MH11 36 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ با سلام من قبلاً توی انجمن جستجو کردم ولی چیزی که بتونه کمک کنه پیدا نکردم. راهی هست که بشه توابع خطرناک PHP رو خودمون دستی غیرفعال کنیم؟ هاست من cPanel هستش و پشتیبانی نداره نمیتونم بهشون بگم که واسم غیرفعال کنن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ با سلام وقت بخیر اگر در پنل تون بخشی به نام php.ini editor هست از اون استفاده کنید و ببینید که آیا بخش disabled_functions وجود داره یا خیر. به صورت پیش فرض از طریق htaccess و php.ini نمی شه چنین کاری انجام داد (حتی با درج مقادیر php_admin_value disable_functions و php_value disable_functions) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 36 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۴ در ۱۹:۴۰، وحید نامنی گفته است: با سلام وقت بخیر اگر در پنل تون بخشی به نام php.ini editor هست از اون استفاده کنید و ببینید که آیا بخش disabled_functions وجود داره یا خیر. به صورت پیش فرض از طریق htaccess و php.ini نمی شه چنین کاری انجام داد (حتی با درج مقادیر php_admin_value disable_functions و php_value disable_functions) همچین قسمتی توی cPanel هاست من وجود نداره، پس یعنی هیچ راهی نیست درسته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۴۰۰ سلام اون عکس رو به هاستینگتون ارسال کنید تا اونا خودشون براتون غیرفعال کنند با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.