رفتن به مطلب

برای شروعی حرفه ای آماده اید ؟!

سایت ساز IPSنسخه ۴/۴/۱۰
فارسی ساز IPS ۴.۴بیلد ۵
تاریخ هجری شمسینسخه ۴.۷.۳

توجه کنید برای دانلود فایل های اختصاصی باید سایت خود را ثبت کنید. اطلاعات بیشتر.

جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

تخته امتیازات

  1. Arash.Ranjbar

    Arash.Ranjbar

    کاربر رسمی


    • امتیاز

      52

    • تعداد ارسال ها

      457


  2. CHRIS-7

    CHRIS-7

    کاربر رسمی


    • امتیاز

      25

    • تعداد ارسال ها

      534


  3. وحید نامنی

    وحید نامنی

    بنیان گذار IPSFarsi


    • امتیاز

      17

    • تعداد ارسال ها

      16808


  4. sarvin_pakzad

    sarvin_pakzad

    کاربر عادی


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال ها

      45



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان دوشنبه, 26 خرداد 1399 در همه بخش ها

  1. A امتیاز
    باسلام به این صورت هست که کاربر لینک مستقیم اهنگ خودش رو توی نمایه پروفایل وارد میکنه و اهنگ مورد نظر در پروفایلش پخش میشه . در پنل ادمین در قسمت کاربران به قسمت نمایه ها برین و در قسمت "گزینه های نمایه " ، اضافه کردن رو بزنید و نام گروه رو "موزیک پروفایل "قرار بدین و ذخیره کنین.سپس روی علامت + جلوی "موزیک پروفایل" که" افزودن فیلد نمایه" هست کلیک کنید و مقادیرش رو به صورت زیر تنظیم کنید : نام فیلد: موزیک پروفایل توضیحات :لینک مستقیم آهنگ مورد نظر خود را برای پخش در پروفایل در این قسمت وارد کنید. گروه:موزیک پروفایل نوع فیلد:جعبه متن حداکثر طول :نامحدود در قسمت سطح دسترسی : گزینه "می توان از طریق پنل کاربری ویرایش نمود؟ "فعال باشد در قسمت جستجو و نمایش تنظیمات : قالب نمایش برای پروفایل بر روی از قالب بندی سفارشی استفاده کنید تنظیم شود. در قسمت Custom profile formatting کد زیر رو قرار بدین : <div style='text-align:center;' > <audio controls="" controlslist="nodownload" preload="none" name="media" style="width:100%;border-radius:50px;border:1px solid black;"><source src="{$content}" ></audio> </div> تمام.
  2. A امتیاز
    قبلا در مورد این موضوع بحث شده اما باید از بخش ادمین به قسمت سئو سایت و تب متا تگ ها برید و به صورت زنده ویرایش بزنید ضمنا کمی طول میکشه تا در گوگل تغییر کنه چون ثبت شده
  3. A امتیاز
    باسلام وقت بخیر نسخه های آلفا و بتا توسط ما منتشر نمی شوند تا به نسخه پایدار برسند.
  4. A امتیاز
    سلام. تو این آموزش میخوام بهتون یاد بدم که چجوری قسمت سوالات متداول رو بدون نیاز به افزونه به انجمنتون اضافه کنین. خب از داشبورد مدیریت در قسمت "صفحه ها" گزینه "بلوک" رو انتخاب کنید در صفحه باز شده گزینه "سفارشی" رو انتخاب و در پایین گزینه "به صورت HTML" رو انتخاب کنید در تب "جزئیات" نام بلوک را وارد کنید و در تب "محتوا" کدهای زیر را قرار دهید: <div style="text-align: center;"> <h2>سوالات متداول</h2> </div> <section class="faq-container"> <input id="faq1a" name="faq1" type="radio" checked="checked"> <label for="faq1a">عنوان سوال اول</label> <article> <p>شرح</p> </article> <input id="faq1b" name="faq1" type="radio"> <label for="faq1b">عنوان سوال دوم</label> <article> <p>شرح</p> </article> <input id="faq1c" name="faq1" type="radio"> <label for="faq1c">عنوان سوال سوم</label> <article> <p>شرح</p> </article> <input id="faq1d" name="faq1" type="radio"> <label for="faq1d">عنوان سوال پنجم</label> <article> <p>شرح</p> </article> </section> حال در custom.css کدهای زیر را وارد کنید: /* Start FAQ Accordion Section */ .faq-container { text-align: right; margin: 10px auto 30px auto; position: relative; } .faq-container article p { margin: 10px 15px 15px 15px; font-size: 14px; } .faq-container input[type=radio] { background-color: transparent; border: 1px solid transparent; height: 1px; position: absolute; width: 1px; margin: 4px 0 0 0; outline: none; } .faq-container input[type=radio] + label { background: #EEEEEE; border-bottom: 1px solid #fff; color: #333; cursor: pointer; display: block; font-size: 16px; font-weight: normal; line-height: 32px; padding: 10px 15px; position: relative; z-index: 20; } .faq-container input[type=radio] + label:before, .faq-container input[type=radio] + label:after { display: inline-block; font-family: FontAwesome; font-size: 24px; font-style: normal; font-weight: normal; text-decoration: inherit; } .faq-container