محمدآبادی 81 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سلام و احترام روزتون بهخیر در بخش دریافتها یک نسخه جدید اضافه و ذخیره کردم. پس از ذخیره متوجه شدم که باید نسخه قبل رو حذف میکردم وگرنه هر دو رو نمایش میده و حجم رو هم دوبل محاسبه میکنه! ویرایش زدم و فایل رو حذف کردم؛ اما متأسفانه یک «کارنامه تغییرات» جدید ایجاد کرد. آیا راهی برای حذف و اصلاح این مورد هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سلام باید برید دسته هایی که برای بخش دریافت ایجاد کردید ویرایش بکنید و در بخش ارسالی / بخش نگارش / حفظ نسخه قبلی رو غیرفعال کنید با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدآبادی 81 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سپاس، بسیار عالی. این برای دفعات بعد خوبه؛ اما برای کارنامه تغییراتی که الآن بهوجود اومده چه میشه کرد؟ آیا راهی برای حذفش هست؟ چون الآن در تصویر ارسالی دو تا نسخه 1.4.3 وجود داره و یکیش اضافی است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سلام خب شما الان همون دسته ای که این فایل رو ارسال کردید همین کارو بکنید و فایل مورد نظرتون رو یکبار ادیت یا بروزرسانی بکنید بصورت خودکار درست میشه با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدآبادی 81 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، ircfc گفته است: و فایل مورد نظرتون رو یکبار ادیت یا بروزرسانی بکنید بصورت خودکار درست میشه موردی که گفتین رو تست کردم. تصور من از گزینۀ «حفظ نسخه قبلی» این بود که فایل قبلی رو حذف میکنه؛ اما ظاهراً اگه غیرفعال بشه صرفاً منوی کارنامه تغییرات رو حذف میکنه و این بهنظرم زیبا نیست. همینطور که در تصویر مشخص کردم، من میخوام فقط یکی از این دو تا 1.4.3ها که به اشتباه ثبت کردم پاک بشه و منوی کارنامه باقی بمونه. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سلام خب این مورد امکانش نیستش چون در بخش تنظیمات همون بخش هستش نه چیز دیگه ای! با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سلام وقت بخیر امکانش هست. کافیه اون نسخه ای که مد نظر دارید رو که حذف کنید از بخش کارنامه تغییرات انتخاب کنید. بعد از اینکه صفحه refresh شد شما گزینه های «دریافت بازگردانی حذف پنهان کردن از کاربران» رو در همون بحش کارنامه تغییرات مشاهده خواهید فرمود. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدآبادی 81 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با تشکر کارنامههای قبل رو که برمیگردونم گزینههایی که فرمودید رو جایی نمیبینم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۴۰۰ به تنظیمات گروه کاربری مورد نظرتون مراجعه کنید در زبانه دریافت ها گزینه «توانایی مدیریت نسخهها؟» رو فعال کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.