larsa.ir 109 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۰ بنده نسخه جدید و اخر اپگرید کردم این خطارو میده و کاربر نمیتونه پرداخت کنه سوال بعدی چطور میشه دانگرید کرد به نسخه قبلی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۰ سلام این خطایی که میده چیز مهمی نیست. پرداخت هاتون از چه طریقی هست؟ چون ربطی به این خطا نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
larsa.ir 109 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۰ بعد اپدیت این مشکل پیش اومده قبلش همه چیز درست بود پیدا کردم چون زرین پالو به صورت پلاگین نیست همه چیزی با دستی نوشته شده اون فایل تو اپدیت کد زرین پاله پاک میشه بخاطر اون بود بحرحال مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدجواد 0 ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۰ ببخشید منم این مشکل رو دارم ، شما چطور رفعش کردین ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۲۳ در ۱۷:۰۷، larsa.ir گفته است: پیدا کردم چون زرین پالو به صورت پلاگین نیست همه چیزی با دستی نوشته شده اون فایل تو اپدیت کد زرین پاله پاک میشه بخاطر اون بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.