رفتن به مطلب

برای شروعی حرفه ای آماده اید ؟!

سایت ساز IPSنسخه ۴/۴/۱۰
فارسی ساز IPS ۴.۴بیلد ۵
تاریخ هجری شمسینسخه ۴.۷.۳

توجه کنید برای دانلود فایل های اختصاصی باید سایت خود را ثبت کنید. اطلاعات بیشتر.

جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
acard

مشکل لاینحل کارکترهای فارسی در تبدیل از ویبولتین به IPS

پست های پیشنهاد شده

درود وقت به خیر

الان 24 ساعت هست که پای سیستم هستم و دیگه خسته شدم

وقتی ویبولتین 4 رو به IPS تبدیل میکنم تمام کارکترها خرچنگ قورباغه و غیر فارسی میشند

تمام راهها رو رفتم  :

ویبولتین رو از Latin1 به utf8 تغییر دادم و سپس انتقال دادم درست نشد .

همون latin1 به utf8 انتقال دادم درست نشد . 

latin به latin انتقال دادم

utf8 به خالی انتقال دادم

 latin  به خالی

تمام حالتها رو رفتم توی این 24 ساعت یعنی هر حالتی یونیکدی که فکرش رو بکنید از مبدا به مقصد 

حتی ویبولتین رو توسط هک تبدیل به utf8 انجام دادم بازم درست نشد

قسمت کارکتر رو هنگام تبدیل خالی گذاشتم بازم درست نشد

کوئری زدی درست نشد

charest utf8 گذاشتم درست نشد

هر کدی که فکرش رو بکنید گذاشتم توی php , htaccess و هنگام اتصال به دیتابیس به utf8 رو بخونه نشد که نشد 

ده بار هم انتقال دادم و IPS از اول نصب کردم نشد که نشد

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

اگر حل نشه باید برم زنفورو نصب کنم یا روی وی بی بمونم فک کنم

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 ساعت قبل، acard گفته است :

درود وقت به خیر

الان 24 ساعت هست که پای سیستم هستم و دیگه خسته شدم

وقتی ویبولتین 4 رو به IPS تبدیل میکنم تمام کارکترها خرچنگ قورباغه و غیر فارسی میشند

تمام راهها رو رفتم  :

ویبولتین رو از Latin1 به utf8 تغییر دادم و سپس انتقال دادم درست نشد .

همون latin1 به utf8 انتقال دادم درست نشد . 

latin به latin انتقال دادم

utf8 به خالی انتقال دادم

 latin  به خالی

تمام حالتها رو رفتم توی این 24 ساعت یعنی هر حالتی یونیکدی که فکرش رو بکنید از مبدا به مقصد 

حتی ویبولتین رو توسط هک تبدیل به utf8 انجام دادم بازم درست نشد

قسمت کارکتر رو هنگام تبدیل خالی گذاشتم بازم درست نشد

کوئری زدی درست نشد

charest utf8 گذاشتم درست نشد

هر کدی که فکرش رو بکنید گذاشتم توی php , htaccess و هنگام اتصال به دیتابیس به utf8 رو بخونه نشد که نشد 

ده بار هم انتقال دادم و IPS از اول نصب کردم نشد که نشد

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

اگر حل نشه باید برم زنفورو نصب کنم یا روی وی بی بمونم فک کنم

 

 

دیتابیس وی بولتین رو نباید تغییر بدین. همون حالت اولیه بمونه. اگه latin1 هست، تو کانورتر، مقدار charset رو روی latin1 بذارین.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کارو انجام دادم

ولی درست نشد و بازم خرچنگی هست

بلاخره حلش کردم با یه روش مبتکرانه

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  

در 7 دقیقه قبل، علی مددی گفته است :

 

 

نقل قول

سلام  روش کار :

sql دیتابیس ویبولتین رو اکسپورت بگیرید 

نرم افزار Notpad++ رو نصب کنید 

sql رو با Notpad++ باز کنید 

به سربرگ encoding  برید و انکدینگ رو روی حالت windows12 قرار بدید . معمولا در این حالت لاتین تبدیل به فارسی میشه

پروژه رو سیو کنید 

مجددا به به سربرگ encoding  برید و اینبار convert to utf8 رو بزنید 

بعد sql رو سیو کنید و در phpmyadmin ایمپورت کنید

حالا نوشته های داخل phpmyadmin دیتابیس از خرچنگی به فارسی تبدیل شدند

میتونید حالا با کانورتور IPS با همون utf8 دیفالتی که روی خودش هست انجمنتون رو تبدیل کنید و فارسی تبدیل میشه

 

امیدوارم به درد آیندگان این مساله بخوره چون خودم خیلی دنبالش بودم و وقت گذاشتم برای اینکار

سپاس

 

ویرایش شده توسط acard
اصلاح

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، acard گفته است :

  سلام  روش کار :

sql دیتابیس ویبولتین رو اکسپورت بگیرید 

نرم افزار Notpad++ رو نصب کنید 

sql رو با Notpad++ باز کنید 

به سربرگ encoding  برید و انکدینگ رو روی حالت windows12 قرار بدید . معمولا در این حالت لاتین تبدیل به فارسی میشه

پروژه رو سیو کنید 

مجددا به به سربرگ encoding  برید و اینبار convert to utf8 رو بزنید 

بعد sql رو سیو کنید و در phpmyadmin ایمپورت کنید

حالا نوشته های داخل phpmyadmin دیتابیس از خرچنگی به فارسی تبدیل شدند

میتونید حالا با کانورتور IPS با همون utf8 دیفالتی که روی خودش هست انجمنتون رو تبدیل کنید و فارسی تبدیل میشه

 

امیدوارم به درد آیندگان این مساله بخوره چون خودم خیلی دنبالش بودم و وقت گذاشتم برای اینکار

سپاس

 

تا اونجایی که اطلاع دارم و حتی خود آقای یوسفلاوی گفتند نیازی به دستکاری دیتابیس ویبولتین نیست زیرا خود توسعه دهنده گان IPS هم فکر همه چیز را در کانورتری که هنگام نصب IPS نصب می کنید را کرده اند و مشکل برمیگرده به یه سری تغییرات که اونم به php my admin مربوط میشه نه دیتابیس های ویبولتین یا IPS و این جور مشکلات همش بخاطر زبان فارسی هستش که متاسفانه میونه خوبی با سیستم ها نداره!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا به ما در درک نحوه استفاده از آن کمک کند. سیاست حریم خصوصی.