input[type=radio] + label:before { content: "\f29c"; padding-right: 10px; padding-right: 5px; } .faq-container input[type=radio] + label:after { content: "\f054"; float: right; padding-left: 10px; } .faq-container input[type=radio] + label:hover { background: #D6D6D6; } .faq-container input[type=radio]:checked + label { background: #EEEEEE; } .faq-container input[type=radio]:focus + label { background: #BEBEBE; } .faq-container input[type=radio]:checked + label:hover { background: #D6D6D6; } .faq-container input[type=radio]:checked + label:after { -webkit-transform: rotate(90deg); -moz-transform: rotate(90deg); -ms-transform: rotate(90deg); -o-transform: rotate(90deg); transform: rotate(90deg); } .faq-container input[type=radio] + label + article { display: none; /* display: none; - Content is ignored by screen readers, additionally stops tabbing through hidden content */ height: 0; max-height: 0; overflow: hidden; /* 0, 0, hidden; - Content is ignored by screen readers, but tab key still steps through hidden elements */ -webkit-transition: all 1.5s ease-in-out; -moz-transition: all 1.5s ease-in-out; -o-transition: all 1.5s ease-in-out; -ms-transition: all 1.5s ease-in-out; transition: all 1.5s ease-in-out; } .faq-container input[type=radio]:checked + label + article { display: block; height: auto; max-height: 2000px; -webkit-transition: all 1.5s ease-in-out; -moz-transition: all 1.5s ease-in-out; -o-transition: all 1.5s ease-in-out; -ms-transition: all 1.5s ease-in-out; transition: all 1.5s ease-in-out; } /* End FAQ Accordion Section */ حال در صفحه اول انجمن ابزارک ساخته شده رو از طریق بلوک سفارشی در جای مناسب قرار دهید. امیدوارم موفق باشید
  5. A امتیاز
    سلام. برای اینکار وارد داشبورد مدیریتی بشین. بعد در قسمت سیستم وارد بخش محافظت از هرزنامه بشین و در تب چالش سوال جواب تغییرش بدین!
  6. A امتیاز
    سلام. برای این کار وارد داشبورد مدیریت بشین و از منوی کاربری گزینه نمایه ها یا پروفایل ها رو کلیک کنین تو صفحه باز شده تو تب اول یه دسته بندی ایجاد کنید مانند اطلاعات مکانی و برای اون دسته بندی زیر دسته بندی ایجاد کنید مانند شهر. استان. کشور و...
  7. A امتیاز
    سلام. این قابلیت به صوزت پیش فرض وجود داره. در حالت اول یک فایل زبان انگلیسی رو داره که وقتی شما فاایل زبان فارسی رو دانلود و نصب کنین سایتتون دو زبانه میشه و در فوتر انجمن دکمش ظاهر میشه
  8. A امتیاز
    سلام. این مورد با افزونه نیست. یکی از امکانات پیش فرض انجمن هست. برای فعال کردنش در داشبورد مدیریتی در قسمت قوانین و حریم شخصی وارد بشین و در پایین صفحه گزینه "نمایش نوار تایید قوانین به مهمان؟" رو فعال کنین
  9. A امتیاز
    چیز خاصی نیست. اگه بیشتر از چند روز به پنل مدیریت وارد نشید معمولا این پیام میاد. منظورش اینکه اگه نمیتونین انجمن رو به صورت روزانه مدیریت کنین میتونین از corn job استفاده کنین که خودش اتوماتیک کارارو انجام بده
  10. A امتیاز
    سلام. کد زیر رو تو بلاک یا محل مورد نظرتون درج کنید . {{if \IPS\Member::loggedIn()->member_id}} {{$member = \IPS\Member::loggedIn();}} Hello {$member->name}, Wellcome to .... {{endif}}
  11. A امتیاز
    البته نکته ایی که اینجا حائذ اهمیت اینه که اروری که شما بالاتر نوشتید مربوط میشه به پوسته اون مورد یا پلاگین و اگر خطایی در رابطه با کرش شدن جداول یا دیتابیس دریافت میکردید مسلما با Repair کردن تمامی جداول به کلی حل میشد . اما به هر صورت خوبه که مشکل تون حل شده.
  12. A امتیاز
    سلام. تست کنید ببینید رو قالب پیش فرض هم این ارور رو میده یا نه. اگه رو قالب دیفالت هم همین خطا رو دریافت میکنید ممکنه از افزونه یا برنامه membertools باشه که دارید استفاده میکنید
  13. A امتیاز
    سلام. از تصویر ارسالی مشخصه که قالب نصبی شما بیشتر از ۲ مگابایت حجمشه و شما باید مقادیر upload_max_filesize رو از فایل php.ini موجود تو هاست افزایش بدین و اگر دسترسی به این فایل ندارین به پشتیبانی هاستتون تیکت بزنین تا این کارو براتون بکنن
  14. A امتیاز
    سلام. نمی دونم ولی احتمال میدم هم چنین گزینه ایی باشه برای پلی به صورت خودکار بعد از بارگذاری صفحه چون توی توضیحاتش هم نوشته | شما باید فقط باید اون گزینه توی تنظیماتش یا تنظیماتی که در بخش گروه های کاربری هست رو فعال کنید Set auto play function so members tracks will auto play when the page loads
  15. A امتیاز
