number="$stats['member_count']"}</span> <span class="ipsType_right rightsts">{lang="stats_total_members"}<i class="fa fa-comment-o ists" aria-hidden="true"></i></span> </span> </div> </div> <div class='ipsGrid_span2 ipsType_center'> <div class="gstatsistic"> <span class="ipsType_light"><span class='ipsType_left leftsts' data-ipsTooltip title='<time data-norelative="true">{$stats['most_online']['time']}</time>'>{number="$stats['most_online']['count']"}</span> <span class="ipsType_right rightsts">{lang="stats_most_online"}<i class="fa fa-comment-o ists" aria-hidden="true"></i></span> </span> </div> </div> <div class='ipsGrid_span4 ipsType_center'> <div class="gstatsistic"> <span class="ipsType_light"><span class='ipsType_left leftsts' data-ipsTooltip title='{lang="members_joined"} {datetime="$stats['last_registered']->joined" norelative="true"}'>{$stats['last_registered']->link()|raw}</span> <span class="ipsType_right rightsts">{lang="stats_newest_member"}<i class="fa fa-comment-o ists" aria-hidden="true"></i></span> </span> </div> </div> </div> </div> {{endif}} </div> </div> در فابل costum.css کدهای زیر رو قرار بدید: .cybergstat { margin-top: 0px; } .gstatsistic { margin: 3px; padding: 0px; display: block; height: 40px; line-height: 40px; background: #fefefe; border: 1px solid #eae5e4; } .gstatsistic:hover { color: #e6e8ea; float: center; } .gstatsistic:hover .leftsts { background: #2f35537d; color: #fbfbfb; font-weight: bold; transition: all 0.4s ease; } .gstatsistic:hover .rightsts { color: #2e3135; } .rightsts { color: #2e3135; float: center; position: relative; } .rightsts .ists { display: none; } .leftsts { color: #2e3135; float: left; padding: 0 12px; height: 38px; position: relative; background: #f2f3f4; transition: all 0.4s ease; } امیدوارم خوشتون بیاد
  37. A امتیاز
    سلام، در این مطلب می خوام آموزش بدم که چطوری می تونید عنوان انجمنتون رو مثل گیف زیر متحرک کنید: اول به این مسیر برید: پیشخوان > شخصی سازی> پوسته ها > ویرایش(تم مورد نظرتون) > globalTemplate در بین تگ Head این کد جاوا اسکریپت رو وارد کنید: <script type="text/JavaScript" language="javascript"> msg = "{expression="output.getTitle( $title )"}"; + msg;pos = 0; msg = msg+' - '; function scrollMSG() { document.title = msg.substring(pos, msg.length) + msg.substring(0, pos); pos++; if (pos > msg.length) pos = 0 window.setTimeout("scrollMSG()",200); } scrollMSG(); </script> برای تنظیم سرعت انیمیشن مقدار scrollMSG را تغییر دهید. همچنین مقدار msg را به هیچ وجه تغییر ندهید!!! امیدوارم لذت برده باشید
  38. A امتیاز
    سلام دوست عزیز این مورد از نسخه 4.4 به سیستم اضافه شده و باید اون تنظیمات هم فعال کنید ادمین >‌ کاربران > نمایه ها > تنظیمات نمایه > نمایش تنظیمات > عمومی
  39. A امتیاز
    سلام خدمت دوستان عزیز تو این آموزش می خوام بهتون یاد بدم که چطوری می تونین تعداد موضوع ها رو در هر زیر انجمن نمایش بدین. اگه دقت کنین تو خود IPS فقط تعداد ارسال ها نمایش داده میشه. البته این کار رو می تونین با افزونه هم انجام بدین. برای این کار وارد مسیر زیر بشید: frums > front > index > frumrow کد زیر رو پیدا کنید: <dl> {{$count = \IPS\forums\Topic::contentCount( $forum, TRUE );}} <dt class="ipsDataItem_stats_number">{number="$count"}</dt> <dd class="ipsDataItem_stats_type ipsType_light">{lang="posts_no_number" pluralize="$count"}</dd> </dl> با کد زیر جایگزین کنید: <dl> {{$count = \IPS\forums\Topic::contentCount( $forum, TRUE );}} <dt class="ipsDataItem_stats_number">{number="$count"}</dt> <dd class="ipsDataItem_stats_type ipsType_light">{lang="posts_no_number" pluralize="$count"}</dd> <dt class="ipsDataItem_stats_number">{number="$forum->topics"}</dt> <dd class="ipsDataItem_stats_type ipsType_light">{lang="{!# [1:temat][2:tematy][3:tematy][4:tematy][?:tematów]}" pluralize="$forum->topics"}</dd> </dl> خب تغییرات رو ذخیره کنید. ..::|امیدوارم بدردتون بخوره|::..
  40. A امتیاز

