Mohamad8794 31 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ سلام خدمت دوستان و اساتید... متاسفانه از ورژن های قبلی 4.5 تا الان 4.6 مشکل راه اندازی زبان فارسی دارم توی قسمت local گزینه موقعیت من تو لیست نیست رو انتخاب میکنم اما fa_IR رو قبول نمیکنه و میگه ک مشکل از هاست هست...من اینو با پشتیبانی در میان گذاشتم ک گفتن باید با پشتیبان اسکریپت صحبت کنید...ممنون میشم یه راهنمایی جامع بکنید. ********* لطفا در نظر داشته باشید، بخش فنی شرکت نت افراز فقط زمانی می توانند شما را در رفع مشکلات یاری کنند که خطایی سیستمی از سمت برنامه شما دریافت شود. خطاهایی که به صورت خاص توسط برنامه شما ارایه میگردد، نتیجه اجرای الگوریتم برنامه شما می باشد و معمولا کمکی به ما در شناسایی و رفع مشکل نمی کند. بنابراین به منظور رفع مشکل خواهشمندیم موارد زیر را بررسی نمایید: حالت دیباگ برنامه را روشن کنید و بررسی کنید آیا در هنگام خطای موقعیت مکانی، خطای سیستمی دریافت می گردد یا خیر، لینک بخش سرویس های مورد نیاز یا "service requirement" برنامه خود را جهت بررسی برای ما ارسال فرمایید. ما بررسی خواهیم کرد که برنامه شما جهت اجرا به چه امکاناتی نیازمند است. خطای دریافت شده را به صورت عینه برای بخش پشتیبانی برنامه ارسال نمایید و پاسخ ایشان را جهت بررسی برای ما ارسال فرمایید. در صورتی که مراحل رسیدن به مشکل را به صورت پله به پله با ارایه لینک برای ما ارسال فرمایید، این امر میتواند ما را در پیگیری مشکل کمک کند در نهایت این اطمینان را به شما میدهیم که ما نهایت خود را در ارایه یک سرویس استاندارد و پایدار ارایه می کنیم با این وجود زمانی که مشکلات مربوط به الگوریتم برنامه کاربران باشد، پیشنهاد ما در ابتدا تماس با بخش پشتیبانی برنامه می باشد. ********* با لوکال کد امریکا یا بدون وارد کردن لوکال کد هم میشه فارسی رو نصب کرد اما برای شمسی ساز به مشکل میخورم!!! توصیه های مربوط به نصب زبان فارسی در تاپیک زیر رو هم انجام دادم(تغییر منطقه سیستم به ایران و....): لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ با سلام وقت بخیر متاسفانه ۹۹ درصد هاستینگ های ایران کلا این کاره نیستند وگرنه با گفتن اون کلمه locale باید می فهمیدند که مشکل از کجاست. براشون این متن رو بفرستید: مشخصا سرور، استاندارد های منطقه زمانی ایران را ندارد که این امر نشان از این دارد که تنظیمات پیش فرض مربوط به سیستم عامل برای منطقه های زمانی انگلیسی در حال اجرا است. در سیستم های عامل POSIX مثل Unix و Linux، محل های زمانی وجود دارند که بر اساس استاندارد ISO/IEC 15897 در همه این سیستم عامل ها کار می کنند. locale ها امکانات زیر را برای نرم افزارها فراهم می کنند: Number format setting Character classification, case conversion settings Date-time format setting String collation setting Currency format setting اگر سرور برای کاربران فارسی زبان و اسکریپت های فارسی در حال خدمات دهی است و از locale مربوط به ایران که fa_IR است، پشتیبانی نمی کند باید locale ایران نصب شود. برای این کار ابتدا لیست locale ها دریافت شود: localectl list-locales | grep fa بسته مربوط به ایران ابتدای آن fa_IR دارد و معمولا با نام کامل fa_IR.utf8 شناخته می شود. سپس با دستور زیر این بسته نصب شود: localectl set-locale LANG=fa_IR.utf8 در صورت نصب موفقیت آمیز بسته زبان فارسی باید با زدن دستور localectl status پکیج fa_IR.utf8 در کنار بقیه بسته های انگلیسی نمایش داده شود. نکته: لطفا این عملیات را با تنظیمات