رفتن به مطلب

کانون‌ها یا Clubs چیست و چگونه کار می‌کند؟

   (0 نقد)

MReza

یکی از جالب‌ترین بخش‌هایی که از نسخه 4.2 به بعد در سیستم IPS ایجاد شده، قابلیت کانون‌ها یا Clubs است. این بخش به شکل خلاصه، در سایت قدرت گرفته از IPS شما یک سیستم Micro-Community ایجاد می‌کند.

 

Micro-Community چیست؟

Micro-Community یا ریز انجمن‌ها، به کاربران سایت این امکان را می‌دهد تا بیش از گذشته خود را بخشی از انجمن شما بدانند.

 

کانون‌ها یا Clubs چه کاربردهایی دارد؟

شاید در گذشته، برای هر موضوع یک انجمن ایجاد می‌کردید... انجمن گوشی موبایل برند X، انجمن تیم فوتبال Y، انجمن بازی کامپیوتری Z و ...

شاید برای هر موضوع، یک بخش دانلود یا دریافت درست می‌کردید ... شاخه دانلود فایل‌های IPS 4.2، شاخه دانلود اپلیکیشن‌های گوشی موبایل برند X، شاخه دانلود بازی‌های کامپیوتری Z و ...

حالا فقط کافی است برای هر موضوع یک کانون درست کنید! خودتان به عنوان مدیر یا کاربران سایت شما.

به این ترتیب در یک سایت IPS، هر کاربر دارای دسترسی می‌تواند فضای کاملا منحصر به موضوع مورد نظرش را برای ارسال تاپیک، ارسال و دانلود فایل، ارسال تصاویر گالری، ارسال وبلاگ و ارسال رویداد تقویمی داشته باشد. از کاربران دیگر دعوت کرده تا در آن کانون عضو شوند و علایق خود را با دیگر کاربران مقایسه کنند.

 

چند نمونه از کاربردهای بخش کانون‌ها.

سایت پشتیبانی دارید؟

اگر پشتیبان اسکریپت خاصی هستید، بهتر است به جای ساخت انجمن‌ها و شاخه‌های بخش دریافت جدا از هم، یک کانون درست کنید.

نمونه:

نام کانون: Wordpress

نوع: باز

ویژگی‌ها: انجمن و بخش دانلود

از این پس تمامی فایل‌های مرتبط با Wordpress از طریق بخش دانلود کانون Wordpress توزیع می‌شود و بحث‌های انجمن Wordpress نیز در این کانون دنبال خواهد شد. کاربران در صفحه اول کانون، قادر به دنبال کردن تمام مطالب، ارسال فایل جدید در بخش دانلود، تاپیک بحث و تبادل نظر در خصوص Wordpress خواهند بود. آن‌ها برای مشارکت در تاپیک‌ها یا دانلود فایل‌ها باید عضو کانون شوند. به این شکل در پروفایل آن‌ها نیز نمایش پیدا خواهد کرد و می‌توان فهمید کدام کاربران شما عضو کانون Wordpress هستند و کدام عضو Jumla و دیگر کانون‌های ساخته شده.

 

توسعه دهنده و کدنویس فعال در سایت‌های دیگر هستید؟

اگر توسعه‌دهنده یک پلاگین و افزونه در یک انجمن IPS هستید، بهتر است یک کانون درست کنید.

نمونه:

نام کانون: پلاگین‌های کدنویس X

نوع: خصوصی

ویژگی‌ها: انجمن، بخش دانلود، وبلاگ و تقویم

از این پس پلاگین‌های خود را در کانون خودتان برای دانلود قرار دهید. در بخش انجمن کانون خود از پلاگین پشتیبانی کنید. در بخش وبلاگ به معرفی پلاگین‌های خود بپردازید و در تقویم به تاریخ انتشار فایل‌های بعدی بپردازید.

تنها کاربرانی که تایید کردید قادر به دیدن کانون شما، دانلود پلاگین‌ها و دریافت پشتیبانی هستند. کاربرانی که مدیر کانون، می‌تواند دعوت کند یا عضویتش را هر لحظه لغو کند.

 

سایت سرگرمی دارید؟

اگر یک سایت سرگرمی با محوریت فیلم و سریال دارید بهتر است یک کانون برای هر فیلم و سریال درست کنید.

 

نمونه:

نام کانون: فیلم X

نوع: عمومی (بدون نیاز به عضویت) / باز (نیاز به عضویت - بدون نیاز به تایید مدیر کانون)

ویژگی‌ها: انجمن، بخش دانلود، گالری تصاویر

از این پس تمام بحث‌های انجمنی، فایل‌ها و تصاویر مرتبط با فیلم X در یک جا مجتمع است. کاربر عضو، طرفداری از فیلم مربوطه را در پروفایلش نمایش می‌دهد و این کاربر در یک فضا، همزمان جدیدترین تاپیک‌ها، فایل‌ها و تصاویر مرتبط با فیلم X را دنبال می‌کند.

clubs.jpg

صفحه اول کانون

صفحه اول هر کانون، جدیدترین ارسال‌های هر بخش را به شکل Stream نمایش می‌دهد. پس دنبال کردن مطالب مرتبط با یک موضوع برای کاربران بسیار ساده‌تر خواهد شد.

در گذشته، باید یک انجمن، یک شاخه در بخش دانلود، یک شاخه در گالری و ... را جدا جدا در فهرست پگیری وارد می‌کردید تا از جدیدترین ارسال‌های آن‌ها مطلع شوید. حالا فقط باید در کانون مربوطه عضو باشید.

 

 

چه کسانی می‌توانند کانون درست کنند؟

همه یا هیچ کس! این کاملا با تصمیم مدیر است. اینکه چه گروه‌هایی دسترسی ساختن کانون جدید داشته باشند یا نداشته باشند. چه‌ گروه‌هایی بتوانند کانون خصوصی/باز/عمومی و ... درست کنند. چه گروه‌هایی بتوانند ناظم برای کانون تعیین کنند. یا کانون‌های ساخته شده توسط چه گروه‌هایی نیاز به تایید اولیه توسط مدیر کل سایت داشته باشد.

 

نمونه:

نام کانون: تهران

نوع: باز

ویژگی‌ها: انجمن و گالری

صرف نظر از اینکه یک سایت با محوریت کاملا جدی و بی ربط به شهرها دارید، ممکن است یک کاربر عادی، کانونی برای شهر تهران درست کند، اعضای سایت که از این شهر در سایت حضور دارند، در کانون عضو می‌شوند و در خصوص این شهر بحث‌های انجمنی و اشتراک تصاویر خواهند داشت. اعضای کانون یکدیگر را نیز خواهند شناخت.

 

نمونه:

نام کانون: کتاب‌های انتشارات X

نوع: بسته (عضویت تنها از طریق تایید مدیر)

ویژگی‌ها: انجمن و بخش دانلود

مدیر این کانون می‌تواند به کاربرانی که تایید کرده، خدماتی مثل توزیع فایل کتاب‌ها انتشارات X یا پشتیبانی انجمنی از فایل‌ها در اختیار بگذارد.

 

به این ترتیب با کانون‌ها یا Clubs به کاربران خود اجازه ساخت Micro-Community داده‌اید!

  • پسند 4
  • تشکر 6
  • خوشحال 1
  • ذوق زده 1
  • یخ زده 1

بازخورد کاربر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان

×
  • اضافه کردن...