    نسخه 4.5 بتا نال شده در وبسایت webflake قرار داده شده لطفا اینجا هم زودتر منتشرش کنید: https://webflake.sx/files/file/5770-wf-null-invision-community-suite/ @وحید نامنی
  16. A امتیاز
    تا زمانی که به صورت نسخه نهایی ریلیز نشده امکانش نیست و هر فایل یا نرم افزاری که دارای پسوند Alpha یا Beta به منظور استفاده جهت عیب یابی یا همون دیباگ کردن میباشد و اصولا نسخه آزمایشی می نامند . ضمنا شامل فروشگاه به صورت کامل نمی باشد.
  17. A امتیاز
    قبلا در تاپیکی که خواستم از ویبولتین تبدیل کنم توضیح مفصل دادم و هیچ تفاوتی چندانی بین سیستم های مختلف جهت تبدیل به IPS نیست. اما باید آدرس به صورت home/site/ وارد بشه که حتما اولین قسمت از آدرس باید home باشه و باقی آدرس هار و پوشه عکس ها ، پیوست ها رو خودتون بدید
  18. A امتیاز
    باسلام وقت بخیر هاست شما داخل ایران هست و طبیعتا نمی تونید از سایت هایی که فیلتر هستند، استفاده کنید.
  19. A امتیاز
    با سلام خدمت دوستان و اساتید. دوستان من میخوام IPS روی vb ورژن (4.2.5)نصب کنم اون اسکریپتی ک گذاشته بودید رو اجرا کردم همه چی اوکی بود جز ورژن sql با پشتیبانی هاست صحبت کردم خواستم نظر شمارو هم بدونم. اطلاعات لازم رو هم اتچ کردم
  20. A امتیاز
    @Mohamad8794 سلام - تاپیک جدید ایجاد میکردی بهتر بود ، تا همین جاش هم تاپیک تبدیل کردن که خیلی سادس هم خیلی طولانی شده. در رابطه با مشکل پرفیکس ها یا مورد های این چنینی باید انجمن رو از حالت تعمیر دربیاری تا کدهاش بررسی بشه!!! @وحید نامنی سلام . یک پیشنهاد بنظرم تاپیک از دو پست قبل تقسیم بشه خیلی بهتره.
  21. A امتیاز
    سلام. مشکل اول: اگر مشکل طولانی بودن پرفیکسها فقط تو آخرین ارسالی ها هست از افزونه های دیگه که برای این کار طراحی شدن استفاده کنید. یا اگر از افزونه استفاده میکنید از طریق ابزارکها خوراک موضوع رو به صفحه اضافه و تست کنید. برای استفاده از پرفیکسها تو هر گروه کاربری اجازه دسترسی به پیشوندها و پسوندها رو فعال کنید. در ضمن من با این توضیحاتتون نفهمیدم منظورتون برچسبه یا پیشوند چون کلی باهم فرق دارن مشکل دوم: توی بخش کاربران روی یه کاربر کلیک کن و از ستون سمت راستی از گزینه عملیات خاص گروه رو تغییر بده مشکل سوم: اون اسم کاربری رو میون لیست کاربرات پیداش کن و موقعی که بخوای اون کاربر رو حذف کنی ازت میپرسه که مطالب این کاربر بعد از حذف به مهمان تغییر پیدا کنه یا به اسم یه کاربر دیگه که تو به اسم کاربر خودت تغییرش میدی مشکل چهارم: تنظیمات خود قالب این امکان رو به شما میده که تعداد ستون ساب فرومها چند ستونه باشه. ولی اینکه آبشاری بشه با کدنویسی امکان داره. برای تغییر آیکن به قسمت تالارهای گفتگو برید و آیکن مربوطشو تغییر بدید. دستی و از طریق کد هم میشه اینکارو کرد که در این صورت باید برای تک تک زیر انجمن ها کد بنویسین. آموزشش تو انجمن موجود هست. مشکل پنجم: این آیکنها اگه فرمت تصویری دارن نباید مشکلی داشته باشن ولی نه اگه از تصاویر svg استفاده میکنین ممکنه این مشکل باشه مشکل ششم: به طور پیش فرض همه قالبها اسم کاربر رو به یه رنگ نشون میدن. ولی شما اگه بخواین رنگش رو میتونین عوض کنین که در این صورت رنگ همشون تغییر میکنه. اینکه شما بخواین برای هر گروه کاربری به یه رنگ باشه من ایده ای ندارم. ..................................................... من در حد دونسته های خودم نظراتمو دادم شاید بقیه دوستان نظر متفاوتی برای حل مشکلات شما ارایه بدن.
  22. A امتیاز
    این نسخه برای دو سال پیشه و روی IPS 4.4 به خوبی عمل نمیکنه شما بجاش میتونید از افزونه زیر که پست کردم استفاده کنید که هم جدیده ، پوسه منحصر بفرد و زیبایی داره و هم در سایت اصلی پولی هست اما اینجا به صورت رایگان پست کردم برای تنظیماتش هم میتونی از قسمت گروه های کاربری ویرایش بزنی و در تب آخر حداکثر حجم آپلود فایل ، تعدادش رو برای هر گروه مشخص کنی فقط بدلیل چپ چین بودن زبان انگلیسی برای راست چین کردنش همین یه تیکه کد زیر رو در قسمت custom.css قالب تون اضافه کنید و ذخیره بزنید .trackinfo, .audio-time-tracker .timer {direction: ltr !important;}
  23. A امتیاز
    ببینید اگه تمام مراحل رو درست پیش برین نباید مشکلی داشته باشین. از داخل مدیریت از بخش افزونه ها افزونه نصب شده رو پاک و مجددا نصب کنید و کش رو هم خالی کنید
  24. A امتیاز
    فایلهای داخل پوشه system رو تو هاستتون آپلود کردین؟
  25. A امتیاز
  26. A امتیاز
    بله هست. ولی من لینکشو براتون میزارم
  27. A امتیاز
    سلام. شمسی ساز رو نصب کردین تا حالا؟
  28. A امتیاز
    درسته تو خود بلوک گزینه غیر فعال کردنش هست. من رو قالب خودم چون رنگ بلوک نمیذاشت دیده بشه فک کردم این قابلیت وجود نداره