مربوط به ساعت زمانی (tzdata) اشتباه نگیرید و برداشت نشود که تنظیمات سرور بهم خواهد ریخت، چرا که هیچ ارتباطی ندارد. حتی تنظیمات پیش فرض در هیچ جای سیستم عامل تغییر نخواهد کرد و همه default ها مطابق قبل خواهند بود. ------------- موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohamad8794 31 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ ممنون جناب نامنی توضیحات کامل وشاملی بود و جای هیچ عذری برای بخش پشتیبانی نذاشتین... توصیه های شما رو منتقل میکنم و جواب رو اعلام میکنم🌹 در ۱۴۰۰/۵/۲۴ در ۰۹:۰۵، وحید نامنی گفته است: با سلام وقت بخیر متاسفانه ۹۹ درصد هاستینگ های ایران کلا این کاره نیستند وگرنه با گفتن اون کلمه locale باید می فهمیدند که مشکل از کجاست. براشون این متن رو بفرستید: مشخصا سرور، استاندارد های منطقه زمانی ایران را ندارد که این امر نشان از این دارد که تنظیمات پیش فرض مربوط به سیستم عامل برای منطقه های زمانی انگلیسی در حال اجرا است. در سیستم های عامل POSIX مثل Unix و Linux، محل های زمانی وجود دارند که بر اساس استاندارد ISO/IEC 15897 در همه این سیستم عامل ها کار می کنند. locale ها امکانات زیر را برای نرم افزارها فراهم می کنند: Number format setting Character classification, case conversion settings Date-time format setting String collation setting Currency format setting اگر سرور برای کاربران فارسی زبان و اسکریپت های فارسی در حال خدمات دهی است و از locale مربوط به ایران که fa_IR است، پشتیبانی نمی کند باید locale ایران نصب شود. برای این کار ابتدا لیست locale ها دریافت شود: localectl list-locales | grep fa بسته مربوط به ایران ابتدای آن fa_IR دارد و معمولا با نام کامل fa_IR.utf8 شناخته می شود. سپس با دستور زیر این بسته نصب شود: localectl set-locale LANG=fa_IR.utf8 در صورت نصب موفقیت آمیز بسته زبان فارسی باید با زدن دستور localectl status پکیج fa_IR.utf8 در کنار بقیه بسته های انگلیسی نمایش داده شود. نکته: لطفا این عملیات را با تنظیمات مربوط به ساعت زمانی (tzdata) اشتباه نگیرید و برداشت نشود که تنظیمات سرور بهم خواهد ریخت، چرا که هیچ ارتباطی ندارد. حتی تنظیمات پیش فرض در هیچ جای سیستم عامل تغییر نخواهد کرد و همه default ها مطابق قبل خواهند بود. ------------- موفق باشید جناب نامنی عزیز پیرو راهنمایی بسیار خوبتون و ارائه توضیحات به بخش پشتیبانی هاست مشکل منطقه زمانی کاملا برطرف شد...مشکلات قبلی هم در رابطه با یک سری پیش نیاز وجود داشت برای نصب ips ک اونا رو هم قبلا برطرف کردن و در حال حاضر بدون هیچ مشکلی به راحتی ips توی هاست شرکت نت افراز نصب و راه اندازی میشه . تشکر فراوان 😍 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ خدا رو شکر😃 دیگه پشتیبانی چیزی از الگوریتم و کارهای خفن شون نگفتن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohamad8794 31 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۲۶ در 19:54، وحید نامنی گفته است: خدا رو شکر😃 دیگه پشتیبانی چیزی از الگوریتم و کارهای خفن شون نگفتن؟ فدای شما. والا حرفی نمونده بود برای گفتن ک بزنن 🤣 یه عذرخواهی ریز هم کردن ک ظاهرا همکارشون متوجه منظور من نشده بود قبلا....جالبه ک من تمام مراحل رو تصویری و با جزییات کامل ارائه داده بودم.حالا باز بهشون میگم اگه ب مشکل خوردن بیان مستقیم از خودت بپرسن 😍🤣 بعد از حل مشکل Locale Code شمسی ساز آقای قاسمی هم بدون هیچ دردسری اوکی شد😋 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.