رفتن به مطلب

برگرداندن زبان انگلیسی

ارسال های توصیه شده

در 53 دقیقه قبل، Zebcoweb گفته است :

چجوری از بخش انتخاب زبان برش دارم؟ فقط می خوام بهمین جوری باشه کاربر نتونه تغییرش بده

کنارش یه فلش هست که وقتی بزنی یه منوی کوچیک میاد و از اونجا "انتخاب به عنوان زبان کاربر" را انتخاب و برای کاربران تنظیم کنید که برای کدوم دسته نمایش داده بشه واسه تغییر زبان

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

image.thumb.png.3ba268881bec00564f2baa8a2129dc48.png

وقتی یکی رو تنتخاب می کنم بعد می زنم دخیره تغییری ایجاد نمیشه بعد که می رم ببینم چی شده می بینم "یا _ همه" هست وقتی سیو می کنی هیچ تغییری نمی کنه! باگ خود IPS مه انگار

لینک ارسال

در 1 ساعت قبل، Zebcoweb گفته است :

image.thumb.png.3ba268881bec00564f2baa8a2129dc48.png

وقتی یکی رو تنتخاب می کنم بعد می زنم دخیره تغییری ایجاد نمیشه بعد که می رم ببینم چی شده می بینم "یا _ همه" هست وقتی سیو می کنی هیچ تغییری نمی کنه! باگ خود IPS مه انگار

Oh Shit , شرمنده :yeah: اونی که به شما گفتم مربوط میشه به تنظیم ، ببینید کنار زبان فارسی که به صورت پیش فرض انتخاب شده نوشته قفل و برای انگلیسی نوشته فعال که به رنگ کادر سبز هست روی فعال کلیک کرده و زبان رو غیر فعال کنید دقیقا مثل غیر فعال کردن پلاگین و افزونه ها !

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا بتوانیم تجربه بهتری در زمان استفاده از سایت برای شما ایجاد نماییم. سیاست حریم خصوصی.