  29. A امتیاز
    سلام. تو خود بلک روبه روی نوشته علامت ضربدر وجود داره اونو بزنی غیر فعال میشه. برای اینکه بخوای کلا این بلوک رو حذف کنی قالب مورد نظرتو ویرایش کن در تب قالب کلمه profile رو پیدا و بازش کن و دنبال کد زیر بگرد و پاکش کن <div class='ipsWidget ipsWidget_vertical cProfileSidebarBlock ipsBox ipsSpacer_bottom' data-controller='core.front.profile.toggleBlock'> {template="recentVisitorsBlock" group="profile" params="$member, $visitors"} </div>
  30. A امتیاز
    @alirezaaa از نظر من بهتره یک بک آپ از دیتابیس و فایل ها جداگونه بگیرید و بر روی نرم افزار شبیه ساز ومپ سرو (فقط فقط ومپ سرور) تست کنید یا حتی یک یوزر تست بسازید و ببینید اونجا هم چنین مشکلی وجود داره یا خیر ، قبل از انجام تست ها مطمئن بشید که نسخه PHP ومپ سرور با هاستتون یکی باشه حالا یا 7.2 هست یا 7.3 .
  31. A امتیاز
    اول از همه از بخش cache گزینه purge everything رو انتخاب کنید و سپس در IPS از بخش پشتیبانی cache رو خالی کنید. سپس برای مدت ۲ روز Cloudflare رو غیرفعال کنید تا اگر از سمت کلادفلیر باشه، دقیق تر بشه مراحل رو بریم جلو.
  32. A امتیاز
    با سلام بعضی موقه ها انجمنم به مشکل میخوره و پیغام "یک چیزی به مشکل برخورد ! لطفا دوباره تلاش نمایید." رو میده: کسی میتونه کمک کنه بگه مشکل از چیه و چطوری برطرفش کنم؟ مشکل برطرف شد مرسی.. بخاطر افزونه ویجت دیسکورد بود..پاکش کردم درست شد.
  33. A امتیاز
    لطفا سوال های خودتون رو در یک تاپیک جدید بیان کنید که خوندنش برای مخاطبین راحت باشه و قابل دنبال کردن. باتشکر
  34. A امتیاز
    سلام. دوست عزیز به قوانین انجمن احترام بذاریم. بالا آوردن تاپیکهای قدیمی نه منطقیه و نه عقلانی. این کار شما باعث میشه این تاپیک از طرف مدیریت بایگانی و بسته شه. سوالات و مشکلات خودتون رو تو تاپیکهای جدید مطرح کنین تا هم راحتتر جواب داده بشه و هم شما سریعتر به جواب برسین.
  35. A امتیاز
    البته رنگ های مهم موجوده اما اگه خواستید دستی هم میشه آموزشی که پست کردم رو ببینید
  36. A امتیاز
    بله کلا ویبولتین نسخه چهار اینطوریه و نسخه پنجمش هم که قالب و پلاگین خیلیکمی داره . اما مشکل شما ! ؛ از نسخه PHP نیست زیرا IPS با نسخه 5.6 PHP هم کار میکنه و الانم که مال شما روی 7.1 هست خوبه . در رابطه با MySQL هم باید خود مدیر سرورتون آپدیت کنند و کاری از دست شما بر نمیاد - باهاشون تماس بگیرید و بگید که آپدیت کنن حتما بک آپ از فایل ها و دیتابیس داشته باشید ضمن اینکه شما عملیات تبدیل رو می تونید روی نرم افزار ومپ سرور که به صورت رایگان در سایت های ایرانی هم هست دانلود کرده و انجام بدید که پس از اینکار همون جا بک آپ بگیرید روی هاست ریستور کنید !
  37. A امتیاز
    روی 7.3 هم تست کردم اسکریپت رو اجرا کردم بازم گیر به sql میده مث قبل... و روی نسخه فعلی ویبولتین ک هستم وقتی php رو از 7.1 بالاتر میبرم کلا سایتم بالا نمیاد.. با توجه ب اینکه ورژن php رو بردم بالا ولی sql تغییری نکرد بازم اقدام به نصب بکنم یا نکنم؟ فقط محض احتیاط نمیخوام وسط کار ب مشکل بخورم و چند روز سایت از دسترس خارج بشه... سر قضیه آپدیت وی بی به نسخه 4.2.5 مشکل برام پیش اومد و چندین روز سایت از دسترس خارج شد
  38. A امتیاز
    سیستم دیتابیس سایت رو هاست ها با نسخه های بروزتر php این در دسترس میذارن معمولا با ارتقا ورژن php مشکل باید حل بشه فعلا php رو روی 7.3 بذارید
  39. A امتیاز
    ممنون از شما دوست عزیز حتما مزاحمتون میشم.... منم والا خیلی با وی بی اذیت شدم این اواخر سر بروزرسانی و.... یه انجمن پشتیبانی هم داره ک اصلا رسیدگی درست و حسابی نداره. IPS رو روی لوکال هاست تجربه کردم واقعا عالیه و بهش علاقه مند شدم... همچنین دیدم دوستان و استاید اینجا فعالا و مدام پیگیر مشکلات هستن کاملا مصمم شدم ک به IPS مهاجرت کنم. در مورد ارور هم با پشتیبانی هاست تماس گرفتم ولی بهم گفتن شروع ب نصب کن اگه ارور گرفتی در جریانمون بذار ک لاگ هارو چک کنیم.... الان با این شرایط موندم چکار کنم!!
  40. A امتیاز
    باسلام وقت بخیر نسخه PHP رو 7.2 یا 7.3 کنید تا این خطاها بره. یک مورد رو دقت بفرمایید که حتما در جایی که IPS قرار داره ورژن PHP بالا باشه چون الان برای vb نسخه 7.1 هست. خطای مربوط به دیتابیس هم به خاطر عدم سازگاری هست دیتابیس هست. همچنین این پلاگین رو در مسیری که قصد دارید IPS نصب کنید بریزید و اجرا کنید
  41. A امتیاز
    منظورتون رو متوجه نشدم! vps ندارم.ولی روی هاست بارگزاری کردم و طبق اموزش فایل رو فراخوان کردم و اروری ک توی تصویر نشون دادم رو مشاهده کردم.با این حال اقدام به نصب کنم؟ برای اطمینان بیشتر از روند convert از vb به IPS هم ی دور روی xamp میخوام تست کنم. در حال حاضر هم مدام دارم ارور زیر رو دریافت میکنم از vb ولی مشکلی توی روند عادی انجمن حس نمیکنم:
