رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

آی پی اس فارسی؛ نخستین مرجع تخصصی سایت ساز IPS

شروعی حرفه ای با سایت ساز کامل همراه با پشتیبانی رایگان

  • مدیریت پیشرفته
  • انعطاف پذیری بالا
  • همه امکانات در یک سایت ساز

دانلود کنید !

Kamb!z

از کار افتادن درگاه بانکی در نسخه‌ی ۴.۴.۴

پست های پیشنهاد شده

Kamb!z    13

کاربر رسمی

سلام دوستان،

من امروز سیستمم رو به ۴.۴.۴. به‌روز رسانی کردم، نسخه‌ی Php رو هم روی ۷.۲ قرار دادم.

درگاه بانک ملت که روی سایت داشتم به کل از کار افتاد و موقع سفارش خطای (یک چیزی به مشکل برخورد ! لطفا دوباره تلاش نمایید. کد خطا : EX0) رو می‌گیرم.

البته رفتم قسمت تنظیمات و تنظیم انتخاب روش‌های پرداختی و همه چیز رو دوباره بررسی و تنظیم کردم و حتی cache رو هم خالی کردم. اما موقع سفارش خطایی که گفتم رو میده.

به جناب @حسن قاسمی نیا هم پیغام خصوصی زدم جهت گزارش مشکل اما فعلاً خبری نشده.

البته با توجه به سیستم رخداد‌ها متوجه شدم خطای مربوطه در خط ۲۸ فایل BankMellat.php هستش که می‌شه همین دستور.

یعنی از \IPS\Output::i() به بعد...

احتمالاً در Php7.2 بخش از دستورات سازگار نیستند.

        if ($res[0] == "0") {
            \IPS\Output::i()->error('در حال انتقال به بانک ...<form id="form_redirect_Bankmelat" action="https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/startpay.mellat" method="post"><input type="hidden" name="RefId" value="'.$res[1].'" /></form><script type="text/javascript">document.getElementById("form_redirect_Bankmelat").submit();</script>');
        }else{
            \IPS\Output::i()->error('انجام تراکنش با خطا مواجه شد . لاگ خطا = '.$res[0]);
        }

 

دوستان فعلاً با اعمال تغییرات جزئی به صورت زیر مشکل حل شد.

if ($res[0] == "0") {
            \IPS\Output::i()->error('در حال انتقال به بانک ...<form id="form_redirect_Bankmelat" action="https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/startpay.mellat" method="post"><input type="hidden" name="RefId" value="'.$res[1].'" /></form><script type="text/javascript">document.getElementById("form_redirect_Bankmelat").submit();</script>', null);
        }else{
            \IPS\Output::i()->error('انجام تراکنش با خطا مواجه شد . لاگ خطا = '.$res[0], null);
        }

اما بهتره باز بررسی‌های عمیق‌تری انجام بشه چون احساس می‌کنم این کد نوشته شده مثلاً چه لزومی داره از متد error برای انتقال به درگاه استفاده کرده باشه؟! شما که به هسته‌ی سیستم آشنا هستید بهتره از متد‌های منطقی‌تری استفاده کنید.

ویرایش شده توسط Kamb!z
درج بخش رخداد خطا در کد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسن قاسمی نیا    257

کاربر رسمی

سلام ظاهرا مشکل خودتون حل کردید 

در خصوص اون error باید خدمتتون عرض کنم تا نسخه ۴.۱ که بنده چک کرده بودم متد بهتری برای قرار دادن مستقیم html رو سایت نبود باید قالب بندی میشد و یکم ریزه کاری داشت چون این کار هم رایگان بود رو همین حساب فقط برنامه ای نوشته شده که نتیجه میده اگه پلاگین با ساختار بهتر میخواید درگاه هوشمند از فروشگاه میتونید تهیه کنید که بنده نوشتم 

  • خوشحال 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Kamb!z    13

کاربر رسمی

در 19 دقیقه قبل، حسن قاسمی نیا گفته است :

سلام ظاهرا مشکل خودتون حل کردید 

در خصوص اون error باید خدمتتون عرض کنم تا نسخه ۴.۱ که بنده چک کرده بودم متد بهتری برای قرار دادن مستقیم html رو سایت نبود باید قالب بندی میشد و یکم ریزه کاری داشت چون این کار هم رایگان بود رو همین حساب فقط برنامه ای نوشته شده که نتیجه میده اگه پلاگین با ساختار بهتر میخواید درگاه هوشمند از فروشگاه میتونید تهیه کنید که بنده نوشتم 

خب جناب @حسن قاسمی نیا درگاهی که در موردش صحبت می‌کنم همون درگاهی هست که از شخص خود شما خریداری کردم!!! 🤨 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسن قاسمی نیا    257

کاربر رسمی

در 6 ساعت قبل، Kamb!z گفته است :

خب جناب @حسن قاسمی نیا درگاهی که در موردش صحبت می‌کنم همون درگاهی هست که از شخص خود شما خریداری کردم!!! 🤨 

این درگاه قبلا رایگان بود تو یکی از آپدیت ها یک مبلغ کمی بهش اختصاص دادم تعرفه درگاه بانکی ۳۰۰ هست دوست عزیز قیمتی که تو انجمن گذاشتم صرفا برای حمایت هست 

  • پسند 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Kamb!z    13

کاربر رسمی

در در 18 تیر 1398 در 20:45، حسن قاسمی نیا گفته است :

این درگاه قبلا رایگان بود تو یکی از آپدیت ها یک مبلغ کمی بهش اختصاص دادم تعرفه درگاه بانکی ۳۰۰ هست دوست عزیز قیمتی که تو انجمن گذاشتم صرفا برای حمایت هست 

بسیار خب، به هر حال لازمه به‌روز‌رسانی مربوطه رو روی پلاگین اعمال کنید یا اگر در نسخه‌های جدید IPS متد بهتری وجود داشته باشه همون رو اعمال کنید، حتی اگه رایگان کامل هم باشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×