alirezaaa 8 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ سلام چطور میشه این index.php رو از ادرس انجمن پاک کرد؟ من تو انجمن جستجو کردم اما همه مطالب یطور بود که نمیشه اصلا یاد گرفت میشه یکم دقیق تر بگید ممنون البته من به یه شیوه انجام دادم اما نمیدونم درست هست یا نه من این تیکو تو پنل فعال کردم بعد کد زیر رو گذاشتم تو فایل .htaccess <IfModule mod_rewrite.c> Options -MultiViews RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule \.(js|css|jpeg|jpg|gif|png|ico|map)(\?|$) /404error.php [L,NC] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> به درستی index.php پاک شد میخوام بدونم این روش درسته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۴۰۰ با سلام وقت بخیر اگر index.php حذف شده و هیچ تاپیکی خطا 404 نمیده، یعنی همه چیز با موفقیت انجام شده است. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahsavarani 32 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ سلام وقت بخیر من این فایل رو در مسیری که انجمن نصب شده در cpanel قرار دادم اما هنوز اون خطای نارنجی میاد و خطای 404 میده (فایل htaccess رو از لینک زیر تیک گرفتم) ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دقیقاً چه باید کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ با سلام لطفا برای مشکل تون تاپیک جدید بزنید. قوانین انجمن رو مطالعه کنید. قفل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.