  42. A امتیاز
    سلام پیش از نصب اسکریپت نیازمندی IPS رو در VPS خودتون بارگزاری کنید
  43. A امتیاز
    سلام. میخوام با چند خط کد براتون وضعیت آنلاین / آفلاین بودن کاربر رو تو دو حالت ( مربع ای شکل و دایره ای ) رو آموزش بدم. به مسیر شخصی سازی > ظاهر > پوسته ها برید و به ویرایش html/css قالبتون برید. کلمه postContainer رو جستجو کنید واردش بشید. بعد از وارد شدن کد زیر رو جستجو کنید. دقت کنید که یه کد هم دقیقا به همین شکل با div class> هستش. به اون دست نزنید. <li class='cAuthorPane_photo'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} </li> کد زیر رو جایگزینش کنید. <li class='cAuthorPane_photo'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} {{if $comment->author()->isOnline()}} <div class='online'></div> {{else}} <div class="offline"></div> {{endif}} </li> تغییرات رو ذخیره کنید. وارد custom.css بشید. خوب تاحالا خوب پیش رفتید. ولی اینجا 2 حالت داریم. دوستانی هستن که نمایه/آواتار کاربران انجمنشون مثل انجمن IPSFarsi مربعی شکل هستش. ما حالت پیشفرضش رو در نظر میگیریم و کد های زیر رو به custom.css وارد کرده و تغییرات رو ذخیره میکنیم : .online { position: absolute; left: 40px; top: 72px; width: 0; height: 0; border-right: 10px solid transparent; border-top: 10px solid transparent; border-left: 10px solid #56C350; border-bottom: 10px solid #56C350; } .offline { position: absolute; left: 40px; top: 72px; width: 0; height: 0; border-right: 10px solid transparent; border-top: 10px solid transparent; border-left: 10px solid #999; border-bottom: 10px solid #999; } تموم . نتیجه به دست آمده باید اینطور باشه : دوستانی هم هستن که نمایه/آواتار کاربران انجمنشون دایره ای شکل یا همون Rounded Photos هستش. این کد هم برای آواتارهای دایره ای شکل هستش. کد زیر رو به custom.css وارد کرده و تغییرات رو ذخیره کنید. .online { position: absolute; left: 39.5px; top: 2px; border-top: 7px solid #10F704; opacity: .6; border-radius: 50%; width: 90px; height: 90px; } .offline { position: absolute; left: 39.5px; top: 2px; border-top: 7px solid #999; opacity: .6; border-radius: 50%; width: 90px; height: 90px; } و نتیجه به دست آمده به این شکل باید باشه : همچنین شما اگه با کدها آشنایی داشته باشید خودتون میتونید طبق سلیقه دلخواه خودتون تغییرش بدید. درغیر این صورت زیر همین پست سوالاتتون رو مطرح کنید تا پاسخ داده بشه. امیدوارم این آموزش مفید واقع شده باشه.
  44. A امتیاز
    البته یه نکته ریز اما مهم رو یاد آوری کنم که اونم اینه که کسانی که به صورت مخفی میان وضعیتشون برای کاربران و حتی برای مهمان ها قابل نمایشه و اینجاست که باید کد ها رو بین YOUR CODE HERE که کد شرطی خود IPS اضافه کنید ! {{if ( !$comment->author()->isOnlineAnonymously() ) OR ( $comment->author()->isOnlineAnonymously() AND \IPS\Member::loggedIn()->isAdmin() )}} YOUR CODE HERE {{endif}} ضمن اینکه قسمت موبایل رو اضافه نکردید که به این صورته ! در همون قالب کد زیر رو پیدا کرده و <div class='cAuthorPane_photo'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} </div> و با کد زیر جایگزین کنید <div class='cAuthorPane_photo'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} {{if $comment->author()->isOnline()}} <div class='mobonline'></div> {{else}} <div class="moboffline"></div> {{endif}} </div> و کد استایل زیر رو هم در آخر custom.css اضافه کنید .mobonline { position: absolute; left: 1px; top: 30px; width: 0; height: 0; border-right: 6px solid transparent; border-top: 6px solid transparent; border-left: 6px solid #56C350; border-bottom: 6px solid #56C350; } .moboffline { position: absolute; left: 1px; top: 30px; width: 0; height: 0; border-right: 6px solid transparent; border-top: 6px solid transparent; border-left: 6px solid #999; border-bottom: 6px solid #999; } @Arash.Ranjbar برای تولتیپ هم از کد های نمونه زیر داخل خود تگ استفاده کنید data-ipstooltip="" _title="{lang="online"}" data-ipstooltip="" _title="{lang="offline"}"
  45. A امتیاز