    نگارش 1.0.0

    23 دریافت

    با استفاده از این افزونه می توانید جزییات بیشتری را مثل تعداد پاسخ، تعداد بازدید و ... به تایپک ها اضافه کنید. New look for topic description area Add number of views Add number of replies, answers Language string for tooltip phrases, so can be translatable in multi language communities

    رایگان

  41. A امتیاز

    نگارش 1.2.6

    290 دریافت

    توسط این افزونه می توانید گروه های کاربری سایت خود را در پایین سایت و یا در کنار سایت نمایش دهید.

    رایگان

  42. A امتیاز
    اگر در منوی مدیریت ایکن ها وجود ندارد به روش زیر عمل کنید کدهای زیر را داخل فایل custom.css  قرار دهید. #elUserLink_menu a:before, #elCreateNew_menu a:before { content:"\f02b"; font-family:"FontAwesome"; font-size:14px; font-weight:normal; display:inline-block; -webkit-font-smoothing:antialiased; -moz-osx-font-smoothing:grayscale; -webkit-transform:translate(0,0); -moz-transform:translate(0,0); -ms-transform:translate(0,0); -o-transform:translate(0,0); transform:translate(0,0); margin-bottom:-2px; line-height:1; } #elUserLink_menu a:before, #elCreateNew_menu a:before { display:inline-block; width:22px; opacity:0.7; } #elUserLink_menu li[data-menuItem='admincp'] i { display:none; } #elUserLink_menu a:hover:before, #elCreateNew_menu a:hover:before { opacity:1; } #elUserLink_menu li[data-menuItem='profile'] a:before { content:"\f007" } #elUserLink_menu li[data-menuItem='messages'] a:before { content:"\f01c" } #elUserLink_menu li[data-menuItem='manageFollowed'] a:before { content:"\f1d8" } #elUserLink_menu li[data-menuItem='attachments'] a:before { content:"\f0c6" } #elUserLink_menu li[data-menuItem='settings'] a:before { content:"\f013" } #elUserLink_menu li[data-menuItem='ignoredUsers'] a:before { content:"\f05e" } #elUserLink_menu li[data-menuItem='modcp'] a:before { content:"\f046" } #elUserLink_menu li[data-menuItem='admincp'] a:before { content:"\f023" } #elUserLink_menu li[data-menuItem='signout'] a:before { content:"\f08b" } #elCreateNew_menu a:before { content:"\f0fe" } #elCreateNew_menu a[href*="announcements"]:before { content:"\f0a1" } #elCreateNew_menu a[href*="module=status"]:before { content:"\f086" } #elCreateNew_menu a[href*="/files/"]:before { content:"\f019" } #elCreateNew_menu a[href*="/gallery/"]:before { content:"\f03e" } #elCreateNew_menu a[href*="/blogs/"]:before { content:"\f02d" } #elCreateNew_menu a[href*="/calendar/"]:before { content:"\f073" } #elCreateNew_menu a[href*="/articles"]:before { content:"\f0f6" } #elCreateNew_menu a[href*="/forum/"]:before { content:"\f086" }
  43. A امتیاز
    با سلام خدمت دوستان و بزرگواران از این پس دامنه IPBFarsi.ir با آدرس IPSFarsi.ir در دسترس خواهد بود. کلیه بخش های سایت همچون صفحه اول که یک صفحه جداگانه از IPS بود با همان ظاهر توسط برنامه Pages از IPS طراحی گشته و صفحات جدید دیگر همگی با هسته IPS یکپارچه سازی گشته اند و از این به بعد تمامی قسمت ها بر پایه IPS خواهند بود. بخش های جدیدی همچون VIP، جوایز و دیگر بخش ها بزودی به سایت جهت افزایش بهره وری و سهولت در خدمت رسانی اضافه خواهند شد. همچنین خدمات ویژه ای همچون نصب، ارتقا و پشتیبانی ویژه توسط تیم IPSFarsi در دسترس خواهد بود تا مدیرانی که خواهان برون سپاری کارهای فنی IPS سایت خود هستند به راحتی بتوانند تمرکز خود را تماما بر روی سایت خود بگذارند. به محض راه اندازی بخش های جدید، در همین موضوع اطلاع رسانی و توضیح داده خواهد شد. علت خارج کردن انجمن از subdomian تنها به دلیل یکپارچگی بیشتر با برنامه Pages از IPS بوده و هیچ ارتباطی به بد یا خوب بودن ساب دومین نداشته است. پس لطفا سریعا به فکر انتقال انجمن خود از ساب دومین همانند IPSFarsi نباشید و پس از بررسی جمیع عوامل و در صورت نیاز، تصمیم گیری بفرمایید. همچنین سال نو رو خدمت شما عزیزان از طرف خودم و تیم IPBFarsi تبریک عرض می کنم و جا داره از مدیران عزیز IPSFarsi که در سال گذشته زحمات فراوانی کشیدن تشکر ویژه کنم. با آرزوی موفقیت
  44. A امتیاز

