محمدآبادی 81 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سلام و احترام من Table of Contents رو از آدرس (https://ckeditor.com/cke4/addon/contents) دانلود و نصب کردم؛ اما تمام گزینههای ادیتور مخفی شد و توی محیط سایت هم کادر نوشتن متن بالا نمیاد! از کدوم قسمت میتونم پاکش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سلام وقت بخیر از همون بخش بازنشانی رو در تنظیمات بزنید تا ویرایشگر به حالت اولیه و پیشفرض برگرده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدآبادی 81 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با تشکر بازنشانی رو زدم درست شد. در اینجور مواقع راهی داره که همون یکی حذف بشه که بقیه دکمههای ادیتور حذف نشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۴۰۰ نه متاسفانه. تنها راه همین هست فعلا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.