رفتن به مطلب

مشكل لوگو و تنظيمات عمومی انجمن


VAHID

ارسال‌های توصیه شده

درود دوست عزیز این انجمنه منه : اینجا

انجمن ورزن 3.2.2 هست

الان مشکلات اساسی که من دارم ایناست:

1- اسم قالب که اون بالا زده رو چطوری باید ادیت کنم و لوگو یا اسم نجمن خودم رو بذارم؟

2- ویزیتور مسیج فعال نیست. منظورم پیغام گذاشتن داخل صفحه کاربری هست

همینطور وضعیت STATUS ندارم. تو سایدبار هم نیست.

3-اگر انجمن رو ببینید بعضی نوشته ها فونتشون توهما نیست مثله اطلاعات کاربری یا نوشته های اصلی بالای فروم. در تصویرزیر مشخصه:

http://up.vatandownl...bzr96473sg7.png

از کجا باید فونت این قسمتها رو به توهما تغییر بدم؟

4- در مورد نوشته های زیر اواتار اون کد که گفتین رو گذاشتم ولی تغییری ایجاد نشد . من میخوام به این صورت در بیاد

Post : 2656

topic: 825

location: ir

مثله این باشه

http://up.vatandownl...bhdt6wz4821.png

5- مشکل دیگه اینکه چون قالب سمت چپ هست مشخصات وقتی فارسی پست میزنی میفته سمت چپ ولی باید سمت راست باشه ... چطور باید نوشته های داخل پست ها رو راست چین کنم؟

اینها مشکلات کلی من هست

ممنون میشم این موارد رو کامل راهنمایی کنید تا من زودتر کار انجمن رو شروع کنم :)

ویرایش شده توسط VAHID
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

يا علی !

آقا شما رفتيد از يه پوسته ای داری استفاده ميكنی كه كلی قلق داره ! حالا سخت شد || ورژن پوسته چيه ؟

برای تغيير لوگو اين آدرس بريد

Look & Feel > Easy Logo Changer

فايل PSD شو بايد با نرم افزار های گرافيكی مربوطش ويرايش كنيد و خروجی رو به صورت web بگيريد كه حجمش نجومی نشه ! (دقت كنيد كه حجم لوگو را در پايين ترين حد ممكن بگيريد)

برای قسمت پيام برار كاربر كه توی صفحه كاربريش هست هم تنظيمات عمومی نداره و فقط ميشه اين قسمت رو از طريق پنل مديريت فقط و فقط برای كاربر ها تعيين كرد نه گروه كاربريش... دقت كنيد كه كوكی های سيستم تون رو حذف كرده باشيد و دوباره وارد حساب بشيد و حتما چك كنيد كه پروفايل كاربر مورد نظرتون اين مورد رو غير فعال نكرده باشه

Members > Members > Manage Members

بعد كاربرتون رو انتخاب كنيد

سربرگ profile بريد و اين قسمت رو پيدا كنيد "Enable Profile Comments" بايد YES باشه

در مورد قسمت Status هم بايد بريد توی گرو های كاربری كه داريد (همه) كه ادرسش اينه :

Members > Member Groups > Manage Member Groups

سربرگ global رو بزن بعد برو دنبال اين "Remove Status Update ability" بايد NO باشه زيريش هم همين باشه بهتره (اگه تنظيمات twitter و facebook رو خاصتی داشته باشی ميگم)

برای فونت انجمن هم اين مطلب رو بخونيد دقت كن كه تگ Body براتون مهمه نه اينكه بريد كل اون كد رو پيدا كنيد ولی base كار همونه

در مورد نوشته های آواتار هم شما كاری كه اينجا كردم رو انجام داديد، شما ميخواستيد رنگش تغيير كنه درسته ؟ خب كد Hex رو اينجا بهم بده با پنل مديريت سايت تا من براتون انجام بدم. اينجا ندی ! برام PM كن.

مشكل آخری كار زياد داره نميگم سخته و فلان ميگم فقط وقت گيره الان هم وقت آزاد برای اين كار ندارم (خدا شاهده الان با 4 نفر ديگه هم دارم كار ميكنم هنوز وقت نكردم سايت ها مو بروز كنم !) اگه فكر ميكنيد مشكل پوله من كه پول نميگيرم شما خواستيد با آقا وحيد صحبت كنيد اگه رمق داشت كه كاری انجام بده (مشكل شخصی براشون پيش اومده) مطمئن باش قبول ميكنه، من هم درگير مدرسه ام بايد برم يقه بگيرم و ديگه آقا سينا هم درگير دانشگاه است خبر ندارم وضعيتش چطوريه !