    برای بخش تمدید به این صورت عمل کرده : قسمت اول ) در مرحله اول با ویرایش یکی از اشتراک هاتون وقتی تیک گزینه تمدید رو فعال کنید زیرش ( شرایط تمدید ) تعداد روز - ماه - هفته رو برای تمدید اشتراک مشخص میکنید. و مشخص میکنید که هزینه قیمت اولیه چه مقدار هستش و هزینه تمدیدش چه قدره. با این تنظیمات اولا میتونید مشخص کنید که ایام اشتراک کاربر رو تو پروفایلش نشون بده یا نه ، دوما موقع اتمام اشتراکش از طریق نوتیفیکشن بهش اطلاع داده میشه برای تمدید اقدام کنه . بر فرض مثلا اگه اشتراک 1 ماه رو طبق تصویر زیر تنظیم کنید بعد از اتمام 1 ماه برای تمدید اشتراکش اطلاع داده میشه و در صورت عدم تمدید توسط کاربر اشتراکش منقضی و به گروه کاربران عادی منتقل میشه . ولی اگه اشتراک 3 ماهه رو تو قسمت تمدیدش 3 ماهه کنید به همین منوال پیش میره . قسمت دوم ) ولی اگه میخوایید به طور کلی مشخص کنید که مقدار معمول و بیس تمامی اشتراک ها چه قدر باید باشن. طبق تصویر زیر در قسمت اشتراک هاتون در بالا گزینه تنظیمات رو بزنید. در این صفحه میتونید مدت زمان رو مشخص کنید و یا سایر ویژگی های کاربردیش رو تغییر بدید. طبق تصویر زیر : موفق و موید باشید.
  46. A امتیاز
    سلام دوستان. اگه تا حالا برنامه General Statistics رو نصب کرده باشین میدونین که ظاهر چندان خوبی نداره ولی با این آموزش میتونین یه استایل خوب بهش بدین. خب برای شروع وارد مسیر زیر بشید. ادمین - شخصی سازی - پوسته ها - ویرایش پوسته مورد نظر - تب قالب - جستوجوی عبارت gstats کل کدهای داخلش رو با کدهای زیر جایگزین کنید: <div class="cybergstat"> <h3 class="ipsType_reset ipsWidget_title">Статистика форума</h3> <div class='ipsWidget_inner'> {{if $orientation == 'vertical'}} <div class='ipsPad_half'> <ul class='ipsDataList'> <li class='ipsDataItem'> <div class='ipsDataItem_main ipsPos_middle'> <strong>{lang="total_topics"}</strong> </div> <div class='ipsDataItem_stats ipsDataItem_statsLarge'> <span class='ipsDataItem_stats_number'>{number="$stats['total_topics']"}</span> </div> </li> <li class='ipsDataItem'> <div class='ipsDataItem_main ipsPos_middle'> <strong>{lang="total_posts"}</strong> </div> <div class='ipsDataItem_stats ipsDataItem_statsLarge'> <span class='ipsDataItem_stats_number'>{number="$stats['total_posts']"}</span> </div> </li> <li class="ipsDataItem"> <div class="ipsDataItem_main ipsPos_middle"> <strong>{lang="stats_total_members"}</strong> </div> <div class="ipsDataItem_stats ipsDataItem_statsLarge"> <span class="ipsDataItem_stats_number">{number="$stats['member_count']"}</span> </div> </li> <li class="ipsDataItem"> <div class="ipsDataItem_main ipsPos_middle"> <strong>{lang="stats_most_online"}</strong> </div> <div class="ipsDataItem_stats ipsDataItem_statsLarge"> <span class="ipsDataItem_stats_number">{number="$stats['most_online']['count']"}</span><br> <span class="ipsType_light ipsType_small">{datetime="$stats['most_online']['time']" norelative="true"}</span> </div> </li> </ul> <hr class='ipsHr'> {{if $stats['last_registered']}} <div class='ipsClearfix ipsPad_bottom'> <div class='ipsPos_left ipsType_center cNewestMember'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$stats['last_registered'], 'small'"} </div> <div class='ipsWidget_latestItem'> <strong class='ipsType_minorHeading'>{lang="stats_newest_member"}</strong><br> <span class='ipsType_normal'>{$stats['last_registered']->link()|raw}</span><br> <span class='ipsType_medium ipsType_light'>{lang="members_joined"} {datetime="$stats['last_registered']->joined" norelative="true"}</span> </div> </div> {{endif}} </div> {{else}} <div class="ipsGrid ipsGrid_collapsePhone"> <div class='ipsGrid ipsGrid_collapsePhone'> <div class='ipsGrid_span2 ipsType_center'> <div class="gstatsistic"> <span class="ipsType_light"><span class="ipsType_left leftsts">{number="$stats['total_topics']"}</span> <span class="ipsType_right rightsts">{lang="total_topics"}<i class="fa fa-comment-o ists" aria-hidden="true"></i></span> </span> </div> </div> <div class='ipsGrid_span2 ipsType_center'> <div class="gstatsistic"> <span class="ipsType_light"><span class="ipsType_left leftsts">{number="$stats['total_posts']"}</span> <span class="ipsType_right rightsts">{lang="total_posts"}<i class="fa fa-comment-o ists" aria-hidden="true"></i></span> </span> </div> </div> <div class='ipsGrid_span2 ipsType_center'> <div class="gstatsistic"> <span class="ipsType_light"><span