محمدآبادی 81 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سلام و احترام ۱. آیا ممکنه کاربران فقط در یک تالار خاص بتونن فایل (تصویر) پیوست و ارسال کنند؟ یعنی بهجای محدودیت بهلحاظ گروه کاربری، محدودیت روی تالارها اعمال بشه. ۲. من تنظیم حداکثر حجم ارسالی رو مانند تصویر روی 50000 و 20000 گذاشتم: اما زیر کادر ارسال مقدار حجم مجاز و حجم فایل، هر دو رو حدود ۲۰مگ نشون میده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سلام وقت بخیر ۱۳ ساعت قبل، محمدآبادی گفته است: ۱. آیا ممکنه کاربران فقط در یک تالار خاص بتونن فایل (تصویر) پیوست و ارسال کنند؟ ۱− کافیه در بخش سطح دسترسی هر انجمن امکان ارسال پیوست رو برای گروه کاربری مد نظرتون غیرفعال کنید. ۲− این محدودیت به خاطر تنظیمات هاست شما هست: موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدآبادی 81 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سلام و تشکر از شما ۱ ساعت قبل، وحید نامنی گفته است: ۱− کافیه در بخش سطح دسترسی هر انجمن امکان ارسال پیوست رو برای گروه کاربری مد نظرتون غیرفعال کنید. در بخش دسترسی تالارها واسه من گزینۀ «ارسال پیوست» وجود نداره! ۱ ساعت قبل، وحید نامنی گفته است: ۲− این محدودیت به خاطر تنظیمات هاست شما هست اگر حجم فایل رو روی 50000 بذارم اینجا هم همون 50مگ رو نشون میده. منظورم این هست که هر دو بخشِ «حجم مجاز» و «حجم فایل» داره عدد رو از روی تنظیم حجم فایل فراخوانی میکنه! درحالیکه اگه حداکثر حجم میزبانی رو روی ۵۰مگ و حجم هر مورد رو روی ۲۰مگ بذارم، طبیعتا باید به مخاطب نمایش بده که حجم مجاز: ۵۰مگ | حجم فایل: ۲۰مگ آیا من اشتباه قضیه رو متوجه شدم یا سیستم توی فراخوانی باگ داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۴۰۰ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۲/۱۰ در ۰۹:۱۱، محمدآبادی گفته است: در بخش دسترسی تالارها واسه من گزینۀ «ارسال پیوست» وجود نداره! من اشتباه کردم (نسخه قدیمی رو چک کردم). مدی هم پیدا نکردم برای این کار. در ۱۴۰۰/۲/۱۰ در 09:11، محمدآبادی گفته است: منظورم این هست که هر دو بخشِ «حجم مجاز» و «حجم فایل» داره عدد رو از روی تنظیم حجم فایل فراخوانی میکنه! این دو مورد رو در کجا مدیریت مشاهده می کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدآبادی 81 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۴۰۰ ۸ ساعت قبل، وحید نامنی گفته است: من اشتباه کردم (نسخه قدیمی رو چک کردم). مدی هم پیدا نکردم برای این کار. سپاسگزارم جناب نامنی عزیز ۸ ساعت قبل، وحید نامنی گفته است: این دو مورد رو در کجا مدیریت مشاهده می کنید؟ ای بابا دوباره تست میکنم داستانی شده واسه خودش! حجم رو بهترتیب روی 50 و 10 مگ میذارم، زیر پست مینویسه: مجموع حداکثر حجم مجاز: 9.77 MB روی 50 و 30 مگ میذارم، زیر پست مینویسه: مجموع حداکثر حجم مجاز: 29.3 MB روی 50 و 25 مگ بذارم، مینویسه: مجموع حداکثر حجم مجاز: 24.41 MB حداکثر حجم فایل: 24.41MB روی 50 و 29 مگ بذارم، مینویسه: مجموع حداکثر حجم مجاز: 28.32 MB حداکثر حجم فایل: 28.32MB فقط بین ۱۷ تا ۲۹ مگ پیامش اینجوری هست! فکر کنم بیخیالش بشم بهتره چیز مهمی نیست 😊 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۲/۹ در ۱۷:۵۹، محمدآبادی گفته است: با سلام و احترام ۱. آیا ممکنه کاربران فقط در یک تالار خاص بتونن فایل (تصویر) پیوست و ارسال کنند؟ یعنی بهجای محدودیت بهلحاظ گروه کاربری، محدودیت روی تالارها اعمال بشه. ۲. من تنظیم حداکثر حجم ارسالی رو مانند تصویر روی 50000 و 20000 گذاشتم: اما زیر کادر ارسال مقدار حجم مجاز و حجم فایل، هر دو رو حدود ۲۰مگ نشون میده! سلام دوست گرامی تصویر درسته و هیچ مشکلی نداره گزینه اول حداکثر فضایی هستش که برای گروه مورد نظر قرار میدید مثلا گروه کاربران عضو شده به فضای 100 مگابایت دسترسی دارند! گزینه دوم حداکثر فضایی هستش که گروه مربوطه در تاپیک ها و جاهای دیگه می تونه در اختیار داشته باشه مثلا 5 مگابایت در هر بخشی! در مورد اینکه کاربران در یک تالار خاص بتونند پیوست ارسال کنند باید: گروه های کاربری که نمی خواهید پیوست کنند مثلا کاربران عضو شده از دسترسی گروه های کاربری هر گروهی که مد نظر تالارهایی که نمی خواهید پیوست داشته باشند رو غیرفعال کنید اگه روش باید جواب نداد این روش هم اعمال بکنید تالارها و زیر دسته هایی که نمی خواهید پیوست ارسال بشه مثل عکس که دادید گزینه مربوطه رو بردارید! با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدآبادی 81 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۴۰۰ با سپاس از لطف شما هدف من ایجاد محدودیت برای همه گروههای کاربری بر اساس تالارها است، به این معنی که در هیچ تالاری امکان ضمیمه فایل وجود نداشته باشه و ارسال فایل صرفاً در یک تالار خاص مجاز باشه. ظاهراً دو روشی که فرمودید، این جهت رو تنظیم نمیکند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.