رفتن به مطلب

برای شروعی حرفه ای آماده اید ؟!

سایت ساز IPSنسخه ۴/۴/۱۰
فارسی ساز IPS ۴.۴بیلد ۵
تاریخ هجری شمسینسخه ۴.۷.۳

توجه کنید برای دانلود فایل های اختصاصی باید سایت خود را ثبت کنید. اطلاعات بیشتر.

جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
Kamb!z

از کار افتادن درگاه بانکی در نسخه‌ی ۴.۴.۴

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان،

من امروز سیستمم رو به ۴.۴.۴. به‌روز رسانی کردم، نسخه‌ی Php رو هم روی ۷.۲ قرار دادم.

درگاه بانک ملت که روی سایت داشتم به کل از کار افتاد و موقع سفارش خطای (یک چیزی به مشکل برخورد ! لطفا دوباره تلاش نمایید. کد خطا : EX0) رو می‌گیرم.

البته رفتم قسمت تنظیمات و تنظیم انتخاب روش‌های پرداختی و همه چیز رو دوباره بررسی و تنظیم کردم و حتی cache رو هم خالی کردم. اما موقع سفارش خطایی که گفتم رو میده.

به جناب @حسن قاسمی نیا هم پیغام خصوصی زدم جهت گزارش مشکل اما فعلاً خبری نشده.

البته با توجه به سیستم رخداد‌ها متوجه شدم خطای مربوطه در خط ۲۸ فایل BankMellat.php هستش که می‌شه همین دستور.

یعنی از \IPS\Output::i() به بعد...

احتمالاً در Php7.2 بخش از دستورات سازگار نیستند.

        if ($res[0] == "0") {
            \IPS\Output::i()->error('در حال انتقال به بانک ...<form id="form_redirect_Bankmelat" action="https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/startpay.mellat" method="post"><input type="hidden" name="RefId" value="'.$res[1].'" /></form><script type="text/javascript">document.getElementById("form_redirect_Bankmelat").submit();</script>');
        }else{
            \IPS\Output::i()->error('انجام تراکنش با خطا مواجه شد . لاگ خطا = '.$res[0]);
        }

 

دوستان فعلاً با اعمال تغییرات جزئی به صورت زیر مشکل حل شد.

if ($res[0] == "0") {
            \IPS\Output::i()->error('در حال انتقال به بانک ...<form id="form_redirect_Bankmelat" action="https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/startpay.mellat" method="post"><input type="hidden" name="RefId" value="'.$res[1].'" /></form><script type="text/javascript">document.getElementById("form_redirect_Bankmelat").submit();</script>', null);
        }else{
            \IPS\Output::i()->error('انجام تراکنش با خطا مواجه شد . لاگ خطا = '.$res[0], null);
        }

اما بهتره باز بررسی‌های عمیق‌تری انجام بشه چون احساس می‌کنم این کد نوشته شده مثلاً چه لزومی داره از متد error برای انتقال به درگاه استفاده کرده باشه؟! شما که به هسته‌ی سیستم آشنا هستید بهتره از متد‌های منطقی‌تری استفاده کنید.

ویرایش شده توسط Kamb!z
درج بخش رخداد خطا در کد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ظاهرا مشکل خودتون حل کردید 

در خصوص اون error باید خدمتتون عرض کنم تا نسخه ۴.۱ که بنده چک کرده بودم متد بهتری برای قرار دادن مستقیم html رو سایت نبود باید قالب بندی میشد و یکم ریزه کاری داشت چون این کار هم رایگان بود رو همین حساب فقط برنامه ای نوشته شده که نتیجه میده اگه پلاگین با ساختار بهتر میخواید درگاه هوشمند از فروشگاه میتونید تهیه کنید که بنده نوشتم 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 19 دقیقه قبل، حسن قاسمی نیا گفته است :

سلام ظاهرا مشکل خودتون حل کردید 

در خصوص اون error باید خدمتتون عرض کنم تا نسخه ۴.۱ که بنده چک کرده بودم متد بهتری برای قرار دادن مستقیم html رو سایت نبود باید قالب بندی میشد و یکم ریزه کاری داشت چون این کار هم رایگان بود رو همین حساب فقط برنامه ای نوشته شده که نتیجه میده اگه پلاگین با ساختار بهتر میخواید درگاه هوشمند از فروشگاه میتونید تهیه کنید که بنده نوشتم 

خب جناب @حسن قاسمی نیا درگاهی که در موردش صحبت می‌کنم همون درگاهی هست که از شخص خود شما خریداری کردم!!! 🤨 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 ساعت قبل، Kamb!z گفته است :

خب جناب @حسن قاسمی نیا درگاهی که در موردش صحبت می‌کنم همون درگاهی هست که از شخص خود شما خریداری کردم!!! 🤨 

این درگاه قبلا رایگان بود تو یکی از آپدیت ها یک مبلغ کمی بهش اختصاص دادم تعرفه درگاه بانکی ۳۰۰ هست دوست عزیز قیمتی که تو انجمن گذاشتم صرفا برای حمایت هست 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 18 تیر 1398 در 20:45، حسن قاسمی نیا گفته است :

این درگاه قبلا رایگان بود تو یکی از آپدیت ها یک مبلغ کمی بهش اختصاص دادم تعرفه درگاه بانکی ۳۰۰ هست دوست عزیز قیمتی که تو انجمن گذاشتم صرفا برای حمایت هست 

بسیار خب، به هر حال لازمه به‌روز‌رسانی مربوطه رو روی پلاگین اعمال کنید یا اگر در نسخه‌های جدید IPS متد بهتری وجود داشته باشه همون رو اعمال کنید، حتی اگه رایگان کامل هم باشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا به ما در درک نحوه استفاده از آن کمک کند. سیاست حریم خصوصی.