alirezazare 0 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۴۰۰ با سلام و احترام بنده قصد دارم کاربران سایت جوملایی هنگام ثبت نام، لاگین و یا لاگ اوت در جوملا به صورت خودکار در IPS نیز این مراحل اجرا شود لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۴۰۰ با سلام وقت بخیر ابتدا یکی از اکستنشن هایی که برای OAuth هستند رو برای جوملا نصب کنید سپس در مدیریت IPS به بخش تنظیمات > عضویت و ورود > روش ها مراجعه کنید و یک Method جدید بسازید و گزینه Other OAuth رو انتخاب کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezazare 0 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۴۰۰ ممنون از راهنماییتون جناب نامنی عزیز ممکنه در خصوص افزونه هم راهنمایی فرمایید تو جستجو های گوگل فقط یکی پیدا کردم که هزینه سالانه تقریبا 130 دلاری داشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تیم مدیریت/توسعه دهنده محمد قاسمی 1055 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۴۰۰ تیم مدیریت/توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۴۰۰ ۷ ساعت قبل، alirezazare گفته است: ممنون از راهنماییتون جناب نامنی عزیز ممکنه در خصوص افزونه هم راهنمایی فرمایید تو جستجو های گوگل فقط یکی پیدا کردم که هزینه سالانه تقریبا 130 دلاری داشت درود. آموزش رو دادن خدمتتون، نیازی به افزونه نداره دیگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۴۰۰ در مورد افزونه های موجود برای جوملا به نظرم سایت های پشتیبانی خود Joomla می تونن کمک تون کنند. متاسفانه منم اطلاعی ندارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.