MyAriaMv 3 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سلام و خسته نباشید ! هرچی امتحان میکنم ایمیلی برام ارسال نمیشه ! مثلا فراموشی رمز رو امتحان میکنم نمیشه و.... تو صفحه تنظیمات ایمیل هم چک میکنم بازم ایمیل برام ارسال نمیشه ! از بقیه سایت ها همون لحظه ارسال میشه ! ولی برا سایت خودم اصلا ارسال نمیشه ! مشکل از چیه !؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سلام اگر به صورت پیش فرض روی php هست، و ایمیلی ارسال نمی شه، این یعنی هاست شما اقدام به غیرفعال کردن ارسال ایمیل کرده که باید باهاشون تماس بگیرید. راه های دیگه ای هم برای ارسال هست مثل استفاده از smtp که می تونید امتحان کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MyAriaMv 3 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سلام آقا وحید ! بله رو smtp تنظیم کردم و اوکی کردم ! اینم همون دیشب حل کردم یادم رفت که بگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تیم مدیریت/توسعه دهنده محمد قاسمی 1055 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ تیم مدیریت/توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۰ ۲ دقیقه قبل، MyAriaMv گفته است: سلام آقا وحید ! بله رو smtp تنظیم کردم و اوکی کردم ! اینم همون دیشب حل کردم یادم رفت که بگم خوشحالیم که مشکلتون حل شده، موضوع بسته شد. با تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.