  • پسند 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام عزیز

شرمنده دسترسی به نت نداشتم دو روز

مشخصات پنل رو براتون پی ام کردم

در مورد لوگو که نمیخواستم لوگو بذارم بلکه میخواستم اسم قالب که اون بالا افتاده بود رو ادیت کنم به اسم انجمن که توی قالب بود و ادیت کردم الان اکیه

برای ویزیتور مسیج من هر کاری کردم نشد بیاد اون گزینه هم فعال کردم ولی باز نیومد !!!

status هم اکیه

فونت هم نشد ... تگ بادی رو وقتی میخوام بذارم تو ادیتور سیو کنم سیو نمیکنه چند تا ارور میده ...اولیش اینه

Exception: SyntaxError: JSON.parse: unexpected character

الان یه مشکل دیگه هم دارم ... من برنامه Advanced Tags & Prefixes 2.0.2 نصب کرده بودم دیدم 2.03ش اومده گرفتم اپلود کردم رو هاست میخواستم اپگرید کنم اررور داد این ارورکه پوشه upgrade توی admin نیست زدم اصلا پاکش کنم ارور دیتابیس داد error drive

الان هر کاری میکنم نه میادش نه میشه پاکش کرد ارور لوگش هم اینه

IP Address: 46.100.169.223 - /admin/index.php?adsess=0dd89bdcbf495922f5c617d7a974fe5f&app=core&module=applications&section=applications&&do=application_remove&app_id=18 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mySQL query error: DROP TABLE _ipbtopic_prefixes .--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------. | File | Function | Line No. | |----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------| | admin/applications/core/modules_admin/applications/applications.php | [admin_core_applications_applications].applicationRemove | 107 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------' | admin/sources/base/ipsController.php | [admin_core_applications_applications].doExecute | 302 | '----------------------------------------------------------------------------+-----------------------------------

دمت گرم شما یه چکی کن ببین میتونی مشکلاتی که تو پست او دو این پست گفتم رو اکی کنی :)

ویرایش شده توسط VAHID
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مجبوريد كه دوباره سيستم رو نصب كنيد الان به اين خاطر كه دستی table اون مد رو حذف كرديد بايد همه كار ها رو از اول انجام بديد، وقتی شما پيغام خطا از سيستم ميگيريد نبايد table رو از سيستم حذف كنيد در ضمن اون ورژن 2.0.3 باگ داشت 2.0.4 رو گرفتم با اينحال به خاطر اينكه برنامه نويسی ضعيفی روش شده stable نيست و نبايد روی نسخه های 3.2 نصب بشه !

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر پشتيبان از پايگاه داده تون داريد كه فقط بايد اون رو دوباره به سيستم بديد كه مراحل خودش رو داره و گرنه بايد نصب رو از اول انجام بديد.

برای نصب بايد همه table ها رو drop كنيد و بعد از اون فايل installer_lock.php رو در پوشه cache پيدا كنيد و قسمت _lock رو حذف كنيد و دوباره فايل خام conf_global.php رو توی root برنامه بريزيد.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

انجمن رو دوباره نصب کردم

الان یه سوال که ذهنمو مشغول کرده من میخوام فایل بذارم واسه دانلود میخوام کلا فایلهامو بریزم رو هاست بعد لینک بدم زمانی که دارم پست میزنم ... حالا بهترین کار ممکن چیه که بعدا پشیمون نشدم چرا اون کارو نکردم؟ فایلها رو بریزم تو کدوم پوشه؟ uploads? یسری تنظیمات واسه url توی ip download هست اونا برا چیه؟

با تشکر

ویرایش شده توسط VAHID
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • بنیان گذار IPSFarsi

با سلام

برای دانلود می خواید از سیستم IP Downloads استفاده کنید؟ به نظر من مستقیم بریزید روی هاست تون بهتر هست.

یسری تنظیمات واسه url توی ip download هست اونا برا چیه؟

مربوط به نوع آدرس دهی هست که لینک فایل اصلی رو مخفی می کنه و با یک URL دیگه عوض می کنه و قابلیت ادامه و توقف رو می ده و یا می گیره.

موفق باشید

  • پسند 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من وقتی یه لینکی از یه جای دیگه میدم به فایل در ip download حجمش رو میزنه ... تو پنل هم میزنه قسمت Total Diskspace

یعنی اون فایل میاد رو هاست من؟ هاست منو اشغال میکنه؟ یا نه فقط فایلهایی که اپلود میشه میاد روی هاست؟

و اینکه فایلها وقتی اپلود میشن توی کدوم پوشه میرن؟

با تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...