رفتن به مطلب

برای شروعی حرفه ای آماده اید ؟!

سایت ساز IPSنسخه ۴/۴/۹/۲
فارسی ساز IPS ۴.۴بیلد ۵
تاریخ هجری شمسینسخه ۴.۷.۳

توجه کنید برای دانلود فایل های اختصاصی باید سایت خود را ثبت کنید. اطلاعات بیشتر.

جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

پست های پیشنهاد شده

سلام چجوری برای IPS یه صفحه لودینگ اختصاصی برای تمامی صفحات بسازم؟ یه صفحه لودینگ ساده هست که از html و css تشکیل شده و css3 هم نداره

 

ویرایش شده توسط Zebcoweb

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 ساعت قبل، Zebcoweb گفته است :

سلام چجوری برای IPS یه صفحه لودینگ اختصاصی برای تمامی صفحات بسازم؟ یه صفحه لودینگ ساده هست که از html و css تشکیل شده و css3 هم نداره

 

آموزشش موجوده یه سرچ بزنید پیدا می کنید قبلا هم پرسیده بودید !

https://IPSFarsi.com/forums/topic/24818-گزاشتن-صفحه-لودینگ/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، Zebcoweb گفته است :

فایل pace.min.js رو باید کجا قرار بدم؟

ببینید اصلا فرقی نداره کجا قرار بدید ولی توصیه میشه در پوشه uploads قرار بدید و فایل رو در global template فراخوانی کنید سپس کد های css رو تو custom.css ذخیره کنید و تمام اگه صفحه را رفرش کنید به صورت لودینگ میادش - در آینده که css3 جا بیافته دیگه کمتر سمت کدهای جاوا اسکریپت و کتابخونه جی کوئری میریم ولی به این دلیل نیست که کلا منسوخ بشه !

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 30 دقیقه قبل، Zebcoweb گفته است :

این کار رو کردم ولی نشد

یه توضیح بدید بگید چه جوری مراحل رو رفتید ؟! شاید جایی رو اشتباه رفتید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول فایلشو تو منابع قالب بخش global اپلود کردم بعد کد css شو کپی پیس کردم تو custem.css اتفاقی نیافتاد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، Zebcoweb گفته است :

اول فایلشو تو منابع قالب بخش global اپلود کردم بعد کد css شو کپی پیس کردم تو custem.css اتفاقی نیافتاد

خب مراحل خودم رو خدمتتون میگم ببینید کجا رو اشتباه رفتید ضمنا اگه هر موقع موردی مشکل داشت یا کار نکرد حتما از بخش پشتیبانی گزینه دوم رو زده و بگذارید یکبار سیستم ریفرش کامل بشه و از نو کدها رو بخونه >>  https://github.hubspot.com/pace/docs/welcome/

ببینید شما باید کدی شبیه این رو در قسمت global قالبی که دارید بعد از تگ <footer/> قرار دهید از کد زیر هم میتونید برای فراخوانی استفاده کنید

<script src="https://raw.github.com/HubSpot/pace/v1.0.0/pace.min.js"></script>

بعد از اون روی choose color کلیک کنید و رنگ مورد نظرتون رو انتخاب و بعدش با توجه به نمونه های موجود بالای اون گزینه به اسم COPY TO CLIPBOARD هستش که وقتی بر رویش کلیک کنید کدهای CSS رو بهتون میده که اون کدها رو تو custom.css اضافه می کنید و ذخیره که زدید یکبار از بخش پشتیبانی رفته و گزینه دوم "موردی کار نمی کند" را بزنید و بعد از اون تست کنید ببینید اعمال شده یا خیر ! که اگه مشکل دیگه ایی نباشه حتما باید عمل کنه !

ویرایش شده توسط CHRIS-7

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 26 مهر 1398 در 00:17، CHRIS-7 گفته است :

خب مراحل خودم رو خدمتتون میگم ببینید کجا رو اشتباه رفتید ضمنا اگه هر موقع موردی مشکل داشت یا کار نکرد حتما از بخش پشتیبانی گزینه دوم رو زده و بگذارید یکبار سیستم ریفرش کامل بشه و از نو کدها رو بخونه >>  https://github.hubspot.com/pace/docs/welcome/

ببینید شما باید کدی شبیه این رو در قسمت global قالبی که دارید بعد از تگ <footer/> قرار دهید از کد زیر هم میتونید برای فراخوانی استفاده کنید


<script src="https://raw.github.com/HubSpot/pace/v1.0.0/pace.min.js"></script>

بعد از اون روی choose color کلیک کنید و رنگ مورد نظرتون رو انتخاب و بعدش با توجه به نمونه های موجود بالای اون گزینه به اسم COPY TO CLIPBOARD هستش که وقتی بر رویش کلیک کنید کدهای CSS رو بهتون میده که اون کدها رو تو custom.css اضافه می کنید و ذخیره که زدید یکبار از بخش پشتیبانی رفته و گزینه دوم "موردی کار نمی کند" را بزنید و بعد از اون تست کنید ببینید اعمال شده یا خیر ! که اگه مشکل دیگه ایی نباشه حتما باید عمل کنه !

ببین این که میگی بزازش توی قسمت Global بعد فوتر رو کامل متوجه نمیشم چون قسمت </footer> پیدا نمی کنم اگه میشه دقیق تر اون اولشو توضیح بده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 14 دقیقه قبل، Zebcoweb گفته است :

ببین این که میگی بزازش توی قسمت Global بعد فوتر رو کامل متوجه نمیشم چون قسمت </footer> پیدا نمی کنم اگه میشه دقیق تر اون اولشو توضیح بده

برید تو قسمت پوسته ها در بخش پنل ادمین انجمن ، روی قالب موردنظرتون  این نماد </> رو بزنید و بگردید فوتر  رو پیدا کنید ، مثل تصویر زیر که بعدش من کد جاوا اسکریپت رو اضافه کردم که اینطوری بعد از فوتر باعث میشه که سرعت سایت خیلی بره بالا

Captureaaa.thumb.JPG.efcf1002d0663b99b048b520ae117931.JPG

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×
×
  • اضافه کردن...