class="ipsType_left leftsts">{number="$stats['member_count']"}</span> <span class="ipsType_right rightsts">{lang="stats_total_members"}<i class="fa fa-comment-o ists" aria-hidden="true"></i></span> </span> </div> </div> <div class='ipsGrid_span2 ipsType_center'> <div class="gstatsistic"> <span class="ipsType_light"><span class='ipsType_left leftsts' data-ipsTooltip title='<time data-norelative="true">{$stats['most_online']['time']}</time>'>{number="$stats['most_online']['count']"}</span> <span class="ipsType_right rightsts">{lang="stats_most_online"}<i class="fa fa-comment-o ists" aria-hidden="true"></i></span> </span> </div> </div> <div class='ipsGrid_span4 ipsType_center'> <div class="gstatsistic"> <span class="ipsType_light"><span class='ipsType_left leftsts' data-ipsTooltip title='{lang="members_joined"} {datetime="$stats['last_registered']->joined" norelative="true"}'>{$stats['last_registered']->link()|raw}</span> <span class="ipsType_right rightsts">{lang="stats_newest_member"}<i class="fa fa-comment-o ists" aria-hidden="true"></i></span> </span> </div> </div> </div> </div> {{endif}} </div> </div> در فابل costum.css کدهای زیر رو قرار بدید: .cybergstat { margin-top: 0px; } .gstatsistic { margin: 3px; padding: 0px; display: block; height: 40px; line-height: 40px; background: #fefefe; border: 1px solid #eae5e4; } .gstatsistic:hover { color: #e6e8ea; float: center; } .gstatsistic:hover .leftsts { background: #2f35537d; color: #fbfbfb; font-weight: bold; transition: all 0.4s ease; } .gstatsistic:hover .rightsts { color: #2e3135; } .rightsts { color: #2e3135; float: center; position: relative; } .rightsts .ists { display: none; } .leftsts { color: #2e3135; float: left; padding: 0 12px; height: 38px; position: relative; background: #f2f3f4; transition: all 0.4s ease; } امیدوارم خوشتون بیاد
  47. A امتیاز
    سلام به همه کاربران IPSFarsi خیلی از کاربرا برای ورود از طریق مایکروسافت مشکل داشتن که تصمیم گرفتم یک آموزش جامع در این خصوص ارائه بدم. پس تا انتهای آموزش همراه من باشید. برای این کار ابتدا وارد سایت زیر بشید: Microsoft Azure App registrations page اگه اکانت مایکروسافت دارید که هیچ ندارید یکی بسازید. 1. به محض ورود با تصویر زیر روبه رو میشید: 2. در قسمت مشخص شده کلیک کنید. بعد از کلیک کردن وارد صفحه زیر خواهید شد: 3. گزینه new registration رو بزنید تا نهایتا با صفحه زیر مواجه شوید: 4. در شماره 1 اسمی رو برای برنامه انتخاب کنید که کاربر موقع اتصال به انجمن قراره اونو مشاهده کنه (پیشنهاد میشه از اسم انجمن استفاده بشه). در شماره 2 گزینه دومی که مشخص شده رو انتخاب کنید. در شماره 3 گزینه web رو انتخاب کنید. در شماره 4 آدرس ریدایرکت که در پنل ادمین IPS داده شده رو وارد کنید. برای دریافت کد ریدایکرت آموزش زیر رو ادامه بدید. 5. وارد ادمین IPS بشید و مسیر زیر رو طی کنید: تنظیمات > ورود و عضویت > تب روش > گزینه جدید > انتخاب مایکروسافت و دکمه ادامه را زده و با صفحه ای مثل زیر روبه رو می شوید 6. کد ریدایرکتی که در تصویر مشخص شده رو کپی کرده و در مرحله چهارم در شماره 4 وارد کنید (دقت کنید که آخر آدرس علامت / فراموش نشود) حالا دکمه register را بزنید. بعد این کار به صفحه ای مثل زیر هدایت می شوید: در قسمت مشخص شده شما ID برنامه رو ساختید ولی نیاز به ساخت یک رمز هم دارید. برای ساخت رمز مراحل زیر رو انجام بدید: 7. در همان صفحه که ID برنامه رو مشاهده می کنید روی اسمی که برای برنامه گذاشتید کلیک کنید تا صفحه زیر براتون باز بشه: 8. در صفحه باز شده گزینه certificate & secret که در تصویر مشخص شده رو بزنید تا صفحه زیر براتون باز بشه: 9. روی گزینه new register کلیک کنین که بلافاصله در بالای همون قسمت فرمی براتون باز میشه مثل تصویر زیر: در فیل اول اسمی رو بنویسید و در قسمت بعدی never رو انتخاب و add رو بزنید. بعد کلیک روی add در پایین همون صفحه یک یوزری که ساختین نمایش داده میشه که جلوش کدی نوشته شده که اون کد رمز شماست. پس شما در واقع در شماره 6 ID برنامه رو ساختین و در شماره 9 رمز برنامه رو. حالا کافیه همین هارو در د ادمین IPS که در شماره 5 مشخص کرده وارد کنید و ذخیره رو بزنید. خب کار تموم شد و حالا میتونین ازش استفاده کنین. اگه همه چیرو درست انجام داده باشین هیچ خطایی رخ نخواهد داد. باز اگه مشکل داشتید مطرح کنید تا دوستان یا بنده راهنماییتون کنم. امیدوارم موفق باشید
  48. A امتیاز

