mahanmehr 1 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۴۰۰ دوستان من این مشکل رو تو ورود به ادمین دارم هی میندازه بیرون اینترنت ایرانسل و همراه اول وصل میشم https://invisioncommunity.com/4guides/advanced-options/configuration-options/ip-address-checking-r243/ اینو نوشته ولی متوجه نشدم چیکار باید کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۴۰۰ سلام به محل نصب آی پی اس برید و فایلی با عنوان constants.php بسازید فایل رو باز کنید و دستورات زیر رو داخلش قرار دهید <?php define( 'BYPASS_ACP_IP_CHECK', TRUE ); ذخیره کنید و به ادمین آی پی اس برید از طریق جستجو ادمین Trust IP addresses provided by proxies پیدا کنید و فعال کنید حالا فایل constants که ساخته بودید رو پاک کنید ، اگر مشکل حل که تمومه اما اگر هنوز مشکل داشتید فایل رو دوباره بسازید و از طریق جستجو Check IP address when validating session رو پیدا و غیرفعال کنید و فایل رو پاک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.