    نگارش 1.0.1

    257 دریافت

    این افزونه (ابزارک) بخش آمارهای انجمن و کاربران را با هم ادغام می کند. این افزونه به صورت ابزارک قابل دسترس است.

    رایگان

  45. A امتیاز

    نگارش 1.0.0

    27 دریافت

    سلام فول پک پرچم 240 کشور که توسط سایت www.ircfc.ir گردآوری و تنظیم شده است لیست پرچم 240 کشور (وقت نکردم اماده کنم هر کسی اماده کرد خصوصی کنه تا ویرایش کنم)

    رایگان

  46. A امتیاز

    نگارش 1.0.0

    39 دریافت

    سلام فول پک حالت من که توسط سایت www.ircfc.ir گردآوری و تنظیم شده است لیست حالت من

    رایگان

  47. A امتیاز
    به طور عادی، در زبان HTML قابلیت استفاده از دستورات شرطی وجود ندارد. در برنامه های پیشرفته ای مثل IPS نیاز است تا در مورد نحوه نمایش اطلاعات خروجی تصمیم گیری شود. این عمل از طریق PHP در Backend سیستم قابل انجام است اما در بسیاری از مواقع انجام این کار در Backend مناسب نیست چرا که باید در Backend پردازش داده ها صورت گیرد و در خود پوسته نحوه نمایش تصمیم گیری شود. به همین دلیل در پوسته های IPS، زبان HTML ارتقا داده شده و امکان استفاده از تگ های خاص و دستورات شرطی محیا گردیده است که آن را تبدیل به HTML Logic کرده است. - قوانین پایه تگ ها منطقی ساختار کلی {{if $condition}} ... {{else}} ... {{endif}} مثال : {{if !$condition}} {{if ( $color == 'green' && $size == 'big' ) || $condition}} {{if count( $value ) > 2}} متغیر ها استفاده از مقدار loop ها و دیگر توابع IPS مثال : {$value} استفاده از مقدار خروجی افزونه ها {pluginName="value"} - قوانین کاربردی در ادامه چند دستور کاربردی رایج، جهت آشنایی بیشتر آورده شده است. اگر کاربر عضو باشد {{if member.member_id}} <!-- پیغام شما به کاربران عضو --> {{endif}} اگر کاربر مهمان باشد {{if !member.member_id}} <!-- this will show if the user is a guest --> {{endif}} نمایش پیام تنها به چند کاربر خاص با استفاده از id کاربری {{if in_array( member.member_id, array( 5, 28, 472 ) )}} <!-- نمایش پیغام اگر شناسه کاربر ۵،۸ یا ۴۷۲ باشد --> {{endif}} اگر کاربر در گروه خاصی باشد {{if member.inGroup('2')}} <!-- نمایش پیام به تمامی کاربرانی که شناسه گروه آن ها ۲ است --> {{endif}} اگر کاربر مدیریت کل باشد {{if member.isAdmin()}} <!-- نمایش پیغام به مدیران کل --> {{endif}} اگر کاربر محروم شده، باشد {{if member.isBanned()}} <!-- نمایش پیغام به کاربران محروم شده --> {{endif}} چند شرط در یک دستور {{if member.member_id == 3}} <!-- نمایش پیغام تنها در صورتی که شناسه کاربر ۳ بود --> {{elseif member.member_id == 9}} <!-- نمایش پیغام تنها در صورتی که شناسه کاربر ۹ بود --> {{else}} <!-- نمایش پیغام در صورتی که هیچکدام از شرایط قبل برقرار نبود --> {{endif}} اگر کاربر بیش از x ارسال داشت {{if member.member_posts > 3}} <!-- نمایش پیغام به کاربرانی که بیش از ۳ ارسال دارند --> {{endif}} اگر کاربر کمتر از x ارسال داشت {{if member.member_posts < 3}} <!-- نمایش پیغام به کاربرانی که کمتر از ۳ ارسال دارند --> {{endif}} اگر کاربر دقیقا x ارسال داشت {{if member.member_posts == 3}} <!-- نمایش پیغام به کاربرانی که دقیقا ۳ ارسال دارند --> {{endif}} اگر صفحه ای که کاربر قرار دارد بخشی از برنامه x است اسم برنامه ها از طریق متغیر app key قابل تشخیص است. app key برای برنامه Pages برابر با cms و برای فروشگاه برابر با nexus می باشد. {{if request.app == 'forums'}} <!