    نگارش 11.22.2

    2292 دریافت

    نسخه نال شده IPS 4.4.10 به همراه تمامی برنامه ها در صورت بهم ریختگی پوسته پس از نصب یا ارتقا حتما از بخش پشتیبانی موجود در سیستم، اقدام به پاک کردن cache نمایید. نکته : قبل از ارتقا همیشه از داده های خود، پشتیبان بگیرید. حتما قبل از نصب و ارتقا، چک کنید سرور شما نیازمندی های اولیه برای نصب IPS را داشته باشد. برای این نسخه لازم است، حتما از نسخه PHP 7.3 به بالا و MySQL 5.7 به بالا استفاده نمایید. مشکل پیش فرض سازی زبان فارسی در این نسخه رفع شده است.

    رایگان

  49. A امتیاز

    نگارش 1.0

    125 دریافت

    با سلام امروز افزونه تغییر فونت سایت برای IPS 4 رو به رایگان براتون قرار میدم ! که لذت ببرید و باعث گشایش کار دوستان شود ..... این افزونه سعی شده بسیار شبیه همتای خودش در نسخه 3 باشه ! پس Demo از بالای همین انجمن قابل رویت هست فقط این رو باید اضافه کنم چون جای ثابتی برای اضافه کردن دکمه ای برای فراخوانی افزونه نشدم شما برای فراخوانی افزونه باید یک Element با CLass "displayFontChanger" داشته باشید که کاربر با کلیک بر روی آن صفحه مورد نظر را ببیند مانند کد زیر <a href="#" class="displayFontChanger"> تغییر فونت سایت </a> با تشکر طاها شیعه نواز

    رایگان

  50. A امتیاز
    سلام دوستان خسته نباشید. همین الان برای انجمن خودم این تغییر رو ایجاد کردم ٬ گفتم اینجا هم یاد بدم شاید دوستانی باشن که تمایل به این کار داشته باشن. برای شروع به مسیر زیر برید : پنل / کاربران / تنظیمات کاربری / درجه ها خب حالا روی افزودن درجه جدید کلیک کنید. ( برای ویرایش درجه ها میتونید روی علامت مداد کلیک کنید ) عنوان : میتونید اسم درجه مورد نظرتون رو بزارد مثلا کاربر تازه وارد حداقل تعداد ایتم ها : یعنی حداقل ارسال های کاربر. فرضا اگه ۱۰ بزارین کاربر وقتی پستاش به ۱۰ تا برسه ستارش عوض میشه نوع تصویر : دو حالت داره که من حالت دوم رو ترجیح میدم. ( زیبا تر میشه ) تصاویر هم در آخر همین پست قرار میگیره. تصاویر که برای انجمن خودم تنظیم کردم. این تصاویر رو از جستجو گوگل برداشتم و به این حالت مرتب کردم. امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید.
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+04:30 می باشد
×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا به ما در درک نحوه استفاده از آن کمک کند. سیاست حریم خصوصی.