-- نمایش پیغام در هر صفحه ای که بخشی از انجمن ها باشد --> {{endif}} اگر صفحه ای که کاربر قرار دارد جزیی از هیچ برنامه ای نیست مثل نمایه، صفحه عضویت و ... {{if request.app == 'core'}} <!-- نمایش پیغام در صفحاتی که متعلق به هیچ برنامه ای نیست --> {{endif}} اگر یک تنظیم دارای مقدار خاصی است بیش از ۱۰۰۰ تنظیم تنها برای برنامه core وجود دارد. برنامه های forums و ... هر کدام بیش از چند هزار تنظیم دارند! {{if settings.reputation_enabled}} <!-- نمایش پیغام در صورتی که اعتبار دهی همانند پسند فعال باشد --> {{endif}} اگر متغیر در قالب، دارای متغیر x است منظور از قالب بخش template بوده و منظور پوسته که با واژه theme شناخته می شود نیست. {{if $myVariable == 'some_value'}} <!-- نمایش پیام --> {{endif}} اگر id انجمن برابر با x باشد {{if request.app == 'forums' && request.module == 'forums' && request.id == 3}} <!-- اگر صفحه ای که کاربر قرار دارد در برنامه انجمن ها بوده و شناسه انجمن برابر با ۳ باشد --> {{endif}} موفق باشید
  48. A امتیاز
    خیلی ممنون واقعا آموزش کاملی بود خیلی راحت انجامش دادم امیدوارم همه ی آموزش های ای پی بی اینطوری باشه
  49. A امتیاز
    http://ipsfarsi.com/topic/11958-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-ipbfarsi/page__hl__%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86+%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C
  50. A امتیاز
    با سلام ابتدا کد های زیر را در ipb_styles.css در انتهای آن وارد نمایید. برای این کار مسیر زیر را بروید . Look & Feel = > Manage Skin Sets & Templatesl = > Manage Templates & CSS /* postbit_ipbfarsi*/ .IPfarsi { padding-left: 4px; padding-right: 2px; padding-top: 2px; padding-bottom: 2px; background-color: #efefef; border-top: 1px solid #dddddd; border-right: 1px solid #dddddd; border-left: 1px solid #c4c4c4; border-bottom: 1px solid #c4c4c4; margin-bottom: 4px; text-align:center; -moz-box-shadow: 0 2px 6px #b3b3b3; -webkit-box-shadow: -1px 2px 2px #b3b3b3; .IPfarsi { padding-left: 4px; padding-right: 2px; padding-top: 2px; padding-bottom: 2px; background-color: #efefef; border-top: 1px solid #dddddd; border-right: 1px solid #dddddd; border-left: 1px solid #c4c4c4; border-bottom: 1px solid #c4c4c4; margin-bottom: 4px; -moz-box-shadow: 0 2px 6px #b3b3b3; -webkit-box-shadow: -1px 2px 2px #b3b3b3; } برای کادر بندی Templates را انتخاب کنید و سپس در بخش Global Templates بیت userInfoPane را انتخاب کنید. حالا با قرار دادن عبارت IPfarsi در قسمت class هر قسمت از کد ها می توانید کادر خود را ایجاد کنید. به عنوان مثال اگر می خواهید عنوان کاربری کادر داشته با شد کافیست کد زیر را پیدا کنید <p class='desc member_title'> و آن را به صورت زیر تغییر دهید : <p class='desc member_title IPfarsi'> کد های زیر را از شکل زیر class='avatar' class='group_title' class='group_icon' class='post_count desc lighter' این صورت تغیر دهید IPfarsi class='avatar IPfarsi' class='group_title IPfarsi' class='group_icon IPfarsi' class='post_count desc lighter IPfarsi'
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+04:30 می باشد
×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا به ما در درک نحوه استفاده از آن کمک کند. سیاست حریم خصوصی.